Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SweetDream15
    17. Travanj 2021. 23:09

Cure samo da javim da ne brinete one koje nemaju simptome T, nemam ih ni ja u 11 tj trudnoće 🙈 u početku sam se bojala kao vi i razmišljala od pregleda do pregleda jel sve uredu, čak sam znala napraviti i koji test da vidim stanje(mada neće puno pokazat osim crtice al dovoljno) .. Šta se tiče iscjedka to vam je normalno, u početku sam ga imala dosta pojačanog, sad imam manje al opet prisutan je. Ugl kroz cilu vas trudnoću to inače prati. 😄 Tako da čuvajte se, uživajte i pazite! 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

18. Travanj 2021. 08:12

Alwayspozitive

Cure samo da javim da ne brinete one koje nemaju simptome T, nemam ih ni ja u 11 tj trudnoće 🙈 u početku sam se bojala kao vi i razmišljala od pregleda do pregleda jel sve uredu, čak sam znala napraviti i koji test da vidim stanje(mada neće puno pokazat osim crtice al dovoljno) .. Šta se tiče iscjedka to vam je normalno, u početku sam ga imala dosta pojačanog, sad imam manje al opet prisutan je. Ugl kroz cilu vas trudnoću to inače prati. 😄 Tako da čuvajte se, uživajte i pazite!

znaci moguce je e malo mi je bar malo lakse 😂 ja sve razmisljam da privatno do odem uraditi betu, jer je ovako cudno nekad imam osjecaj da i ovi simptomi koje sam imala na pocetku blijede npr bol u grudima, promjene raspolozenja sad sam u fazi bez ikakvih simptoma i pocinje da me brine 🤷

BubaT
    18. Travanj 2021. 08:51

Nelanr, ja u prvoj trudnoći nisam imala ni mucnine, ni grčeve, jedini su me sise bolile i to je prestalo u jednom trenutku. Svaka trudnoća je razlicita i neusporediva. Meni je beta sad donijela samo zivciranje u strepnju kao i rani uzv (da nisam morala ne bi ovako rano nista vadila ni isla). Pusti neka ide svojim tokom pa sta bude, opusti se i probaj misliti pozitivno. (ovo i sebi pisem 😂) 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

SweetDream15
    18. Travanj 2021. 08:56

nelanr

Alwayspozitive

znaci moguce je e malo mi je bar malo lakse 😂 ja sve razmisljam da privatno do odem uraditi betu, jer je ovako cudno nekad imam osjecaj da i ovi simptomi koje sam imala na pocetku blijede npr bol u grudima, promjene raspolozenja sad sam u fazi bez ikakvih simptoma i pocinje da me brine 🤷

Ma tako sam ja razmisljala oticu privatno vako nako, jer ocekivala sam bar da me sise bole, ma kakvi jedino ako se ja uštipnem za nji 🤣  al onda aj engdi u 9tj su mi počeli smetat neki mirisi hrane,imala sam par dana gubitak apetita i imam koji grčić dole, i jedino šta vidim naprid na prsima je rasplet žila pošto se sise pune pomalo i tjt. Al opet ništa nešto Vauu.. Al opet svejedno ni ne priželjkujem neke simptome, jer sad su najčešće mučnine kod neki žena al bome nebi to volila imat 🙈🙈

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Bela_le
    18. Travanj 2021. 09:38

Nelanr prvi put kad sam bila trudna nisam posumnjala ni kad mi je kasnila par dana koliko nikakvih simptoma nisam imala, javile su se kasnije mucnine tamo u 6-7 tjednu i to je uglavnom bilo to dok mi nije stomak narastao, nikakvi grcevi, bubuljice nista, a sad sam posumnjala odmah nakon ovulacije jos sam bila uvjerena da si umisljam jer sam mislila da se ne mogu nikakvi simptomi tako rano javiti

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Sarita_00
    18. Travanj 2021. 10:12

Jutro!
    Ženske, uživajte dok nema simptoma 🙈 Pogotovo mučnine. A i bolne sise su ustvari dosta neugodne. Ako nema simptoma, ne znači da neće sve biti u redu. Svjesna sam da su trenutno ti simptomi jedino što nam daje do znanja da smo trudne, ali svejedno nisu garancija. 
    Na prvu trudnoću sam počela odmah sumnjati, ali test sam radila tek kad je kasnila tjedan dana. Ovaj puta je ispalo pomalo neplanirano. Zbog mojih zdravstvenih problema smo mislili napraviti pauzu, nismo se niti trudili previše i jedan jedini odnos je upalio. Ali sam pratila O trakicama da potvrdim neke svoje teorije. Nakon 7-8 dana me u par navrata probolo i počela sam sumnjati, ali nisam mislila da bi moglo biti to jer je odnos bio na 14dc, a O na 16. Nije mi dala mira ta sumnja, pa sam test radila par dana prije M. 
    Ove mučnine i slabosti bi proslijedila kojoj god, samo da me ne pate. Sise ne osjećam još uvijek. 
    I za kraj: znam da je sad panika oko svega, vjerojatno će postojati strah dok god ne počnemo osjećati bebice. Ali nema potrebe paničariti ako za to nema razloga ❤️ 
    Držte se 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Lori🍀
    18. Travanj 2021. 11:23

Drage trudnice,
    prvo da vas sve pozdravim i zazelim srecu svima, neka vam trudnoce budu bezbrizne🍀
    Malo sam vas pratila iako nisam trudna ali bi rado bila😂
    Procitala sam da je nekoj od vas utvrdjena nasljedna trombofilija, vrtim stranice i sad ne pronalazim vise koja je to pisala. 
    Pa ako moze pomoc vezano za to. Imala sam 1 spontani no zbog obit.anamneze dobila sam uputnice za vadjenje krvi i to:
    -veliki koagulogram, faktor II, faktor V leiden, proteini S i C, MTHFR mutacija, AT na PAPS.
    Ono sto me muci je zasto mi nije u uputnici PAI obzirom da je to cesta mutacija. Citam da je ta mutacija nesto rjedje nasljedna pa mozda zbog toga. Uglavnom da skratim, moze mi li djevojka kojoj je utvrdjena trombofilija reci da li je radila i taj test za PAI?

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; beta 2.6.⏳️

• buducamama2021
    18. Travanj 2021. 20:48

Kako ste drage trudnice, jeste li dobro, kako ste provele dan i kako se osjecate?
    Ja prijavljujem najgori dan do sad sto se tice simptoma... od samog jutra mucnina i mucnina, pa onda opet od samog jutra glavobolja nesnosna, cijeli dan neka slabost, ali eto uvijek kazem sve to cu izdrzati samo da bebuska bude ziva i zdrava akoBogda😊

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

Bela_le
    19. Travanj 2021. 06:35

Jutro!
    Meni je jucer bio super dan, simptomi mi bas ovise od dana do dana, jucer kao da ni nisam trudna.
    Prijavljujem prvu trudnicku "nocnu moru", sanjala sam da sam rodila djecaka, a nista robice nisam kupila 🤣🤣

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Joja 🙏
    19. Travanj 2021. 07:18

Dobro jutro mackice 
    Kako ste mi? Jeste se odmorile za vikend? Nadam se da niste previse bavile povracanjem i da uzivate u trudnoci 😀
    Mene od jucer cicke rasturaju skroooz.... Iscjedak obilan i tu i tamo koji grcic.... Nadutost najvise navecer .... Mucnina nemam

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.