Bubat samo se nemoj sekirat!! Za bebu je najgori stres !!! 🌹
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Isli mi vcrs kod svekrve i sjedila neka tri sata za stolom..... Kad sam isla na wc primijetila toootalno mokre gacice.,.... dakle, iscjedak mi je bas obilan, doduse bez boje ili mirisa ... Znam da ste rekle da je pojacan isckedak normalan al zanima me jel i vama bas bas pojacan ko meni ili? Osjetite li kak curkate i dok mirujete lol? Napominjem da me Nista ne boli....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jutro zene!
Joja i kod mene je tako, ujutro kad se probudim osketim mokre gace pa se uplasim svaki put, ali iscjedak je
Bubat saljem pozitivne vibre 🤞🤞❤❤
Meni je jucer navecer toliko bilo muka, na kraju sam morala otici soavat. Cure koje imate mucnine, sta vam pomogne?
Kako ste danas?
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bok cure!
Priključila sam se jesenskim bebicama jer mi je termin kalendarski pada još u jesen, ali i tamo su mi neke moje curke, ali evo priključujem se ovdje s vama isto.😁
Pregled mi je 30.4.kada ću se već čuti srce i sve i nikako ne mogu dočekati taj dan 😄🥳
Trudnoću sam testom potvrdila 4.4., ali sam išla i vaditi betu ubrzo nakon koja se u roku od 48h i malo više nego poduplala ( bila oko 2123, pa onda 4957) tako da je to super 😄 pa sam bila mirnija malo.
Po aplikaciji mi je termin 8./9.12., al čekam taj pregled da vidim što će ginekologica reći.
Za sada nemam nikakve mučnine, samo mi smetaju određeni mirisi, čak i okus vode nekad. Grudi i dalje bole, bradavice osjetljive i spava mi se svako malo.
Lucija 16.12.2021.💗
da li se smije koristiti nesto za apetit? osjetim da sam gladna tj konstantno sam gladna 😂 al nemam volje da jedem i ako jedem to je kolicinski zaista malo jednostavno ne mogu al nemam ni mucnine nit mi ista smeta samo apetit 0
Bok cure, od 7. 30 do 12. 30 sam bila u ambulanti. Ogromna guzva je bila. Beta i gestacijska su naraste, ali je gestacijska jos prazna. Kaze da je manja trudnoća od 6+1. Ja sam isla guglat, jer nisam imala mira i vrijednost bete mi je vrijednost u prosjeku 24 dana nakon oplodnje, sto se i poklapa. Tako da je manja trudnoća skoro za tjedan. Ugl cekam sad 26. i svoju dr 🤞 mislit pozitivno i to je to
Anameri, koliko cesto ti moras vaditi kks, ja moram za 48h pa za 5 dana, za 10 i 15. Nisam to u prvoj trudnoći tako već samo jednom mjesečno.
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Hej!
Freya dobrodošla i čestitke na plusiću ❤️ Sve za sada još kalendarski pripadamo jesenskima, ali su tamo već ozbiljniji tjedni u igri, pa nam je ovdje nekako sve bliže 😁
Meni termin varira od 6. do 8.12., ovisno kako stavim duljinu ciklusa. Svi su se dosta razlikovali, pa mi teško odrediti neki prosjek 🙄 Ali budemo vidjeli na pregledu što če gin reći, jedva čekam 😁
Buba jel znaš kad ti je bila O? Možda je bila kasnije, pa da je zato GV manja?
Nelanr nemam problema s apetitom, tako da ne znam što ti reći. Jedino da se probaš svako toliko natjerati makar malo pojesti. 🤷 Meni je ili muka jer sam gladna ili jer sam jela 🤣 Poslije jela ne traje dugo, ali bude dosta jaka.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita, mislili smo ovaj mjesec da smo je fulali, al ocito je kasnije bila. Oko 20. dana ciklusa ispada po ovome svemu sada da je bila.
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Buba onda očito je kasnila. To mi pada na pamet kao neko logično objašnjenje. A i onda moguća utjeha do pregleda 😊 Vjerujem da je samo to u pitanju i da će kasnije bebica sve stići 🥰
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Isli mi vcrs kod svekrve i sjedila neka tri sata za stolom….. Kad sam isla na wc primijetila toootalno mokre gacice.,…. dakle, iscjedak mi je bas obilan, doduse bez boje ili mirisa … Znam da ste rekle da je pojacan isckedak normalan al zanima me jel i vama bas bas pojacan ko meni ili? Osjetite li kak curkate i dok mirujete lol? Napominjem da me Nista ne boli…
Redovno osjetim kako curkam dok mirujem, pa onda trcim na wc da nije slucajno ne daj Boze nesto sto ne treba.. ne brini nista to su ti sve trudnicke cari
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji