Dobro jutro cure drage 🌹🎈
Pozdrav i dobrodošlica svim novim plusićima 🤗
Maša sretno danas, javi se 🍀😇
Kako vam je prošao vikend drage moje? Ja sam imala gužvu, slavila sam rođendan, puna kuća obitelji, gostiju, znate kako to već ide ☺
Vidim do srijede opet vrućine, a onda kao mali pad temperature...
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Jutro
Dobrodosle nove cure, napisite ocekivani termin pa vas ubacim na nasu listu 😊
Maso sretno danas
Mi smo se bas odmorili jucer, cura je cijeli dan bila kod bake tako da danas imam bas energije
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutrooo 🥳
Tsh ja za sada pijem istu terapiju od 25 i sad dr tjedan moram na kotrolu za to…pa cemo vidit kakav je sad.
Pregled imam danas u 16:30 neznam sta sve moram pitat 🙈 znam da zelim da mi otvori komplikacije hahaha i bas me strah tog pregleda nadam se da je sve ok . Nisam spavala ovu noc skoro nista :/
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Pozdrav cure,
nova sam ovdje, prošli tjedan smo vidjeli + na testu 🥳. Pred kraj tjedna sam naručena na pregled. Već tjedan dana se budim svaku noć i idem na wc piškit, inače sam noć spavala u komadu, i nakon što piškim me dosta boli trbuh i leđa i to samo po noći. Jel još nekoj bilo tako?
Mašo, sretno danas i javi se 🥳🥳🎊🤰
Bruna257, odmaraj draga, bit će sve ok 🤗
Bela_le, eto tebe u 16.tjednu, kako leti vrijeme 🥳
Lucija 16.12.2021.💗
Mašo, sretno danas i javi se 🥳🥳🎊🤰Bruna257, odmaraj draga, bit će sve ok 🤗Bela_le, eto tebe u 16.tjednu, kako leti vrijeme 🥳
Cice bole, mučnina da ne pričam kolko me zeza... Mislim se da je možda cista pukla ili tako nešto 🤷 ugl, odmor sada.... Pijem kefir i jedem belvitu, zadnjih dana u dopodnevnim satima jedino to prolazi...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Pozdrav cure,
nova sam ovdje, prošli tjedan smo vidjeli + na testu 🥳. Pred kraj tjedna sam naručena na pregled. Već tjedan dana se budim svaku noć i idem na wc piškit, inače sam noć spavala u komadu, i nakon što piškim me dosta boli trbuh i leđa i to samo po noći. Jel još nekoj bilo tako?
Dobrodošla i čestitam 😁🤰🎊
Kad je točno pregled ovaj tjedan da te zapišem na listu?🤗
Sve je to okej, bit će toga, samo nemoj trpit nikad, uvijek idi piškiti odmah čim osjetiš jer se lako pokupi upala mjehura tako, meni bilo teško na početku se dizati piškiti, sad idem bez obzira koliko je sati, zaspem odmah nazad 😂😴
Lucija 16.12.2021.💗
Bebolino cestitam! Ja sam imala (i jos imam) svakakve neke bolove meni nove i nepoznate. Ledja su mi mrvicu popustila, ali tamo u 5.-6. tjednu je bilo bas jako, cak se bol sirila u straznjicu. Pritisak nakon mokrenja imam i dalje, cak i bol ako malo trpim i cekam tako da dobro kaze freya, odmah na wc cim osjetis. Danas sam mas nosila mokracu na analizu da provjerim i budem na miru zbog tog pritiska, ali vjerujem da je sve ok.
.
Bruna, danas uspori!
.
Masoo, sretno dana! Sve ce biti dobro! Ja imam osjecaj da cu nakon tog pregleda u 12tt biti na konju! Razmisljaj tako i mantraj pozitivno 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Freya proletilo mi, kad se sjetim onog pocetka kad smo tek pocele pisati tu, ja nisam bila ni puna 4 tjedna, a vidi nas sad
Bebolino dobrodosla, mozws napisati i kada ti je termin po tvojoj procjeni pa te stavim na nasu listu 😊
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Pozdrav cure,
Dobrodošla i čestitam 😁🤰🎊
Kad je točno pregled ovaj tjedan da te zapišem na listu?🤗
Sve je to okej, bit će toga, samo nemoj trpit nikad, uvijek idi piškiti odmah čim osjetiš jer se lako pokupi upala mjehura tako, meni bilo teško na početku se dizati piškiti, sad idem bez obzira koliko je sati, zaspem odmah nazad 😂😴
Hvala vam 🙂 ok, baš me je brinulo da li je to ok, ali ću se onda vjerojatno i dalje dizati svaku noć. Kaže MM da je to priprema za bebu 😁 . pregled je u srijedu 30.06., samo da sve bude ok i onda ćemo počet odbrojavat 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji