Sretno svim curama na pregledu..
Izdrzite mučnine, proći će. Meni je bilo grozno i kako sam ušla u 12. tjedan doslovno su preko noći nestale mučnine.
Jedva čekam svoj pregled u srijedu, nisam bila 5 tjedana tako da me već lagano panika hvata oko pregleda.
Piba znaci i ti si 5 tjedana cekala do iduceg pregleda kao i ja. Kako si prezivjela 😂 meni se to cinii bas jakooo dugo, kao da svi drugi stizu prije na uzv
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sretno svim curama na pregledu..
Izdrzite mučnine, proći će. Meni je bilo grozno i kako sam ušla u 12. tjedan doslovno su preko noći nestale mučnine.
Jedva čekam svoj pregled u srijedu, nisam bila 5 tjedana tako da me već lagano panika hvata oko pregleda.
Piba, nadam se da ću uskoro moći normalno funkcionirati i da će proći mučnine.. Ali sve ću potrpjeti za bebicu malu!
Slee, ja moram čekati mjesec dana isto, a najradije bih išla svaki tjedan da vidim tu mrvicu što radi! 😄🤗
Anci, super ako ćeš od doma raditi.. Ja bih isto mogla nešto iskombinirati, ali ne želim još kolegama reći, prerano mi je nekako..
Mene ova moja mala počela zezati dobrano, stalno mi skače po mjehuru 🤣🤣🤣
Lucija 16.12.2021.💗
Piba znaci i ti si 5 tjedana cekala do iduceg pregleda kao i ja. Kako si prezivjela 😂 meni se to cinii bas jakooo dugo, kao da svi drugi stizu prije na uzv
Pa bilo je sve ok do sad pred koji dan kad me počela prati nervoza 😂
Haha.. Moram se nasmijati.. Moja također voli udarati po mjehuru ali neka.. ♥️ vjerujem da je i tebi to predivan osjećaj.. 🥰
---
Cure držite se.. Strah prije pregleda je normalan.. Ja ga svaki put imam.. Prije svakog pregleda..
Što se tiće mučnina i ostalog.. Stvarno je lakše kad dođete u drugo tromjesečje.. Mučnine malo posustaju (ja ih samo ponekad imam), ali jave se druge tegobe.. Tlak, nesanica i ostalo.. To je sve normalno.. Ne govore badava da je to drugo stanje.. Ali mi to sve možemo izdržati za svoje bebice ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Suosjecam, mada mene ne udara po mjehuru ali kad legnem na bok evo ga tu je i kao gura se, prebacim se na drugi evo ga i tu, legnem na leda, krece party 😂
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Taya & Bela_le, je ma meni je to sve slatko, neka skače kad ima mjesta, kasnije kad ne bude bilo, kad postane tijesno, onda ću jedva čekat da rodim 🤣🤣
Haha al da, to što kažeš Taya, strah je prisutan prije svakog pregleda, i meni je u petak i jedva čekam da vidim curku🙃🙂🥰
Ma samo da su bebice naše zdrave, da rastu i da im je lijepo :)
Ja svojoj pričam svaki dan i puštam joj glazbu jer eto pročitala sam da sada u ovom tjednu mogu prepoznati zvukove, uz glasove mame, tate itd. 🎶🎶🎶
Lucija 16.12.2021.💗
Vecer cure :)
Evo mene s pregleda … sve je ok sutra vadim krv nuhalni je 1,5 mm tako da to je super ❤️ Veliki smo 6,1 cm :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Maša čestitke na pregledu.. ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji