Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    26. Lipanj 2021. 22:43

Popis termina 🤰❄:

anameri- 23.11.  💗
    Taya- 25.11. / Čakovec 💗
    Birdy- 27.11. 💗
    ginger39- 8.12. / Zagreb 💙
    Freya- 8.12. / Pula 💗
    tierra- 12.12. / Zagreb 💗
    Nelanr- 12.12. 💙
    Joja - 14.12. Mozda 💗
    Miraclebaby26- 18.12
    Aglaja- 19.12. / Zagreb 💙
    Bela_le- 19.12. / Osijek 💙
    novasrećica- 23.12. / Pula💗
    avica- 27.12. / Zagreb 💗
    Angel- 27.12. / Varaždin ili Čakovec
    Luluuu- 28.12. / Pula
    Bumbasor- 28.12. / sv. Duh 💙
    Lucy_lu - 31.12.  / Rijeka
    aurora12-  3.1. / Split
    piba7- 4.1. / Zagreb 💙
    Briggite -4.1.
    nemamimena26- 5.1. / Zagreb
    Maša- 5.1. / Rijeka
    sirenita - 7.1. / Karlovac
    Sandricak- 13.1. / Zurich
    Peppss-  15.1. / Slavonski Brod
    Ri-  20.1.
    Lori- 3.2. / Zagreb
    Sedmatina- 3.2.
    Slee- 9.2.
    Bambina -10.2.
    Bruna 15.2.
    Jelenas - 18.2.
    Schinin-   

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

jelenas
    26. Lipanj 2021. 22:45

Bok cure, malo sam preletila postove pa da samo bacim komentare na ulje za strije i kupanje u moru/bazenu :)
    Ulje za strije koristim biooil, od prosle trudnoce imam baš njihov gel pa ću to trošiti. Odlični su stvarno! Ja sam se pred kraj trudnoće malo opustila pa su mi strije došle doslovno dva tri dana prije poroda. Kasnije sam ih mazala svojim mlijekom, onim viškovima od dojenja i stvarno su se smanjile.

Što se tiče kupanja u bazenima, ja se osobno ne kupam jer sam u prošloj trudnoći skupila sve bakterije koje se daju skupiti tako da više ne riskiram. More može, no uvijek si namažem sloj riblje masti (jekoderm) prije kupanja na khm khm i presvlačim kupaći odmah nakon izlaska. Ovo za riblju mast mi je preporučio privatni ginekolog iz prve trudnoće pa se i dalje toga držim.

Btw, meni je dva dana već toliko mučno, toliko sam umorna i nemam nimalo energije. Toliko da mi je svekrva skužila da nešto nije ok pa smo joj rekli 😂😂😂 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Ri
    26. Lipanj 2021. 22:52

Miraclebaby koja divna priča , rasplakala sam se ! Čestitam vam od srca na malenoj ljubavi i neka sve bude uredno do kraja , čestitam 😍
    Slee , ja sam 10 +2 danas 😊
    Hvala na savjetima cure , ipak ću izbjegavat bazen , onda na more ,a kupaćih ima ali problem je sto su donji dijelovi skoro ma mali , još koji tjedan i Morat ću uzeti veće 😂. I trbuh mi je počeo rasti lagano a i sve su mi vene izraženije , po rukama , nogama, grudima , celulit koji nisam imala , i to me malo rastužilo ali onda samo pogledam sliku ultrazvuka i mislim se ma neka svega samo nek beba dodje živa i zdrava 😊 

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

jelenas
    26. Lipanj 2021. 23:08

Ajme miraclebaby predivno! Ja sam čula da neki ljudi jednostavno nisu kompatibilni iako je kao sve ok, a vidiš vama je ipak sudeno da budete roditelji i to zajedno :) Cestitke!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Teeny
    26. Lipanj 2021. 23:41

Curke, evo da se i ja malo javim 🙋‍♀️
    Mucnine su me satrale, izgubila sam bila apetit, sta god bih pojela jela sam na silu. Uz sve to, klima me je napuhala pa mi je nos zacepljen po ovim vrelinama, jedva disem. Bas divno.
    Danas ih nije bilo, tako sam se super osjecala ali evo vec me sad malo hvata mucnina.
    Svim novim curama zelim dobrodošlicu. 
    Vidim da je bilo dosta pregleda i da je sve super, bas mi je drago 😊
    Olivia u prvoj trudnoci sam u 7.sedmici imala tako jako krvarenje da sam bila uvjerena da je doslo do spontanog. Kad sam stigla u bolnicu sve u najboljem redu, nisu znali razlog zbog cega toliko krvarim. Uz mirovanje 10 dana i duphaston sve se rijesilo tako da vjerujem i drzim fige da je sve uredu s tvojom trudnocom 😊
    Miraclebaby bas divna prica 🥰 zelim ti urednu trudnocu 💞
    Piba i moj je pregled u srijedu, tek prvi i vec me sad polako pere nervoza. 

Miraclebaby28
    26. Lipanj 2021. 23:56

Hvala svima... 🥰🥰🥰 
    Neznam kako vase mucnine,mene nisu pretjerano mucile možda samo u pocetku...Ali sada su se opet vratile unazad nekoliko dana...😖😖 Teeny I meni je konstantno nos zacepljen I nemogu normalno disat,najgore kad legnem u krevet... Ali ajde sve to valjda vrijedi. 
    Moj idući pregled je 6.7 I tad cu biti 16+3 pa se nadamo saznat spol bebe 😄😄

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Jelenko93
    27. Lipanj 2021. 00:12

Ri tu sam ja, redovito škicam i pratim ali me umor savladava svaki dan užasno, nemam za sad posebnih mučnina ali zato apetit nula bodova, nema ga, tjeram se jest, nije da mi se gadi hrana jednostavno nemam teka. Čekam taj pregled kao ozebli sunce, radim još, idući tjedan bi trebala izdržat pa na godišnji ako se na pregledu utvrdi da srce kuca i da je sve u redu🤞 Imam i obaveza tako da i kad mislim sad ću ja vama tu koju riječ napisat malo zažmirim i eto😅

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

aurora12
    27. Lipanj 2021. 07:05

Olivia s obzirom na kasniju ovulaciju sigurno je prerano da se ista drugo vidi, bit ce sve ok 😊 A iscjedak ima bas puno cura tako da uz mirovanje obicno stane.
    Miraclebaby dobrodosla, stvarno je predivna prica 🤩 Zelim ti urednu trudnocu 🤗 
    Ri i ja sam vidjela da se bazen ne preporuca, samo more uz brisanje i mijenjanje kupaceg nakon kupanja. Mislim da ne bi smjelo biti problema ako je more cisce, gdje nema puno ljudi.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Lori🍀
    27. Lipanj 2021. 07:56

Jutro trudnice, kako ste?
    Ja sam jucer pola dana prelezala, primio me neki teski umor. Danas sam puno bolje.
    Cure iz Zg - jel neka od vas isla vaditi krv i davati urin u Vrapcu? Koliko se ceka, mogu li to prije posla obaviti? I mogu li donijeti urin u casici da ne moram tamo obavljati? I koliko se cekaju nalazi?
    Bruna nadam se da si danas bolje. Meni se isto zna zacrniti, mislim da su i ostale cure tu pisale da im je u trudnoci nizi tlak nego inace
    Olivia nadam se da ce biti sve ok. Mislim da bi bio problem da je velika gestacijska nepravilnog oblika a bez ploda, ovo samo zvuci kao manja trudnoca odn.kasnija ovulacija. Javi nam se nakon pregleda, samo smireno.
    Taya super za prve bebine udarce, predivno❤
    Ri ja nisam htjela u bazen ali u moru sam se kupala s tin da sam se presvukla nakon svakog kupanca 😊
    Miracle wow, cestitam i dobrodosla! Predivna prica!
    Cure s mucninama drzite se, proci ce😥

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

• OliviaLillith
    27. Lipanj 2021. 08:34

Curke bas vam hvala, puno mi znače vaša iskustva… Pogotovo sto je vikend pa samo čekam hoće li spontani ili neće i dali se događa … Nisam se dodlovno mrdnula jučer a ne planiram ni danas. Vidjet ćemo šta će sutra dr reci. Bolove nemam a taj iscjedak malo bude malo ne … I boju mi je teško odrediti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.