Dobro jutro, cure.. 😘
Bebolino, dobrodošla! 😊
Mašo, sretno na pregledu danas.. 🍀🤞
Ja sam jučer cijeli dan preležala, baš sam imala jake mučnine.. Danas pod kontrolom sva sreća jer imam dosta bitne sastanke..
Bebolino6 dobrodošla 😘
Maša sretno danas na pregledu.. ♥️ Javi nam novosti..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Pozdrav cure,
nova sam ovdje, prošli tjedan smo vidjeli + na testu 🥳. Pred kraj tjedna sam naručena na pregled. Već tjedan dana se budim svaku noć i idem na wc piškit, inače sam noć spavala u komadu, i nakon što piškim me dosta boli trbuh i leđa i to samo po noći. Jel još nekoj bilo tako?
Dobrodošla i čestitam 😁🤰🎊
Kad je točno pregled ovaj tjedan da te zapišem na listu?🤗
Sve je to okej, bit će toga, samo nemoj trpit nikad, uvijek idi piškiti odmah čim osjetiš jer se lako pokupi upala mjehura tako, meni bilo teško na početku se dizati piškiti, sad idem bez obzira koliko je sati, zaspem odmah nazad 😂😴
Hvala vam 🙂 ok, baš me je brinulo da li je to ok, ali ću se onda vjerojatno i dalje dizati svaku noć. Kaže MM da je to priprema za bebu 😁 . pregled je u srijedu 30.06., samo da sve bude ok i onda ćemo počet odbrojavat 😁
Bit će sve okej na pregledu 🥰
a to s dizanjem, naviknut ćeš se, bude teško al kasnije jednostavno to automatski obaviš sve 🤣
Bela_le, da i ja se sjećam tih naših početaka, gle nas sada hehe 😇🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro cure
Dobrodošle nove!
Nadam se da ste sve ok. Bome ovaj ponedjeljak brzo dođe
Vikend mi je prošao ok, većinom sam odmarala. Bili malo u gradu, našla se s prijateljicama i to je to. Umor me ne napušta, moj vjerni pratitelj zadnja 2 tjedna hehe. Ali ajde nemam mučnine pa se neću žaliti.
Ri zadnji TSH mi je 1,5. To sam išla vaditi na svoju ruku na početku trudnoće čisto da znam dal da odem privatno kod ednokrinologa ili ne. Nisam otišla jer je TSH ok. Vidjet ću na idućem vađenju krvi stanje pa idem svakako endokrinologu nakon toga, dobila sam uputnicu od ginekologa.
Maša sretno na pregledu!
Cure s mučninama i dr. tegobama držite se, doći će i to 2. tromjesečje pa će biti bolje, em manje tegoba em manje brige. Meni se čini miljama daleko
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Dobrodošle nove cure 🤗
Mašo sretno 💞💞
Bruna mirovanje će sigurno pomoći da to prođe, kod mene pomogne a imam polip zbog kojeg mi bude takav iscjedak, nekad krvarenje.
Ja sam za vikend odmarala, u sub smo muž i ja bili s prijateljima na piću pa sam napokon bila malo medu ljudima, baš mi fale druženja i šetnje ljeti predvečer 😊
Jel vi planirate kakve odmore na moru i gdje?
Ja bi htjela negdje gdje ima ljudi a opet da je more čisto i na plaži nisu gužve 🙈
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Ajme cure, tek sad shvaćam ove vrućine o kojima ste pisale 😱 Bila sam vani kratko i otopila se.
Danas nam je stigla prva stvar za bebicu, nešto što sam si jako željela pa nisam htjela propustiti- Elastična marama za nošenje s dugicama 🌈🌈 🥰
Inače, muž me jučer pitao do kad mislim raditi i izrazio želju da prestanem čim prije. Inače imam terenski posao pa brine da se puno vozim u autu po ovoj vrućini i u ovim prvim tjednima kad mi je dosta mučno i umor me svladava. Ja bi voljela izdržati još do godišnjeg, pa 3 tjedna godišnji pa ćemo onda vidjeti.
Aurora- mi ljetujemo u Zadru jer su muževi roditelji tamo, pa skoknemo i na otok Iž jer imamo kuću. Tamo je baš milina jer je mjesto maleno, nema puno prometa, nema puno ljudi i baš uživamo.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Eto,poslije bila na WC al nije više ničeg bilo... I nije to bilo svježe, već onako žuto-smede .. sad sam spavala 2sata,koliko me umor uništio... Zbilja se nadam da je sve ok, iako me povremeno zaboli,onako u vidu grča...
Mi ćemo u ičiće na more,ako dr dozvoli... Meni je tamo predivno, a i mm teta živi tamo pa nit vilicom ne mrdnem dok smo dolje 😁
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Mi idemo tjedan dana na Krk i tjedan dana Zadar. A sto se tice dizanja u noci. Od 6.tjedna pa donsad svake noci moram po 2x na wc.,nekad i 3x. Ja sam spremna na bebu 🤣🤣
Bruna super da si bolje , Maša sretno na pregledu danas . Ostalim trudnicama ugodan i lijep dan 🌸
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Evo da javim da je dosao i nalaz mokrace koji je ok, imam nesto eritrocita u mokraci, ali doktor nije to prokomentirao, cekamo jos urinokulturu. Za tsh i krv kaze da je to sve uredno, pa evo ako jos netko bude imao nizi tsh nek se ne brine. Glukozu isto nije spominjao.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji