Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    26. Lipanj 2021. 13:06

Bok cure, nadam se da ste dobro. Ja sam u iščekivanju pregleda u srijedu, zadnja 2 dana me bas nekako čudno boli trbuh.
    Što se strija tiče, ja sam im baš sklona, mazala sam se cijelu prvu trudnoću s BioOil uljem i nisam  ni jednu dobila. Sad sam ponovo to kupila, nadam se da neće nis sad biti strija.
    U prošloj trudnoći sam se prestala mazat nakon što sam rodila i onda sam od dojenja dobila po cicama strije. 

Maša🤰🏼
    26. Lipanj 2021. 13:15

Kupila sam onu ELANCYL i ulje badema iako mi je rekla zena u ljekarni “mazi de bit ce bolje, ali ako ih imas vec i sad do kraja ce ih bit ohoho” tako da JEBIGAAA nek je to najlosije :P 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Taya_
    26. Lipanj 2021. 13:32

OliviaLillith

Pozdrav cure, zadnja M mi je bila 13.5., ciklusi svakakvi nekakvi svakako ne uredni. Clearblue je 16.6 pokazao 1-2 tjedna a 20.6 2-3 tjedna. Dakle definitivno sam trudna. Prva trudnoća završila spontanim, a od druge dvije trudnoće jedan kreće u školu a drugi će u peti razred! 😊 Prvi pregled mi je u četvrtak sljedeći tjedan ali mi se jučer pojavio neki smeđi iscjedak (koliko uopće mogu procijeniti srednje obilan) koji nije konstantan , ono malo ga ima malo ga nema. Bila sam na Hitnoj i dr misli da je početak spontanog u da je gestacijska premalo za ovaj tjedan i da odem kod svog dr u ponedjeljak odmah da vidi dali raste ili ne. U slučaju bolova i većeg krvarenja ponovo na hitnu. Ja se odbijam na to fokusirati ili se u grupama o spontanim aktivirati i zato vas ovdje pozdravljam… 🌞

Čestitke i dobrodošla .. Možda je samo bila kasnija ovulacija.. Ja se nadam da će biti sve u redu. Uzroci krvarenja ili smeđarenja mogu biti različiti. Možda je samo od ugnjezđivanja u maternicu ili je pukla koja kapilara ili je hematom. Jesi li dobila kakvu terapiju? Ja sam imala lagano krvarenje 2 dana na početku trudnoće u 4 tt pa sam dobila Duphaston (meni su našli 2 hematoma). Kod spontanog su obilnija krvarenja popračena bolovima i grčevima. Meni je prva trudnoća tako završila pa sam odmah uočila razliku između krvarenja u prvoj i sad u ovoj trudnoći. Vidim da je prva trudnoća tako završila pa ćeš vjerojatno vidjeti razliku.. Svakako što prije odi do svog doktora. Ja se nadam da će sve biti u redu i da ćeš ostati sa nama u grupi 😘
    ____
    Trudnice kako ste? Konačno nam stiglo malo ugodnije vrijeme.. Nadam se da vas ne muče strašno mučnine, ako da proći će.. Ako ništa bit će lakše s vremenom.. Mene još ponekad uhvati i mučnina 🤢, niski tlak i vrtoglavice 😵, nesanica.. Ali evo jučer sam osjetila lagane udarce moje curke.. ♥️ Malo sam se i prepala.. Do sad sam samo osjećala pokrete ali ovo je još bolji osjećaj.. 🥰 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• OliviaLillith
    26. Lipanj 2021. 15:12

Hvala vam cure! Dobila Sam progesteron (famenita) i to je to. Sad sam lijepo dva sata odspavala i taman htjela pitati dali su kod spontanog java krvarenja- Taya hvala na odgovoru iako mi je zao da si to prošla i imaš ta saznanja. Od prvog to ne znam jer je bila rađena kiretaža i krvarenje iza toga je bilo grozno ali sam to nekako kiretazi pripisala i visi je bio stupanj trudnoće…
    Nova srecica hvala! Crikvenica? Ne znam zašto ali ja Crikvenicu obožavam. Ičići su isto super…

Bruna257
    26. Lipanj 2021. 16:24

novasrećica

Hej cure!
    Olivia dobrodošla i nadam se da ce sve biti ok!
    Mi u kući u hladu, odmaramo. Mali ima bronhitis pa sam baš neispavana zadnja 3 dana, ali evo danas je puno bolje i manje kašlje.
    Dok on spava ja malo gledam di ćemo na godišnji. Mi to skoro pa zadnji časimate neki prijedlog, al da je kvarnersko područje jer mi se iskreno ne da dugo voziti. Mi smo sve ove godine išli u Dalmaciju, ali ove godine bi radije negdje bliže.

Mi smo ti svake godine gotovo mj dana u ičićima, meni je tamo divno! Kupamo se ili u samim ičićima na Slatini, u moščenićkoj dragi ili šetnicom iz moščenićke do sv.ivana.... Medveja i Ika također imaju lijepe plaže, i sav sadržaj je blizu... U ičićima je dječje igralište odmah uz plažu,kafići,preko ceste je manji Konzum .. u biti,sve nadohvat ruke 😁 ja sam tamo kao doma 😁

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Slee
    26. Lipanj 2021. 16:25

Novasrecica, ja sam u Jadranovu, to je malo mjesto pored Crikvenice. Sada je postalo popularno jer imamo novu plazu pa je malo guzva ove godine. Osim toga imas i Dramalj u blizini, Novi Vinodolski, Selce. Ako ces na onu stranu prema Opatiji onda Icici, Medveja, Lovran, Moscenicka draga, Ika, Medveja, Brsec...
    Olivia ja sam imala smedji iscjedak 5 dana i proslo je nakon terapije progesteronom. Drzim fige da sve bude dobro! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    26. Lipanj 2021. 16:27

A blizu ti je i Krk, muz ima kucu u Baski i iako je guzva svake godine, ja tamo obozavam. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    26. Lipanj 2021. 16:28

Meni je jucer bila prvi dan bas mucnina da nisam mogla doci sebi, danas opet nista. Valjda je to normalno

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

aurora12
    26. Lipanj 2021. 16:29

Olivia nadam se da je sve u redu i da je jos rana trudnoca 🙏❤
    Ja sam imala jedan spontani koji je poceo roskastim krvarenjem, sljedeci dan je preslo u jako s jakim grcevima i bolovima, nisam imala kiretazu. U ovoj trudnoci sam imala tamnosmede krvarenje s 5 tj. i svjezu krv sa 10 tj., izmedu neki cudan iscjedak pa su mi nasli polip na vratu maternice. Dosta cura ima hematom tako da nije svaki iscjedak i krvarenje toliko strasno. Jesu li ti bar rekli kakva je gestacijska? Znam da je u ranoj trudnoci dobro da je pravilnog oblika. 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• OliviaLillith
    26. Lipanj 2021. 16:42

Hvala ti ❤️Gestacije izgleda super i pozicionirala se bas kako treba samo je mala za tjedan koji bi trebao biti prema zadnjoj menstruaciji, ali koliko vidim po iskustvima to se jako rijetko da izračunat prema zadnjoj menstruaciji…. Osim toga sam ovaj mjesec pratila ovulaciju i kasnila je preko tjedan dana još ako je oplodnja došla malo kasnije… Danas je drugi dan tog smeđeg iscjedka i bilo ga je samo jutros malo. Noćas ništa i preko dana skoro ništa. Imam osjećaj i da me tijelo sili da usporim 🙈 Nemam pojma iskreno ništa vise. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.