Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambina
    26. Lipanj 2021. 17:31

Slee

Meni je jucer bila prvi dan bas mucnina da nisam mogla doci sebi, danas opet nista. Valjda je to normalno

Slee, draga, i meni je tako.. Jučer npr. cijeli dan super i onda navečer full mučnina.. I onda brzo moram pojesti, popiti Donata i bolje mi bude.. Ludo, ludo.. 

Birdy 🧚🏻
    26. Lipanj 2021. 21:21

Bruna257

Ja inače imam niži tlak, jučer imala 106/68, samo mi se spava 😴😴😴… A na pregledu dobrano povišen 🤦 ja sam još sretna, frendica mi 6tj pred porod, isto u srijedu imala pregled, tlak joj bio 93/66….

Takoder imam nizi tlak, i prosli tjedan na pregledu imala 80/60 😏 i isto tako ova dva dana samo opet spavanje i nemam volje za nista. 
    Bela_le i novasrecica super kako brzo osjetite bebe ☺️
    Ja je jos ne osjetim, dr mi rekla oko 20.tjedna pa se necu jos brinuti.

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Ri
    26. Lipanj 2021. 21:22

Bok cure , nadam se da super provodite vikend , i da ste sve dobro . Jelenko javila se i ti drago mi je da si dobro , bas smo se ja i Lori pitale gdje si nestala . Još malo pregled , držim fige da sve bude uredno . 
    Ja također koristim bademovo ulje za sada ali mislim da ću uzeti mustelino za strije kad potrošim ovo . Kod mene sve super , mučnina se nekad pojavi kratko ali ništa ozbiljno . Ja inače odmaram većinu vremena jer mi je tako doktor rekao , mogu Max 3 h bit aktivna , znaci taman dok idem po namirnice i natrag . 🙈 Nema nikakvih komplikacija ali smo oprezni , do idućeg ultrazvuka pa ćemo vidjeti . Cure recite mi da li se normalno kupate u bazenu i moru ? Ja sam uvijek zabrinuta da li mi je još rano ? Bazen mi je u blizini gdje živim a strah me da bakteriju ne skupim ako je to moguće ? Jel sigurnije more ? Nekad mi i dosadi ovako bit zabrinuta za sve živo ali očito je normalno obzirom na prijašnja iskustva . Želim vam ugodan ostatak vikenda i sretno svim trudnicama koje imaju preglede idući tjedan 😂

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

freya_444
    26. Lipanj 2021. 21:42

Ri, ja se normalno kupam u moru, naravno odmah nakon kupanja se presvučem. 😁🤰
    Mislim da se bazeni ne preporučaju...🤷‍♀️

Lucija 16.12.2021.💗

Miraclebaby28
    26. Lipanj 2021. 21:52

Pozz svima prije svega cestitam svim trudnicama.... ponovo sam se odlučila pridruziti ovoj grupi nakon 6 godina. Bila sam među trudilicama jaaaako dugo vremena I na kraju odustala... odustala od svega,preselila se u drugu drzavu,nasla novu ljubav I tako. Zanimljivo je da sam sa svojim dragim prohodala s tim da smo oboje znali da smo neplododni. No dogodilo se cudo nakon godinu dana te smo 3.5 ugledali svoj plusic sa velikim iznenadenjem.. istina je sto kažu kad se najmanje nadas I ne ocekujes dogodi se CUDO I tako smo mi danas točno 15 tjedana... mali bebi dolazi 18.12 🥰😀

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

freya_444
    26. Lipanj 2021. 22:08

Miraclebaby26

Pozz svima prije svega cestitam svim trudnicama…. ponovo sam se odlučila pridruziti ovoj grupi nakon 6 godina. Bila sam među trudilicama jaaaako dugo vremena I na kraju odustala… odustala od svega,preselila se u drugu drzavu,nasla novu ljubav I tako. Zanimljivo je da sam sa svojim dragim prohodala s tim da smo oboje znali da smo neplododni. No dogodilo se cudo nakon godinu dana te smo 3.5 ugledali svoj plusic sa velikim iznenadenjem.. istina je sto kažu kad se najmanje nadas I ne ocekujes dogodi se CUDO I tako smo mi danas točno 15 tjedana… mali bebi dolazi 18.12 🥰😀

Dobrodošla!!🎊🥳 baš mi je drago zbog vas i vašeg malog čuda 💖💖💖🤰

Lucija 16.12.2021.💗

Miraclebaby28
    26. Lipanj 2021. 22:12

freya_444

Miraclebaby26

Pozz svima prije svega cestitam svim trudnicama…. ponovo sam se odlučila pridruziti ovoj grupi nakon 6 godina. Bila sam među trudilicama jaaaako dugo vremena I na kraju odustala… odustala od svega,preselila se u drugu drzavu,nasla novu ljubav I tako. Zanimljivo je da sam sa svojim dragim prohodala s tim da smo oboje znali da smo neplododni. No dogodilo se cudo nakon godinu dana te smo 3.5 ugledali svoj plusic sa velikim iznenadenjem.. istina je sto kažu kad se najmanje nadas I ne ocekujes dogodi se CUDO I tako smo mi danas točno 15 tjedana… mali bebi dolazi 18.12 🥰😀

Dobrodošla!!🎊🥳 baš mi je drago zbog vas i vašeg malog čuda 💖💖💖🤰

Hvala 🥰 sad čitam postove unazad da vas sve upoznam pomalo 😁

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Taya_
    26. Lipanj 2021. 22:30

Miraclebaby26

Baš divna i motivirajuća priča.. Dobrodošla i čestitke ♥️

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Slee
    26. Lipanj 2021. 22:35

Miriclebaby, prekrasna prica! 💗
    Ri koji si ti sada tjedan? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bela_le
    26. Lipanj 2021. 22:43

Miraclebaby26

Dobrodošla, dan razlike smo, meni je termin 19.12. 😊

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.