'Dan drage moje trudnice, hvala vam svima još jednom
Evo ja sam prije 15 minuta došla na posao, od pola osam sam čekala u Petrovoj na vađenje krvi za kombinirani probir.
Ne znam iskreno šta da vam kažem, ali to tamo je blagi užas, toliko ljudi, tako sve sporo ide, zraka niotkuda, čekaonica skoro puna skroz, ispred čekaonice ljudi, žene…
Baš sam ostala neugodno iznenađena, a to na što bolnica liči, bolje da ne pričam, pretužno nešto
Samo da danas odgulim na poslu današnji dan i da dođe taj vikend, nadam se da će malo ove sparine popustiti, jer ovo je blago rečeno koma.
Kako ste vi? Vidim da danas nema nitko pregled, u ponedjeljak kreću
Slicno iskustvo sam ja imala prije 3 godine u osjeckoj bolnici samo sto sam ja isla vadit krv za odredivanje krvne grupe, ljeto, hrpa ljudi malo mjesta za sjest, naravo nisam uspjela ulovut mjesto, na kraju sam sjela na pod jer da nisam bi se onesvjestila, jedno 2 sata sam cekala, a i kad su vidjeli da mi nije dobro i da imam trbuh do zuba (bila sam 6 ili 7 mjeseci trudna) nitko mi nije ponudio mjesto za sjesti nego sam tako sjedila na podu dok me nisu prozvali
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Znači ova vrućina zbilja nije normalna 🥵🥵 kako kaže moja ginica, izgleda da ovo ljeto neće biti blagonaklona trudnicama.... Ufff....
Mene isto mučnine od jutra peru, pojela 2belvita keksa i popila kefir, al po malo,što se kaže na rate.... 🤮
Napravila ručak(punjene tikvice, krumpir sa maslacem i peršinom i cikla salatu) i sad kravimo dok muž i curka ne dodju doma... 😁
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Meni je ovo zapravo prva trudnoća da mi je prvo tromjesečje po ljeti 🤢🤯🥴
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure, imate li glavobolje?
Mene ubija od jučer, danas malo bolje. Razmišljam dal je to od trudnoće ili od ove klime bez koje se ne može živjeti po ovim vrućinama 🥵😵
Nisam ih prije imala uopće..provjerit ću si tlak danas, al sumnjam da je tlak u pitanju 🤞🥴
Lucija 16.12.2021.💗
Drage moje, da se nadovežem, ja sam imala normalan tlak, i jučer na pregledu je bio baš nizak, a osjetila sam ja zadnjih dana da me muči tlak, što mi je doktorica samo i potvrdila.
Mene Freya isto glava zna zezati, i baš osjetim pritisak i čini mi se da mi je to malo krenulo otkada me tlak počeo zezati, a o tome kako mi se spava da ne govorim, na poslu krenem zijevati već oko 11h, užas blagi.
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Ja inače imam niži tlak, jučer imala 106/68, samo mi se spava 😴😴😴... A na pregledu dobrano povišen 🤦 ja sam još sretna, frendica mi 6tj pred porod, isto u srijedu imala pregled, tlak joj bio 93/66....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ja isto imam problema s niskim tlakom i inace, al za sad me glava ne boli. Inace pijem jako puno vode, ali sad ne jer mi od svega mucno samo na miros vode. Ali stalno mi se manta i umorna sam konstantno.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja isto imam problema s niskim tlakom i inace, al za sad me glava ne boli. Inace pijem jako puno vode, ali sad ne jer mi od svega mucno samo na miros vode. Ali stalno mi se manta i umorna sam konstantno.
Sleeeee od srca ti čestitam, slučajno sam na naslovnoj strani vidjela tvoj nick. Baš sam sretna, želim ti svu sreću. Kad ti je termin poroda. Obje ćemo imati zimske bebe. Puse
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Aaaaa lela pa di si tiii 💗
Termin mi je 8.2., jos uvijek sam oprezna i napeta nakon svega, ali vjerujem da ce ovaj put biti sve ok! Kako ste vi?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
'Dan drage moje trudnice, hvala vam svima još jednom
Evo ja sam prije 15 minuta došla na posao, od pola osam sam čekala u Petrovoj na vađenje krvi za kombinirani probir.
Ne znam iskreno šta da vam kažem, ali to tamo je blagi užas, toliko ljudi, tako sve sporo ide, zraka niotkuda, čekaonica skoro puna skroz, ispred čekaonice ljudi, žene…
Baš sam ostala neugodno iznenađena, a to na što bolnica liči, bolje da ne pričam, pretužno nešto
Samo da danas odgulim na poslu današnji dan i da dođe taj vikend, nadam se da će malo ove sparine popustiti, jer ovo je blago rečeno koma.
Kako ste vi? Vidim da danas nema nitko pregled, u ponedjeljak kreću
Petrova 3? Ja sam bila prekjucer oko 11h. Klimatiziran prostor. Izasla van u roku 15 minuta. Trijaza/upis/vadenje krvi.
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji