Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    24. Lipanj 2021. 15:42

Nije tajna ja sam kod dr Modrusan. Ne znam kod koga si ti. I dal tamo svi koriste onaj jedan uzv. Al imaju nakon renovacije novi. E sad pitanje je i ko radi uzv. Ona je meni u prvoj trudnoci na onom starom uzv nasla sta privatni i u bolnici dr nisu na puno boljim uzv.  Tako da ja njoj stvarno vjerujem vise od 100%.
    Da bas cu vidjet za Medico jer ako ne rade sa seqventiom ne znam dal je pokrivena amnio u slucaju loseg nalaza. To mi je bio ful plus prosli put sto sam u roku od dva dana bila u zg u privatnoj poliklinici na amnio sa brzim nalazima. Jer inace ili moras platiti ili cekat termin tjednima plus nalaze do 6 tjedana sto je koma u takvoj situaciji. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Taya_
    24. Lipanj 2021. 16:22

nemamimena26

Evo nas sa pregleda, pa da se javimo 🥰
    Veliki smo 5.66cm, nuhalni nabor i sve ostalo je u savršenom redu, baš onako kako treba biti, kaže doktorica da je beba kao maneken, ne može bolje. Još nismo uspjeli sto posto vidjeti da li je dečko ili curica, ali na idućem pregledu ćemo sigurno znati. Čuli smo i srčeko, 160 otkucaja u minuti ❤
    Sutra ujutro idem vaditi krv u Petrovu za kombinirani probir.
    Idući pregled nam je 23.07.
    Drage moje, hvala vam na lijepim željama, baš sam mirna sada 🤗🙏
    Kako vi podnosite danas ovu vrućinu, ovo je stvarno užas 😔

Čestitam na odličnom pregledu ❤️ 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Bela_le
    24. Lipanj 2021. 16:53

nemamimena26

Veliki smo 5.66cm, nuhalni nabor i sve ostalo je u savršenom redu, baš onako kako treba biti, kaže doktorica da je beba kao maneken, ne može bolje. Još nismo uspjeli sto posto vidjeti da li je dečko ili curica, ali na idućem pregledu ćemo sigurno znati. Čuli smo i srčeko, 160 otkucaja u minuti ❤

Čestitam ❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Slee
    24. Lipanj 2021. 17:01

Nemamimena cestitam od srca 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

freya_444
    24. Lipanj 2021. 17:16

nemamimena26

Ma bravo super 💖🥳🥳🥳🤰
    Jao danas je bas pakleno, ne mičem se nigdje, a i glava me ubija, tako da sam doma, odmor, klima i to je to 😂🥵

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    24. Lipanj 2021. 17:17

XOXO

Nije tajna ja sam kod dr Modrusan. Ne znam kod koga si ti. I dal tamo svi koriste onaj jedan uzv. Al imaju nakon renovacije novi. E sad pitanje je i ko radi uzv. Ona je meni u prvoj trudnoci na onom starom uzv nasla sta privatni i u bolnici dr nisu na puno boljim uzv. Tako da ja njoj stvarno vjerujem vise od 100%.
    Da bas cu vidjet za Medico jer ako ne rade sa seqventiom ne znam dal je pokrivena amnio u slucaju loseg nalaza. To mi je bio ful plus prosli put sto sam u roku od dva dana bila u zg u privatnoj poliklinici na amnio sa brzim nalazima. Jer inace ili moras platiti ili cekat termin tjednima plus nalaze do 6 tjedana sto je koma u takvoj situaciji.

Ja sam kod Runić-Petković.🤷‍♀️ 
    Ne znam dal sve koriste isti uzv 🤷‍♀️

Lucija 16.12.2021.💗

aurora12
    24. Lipanj 2021. 18:49

Dosli su mi nalazi briseva, opet gardnerella pa sam dobila polygynax. Nadam se da ce brzo proci a sutra cu ako uspijem odnijeti i urin na analizu. Vi koje cete kasnije raditi briseve nema straha, ako je nesto vjerojatno bi primijetile. Kod mene je par dana neki pritisak i cudna bol, drugaciji osjecaj nego grcevi i istezanje ligamenata (to osjetim kao lagano probadanje na jednom mjestu, ovo je bas bol u cijelom donjem dijelu trbuha).
    Drzite se cure na ovim vrucinama ☀️🧡 Ja sam bas bila lose raspolozena zadnjih dana a pogled na ovo cudno nebo vani ne pomaze, bas je grozno uz ovu sparinu 🙈

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

nemamimena26
    24. Lipanj 2021. 19:22

Hvala vam drage moje ❤
    Divne ste, i stvarno sam sretna što sam dio ove male ekipice 🥰

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

Bambina
    25. Lipanj 2021. 05:42

Nemamimena26, super na pregledu, čestitke! ❤️
    Aurora, držim fige da čim prije riješiš tu napast! 🍀
    Novasrećica, mora da je predivan osjećaj, uživaj! 🤗

Bela_le
    25. Lipanj 2021. 06:23

Aurora nadam se da ces se brzo rjesiti toga
    Novasrecica divan osjecaj, meni je jucer navecer mali frajer toliko izudarao da sam cak dva puta pod rukom osjetila

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.