Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taya_
    17. Lipanj 2021. 17:18

Barcelona

jelenas - baš mi je žao.
    Taya - hvala 😊❤ Nadam se da će sve bit ok.
    Baš guglam po stranim forumima da su neki bez problema dobili rezultate panorame i s 9+0, a nekima je bilo 'inconclusive' čak i u 13.tjednu 🤷‍♀️.

Bit će sve u redu.. U pravilu se može od 9tt ali meni je isto dr. preporučila da pričekam do 10tt zbog fetalne frakcije. Jer nema žurbe, tjedan gore dolje.. Da se nebi napravilo prebrzo pa bi onda trebalo ponavljati test.. Najbolje da se savjetuješ sa svojim ginekologom.. 😃 Ja sam slušala njene preporuke.. U kojem tjednu trudnoće si sada? 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Teeny
    17. Lipanj 2021. 17:30

Hej cure, evo malo i mene.
    Novi simptom osim stalnog odlaska u wc su i jutarnje mucnine.
    Srecom ne povracam, ali mi se jednostavno nista ne jede vec par dana, sve mi lose sjeda na zeludac. Krastavac i paradajz bih jedino mogla jesti po citav dan 🤦‍♀️
    Raspoloženje mi varira, kolegice s kojima sam u smjeni su posumnjale i nekoliko dana su me propitkivale da li sam trudna tako da sam im na kraju rekla iako nisam imala jos uvijek u planu.. Ne sjecam se koja je od vas pisala da je sva napuhana, ista sam. U prosloj trudnoci skoro do 5 mj se stomak uopste nije vidio, a sad vec izgleda kao da sam u 5 mjesecu trudnoce 🤣
    Sad sam na 6+4, pregled za 13 dana. Suosjecam sa svim curama koje su nestrpljive da docekaju prvi pregled 😩 ucrvat cu se.
    Curama koje studiraju svaka cast na svemu sto postizete!
    JelenaS dobrodosla 😊 ugodnu i mirnu trudnocu ti zelim.
    Cestitam svim curama na odlicnim pregledima. 

Bambina
    17. Lipanj 2021. 17:47

Evo me sa pregleda, cure..
    6+0 po veličini ploda, čuli smo otkucaje (nisam se nadala da će biti tako rano).. Nemojte me ništa više pitati, jer se ničeg ne sjećam, u šoku sam.. 😊❤️🙈

Lori🍀
    17. Lipanj 2021. 17:58

Anci meni isto voce i povrce bas pasu, cim nesto teze pojedem boli me zeludac🍉🍒🍓🍅 i naravno...🍆😁
    Teeny bzvz su ti kolegice, to se ne pita, cak i da su posumnjale. Da si htjela to podijeliti s njima, podijelila bi, cemu ispitivanje.
    Bambina maaa super!!! Bas mi je drago!!!Sad se mozes opustiti🤗🤗

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

Taya_
    17. Lipanj 2021. 17:59

Bambina

6+0 po veličini ploda, čuli smo otkucaje (nisam se nadala da će biti tako rano).. Nemojte me ništa više pitati, jer se ničeg ne sjećam, u šoku sam.. 😊❤️🙈

Čestitke na super pregledu i malom 💗

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Slee
    17. Lipanj 2021. 18:23

Aaaa Bambinaaa divnooo 💗
    Vec se cuje srceko, pa to je superrr

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

freya_444
    17. Lipanj 2021. 18:25

Bambina

Baš lijepooo 🤗🤗🤗 čestitam 🤰

Lucija 16.12.2021.💗

Barcelona
    17. Lipanj 2021. 18:32

Taya 🤍

Barcelona

jelenas - baš mi je žao.
    Taya - hvala 😊❤ Nadam se da će sve bit ok.
    Baš guglam po stranim forumima da su neki bez problema dobili rezultate panorame i s 9+0, a nekima je bilo 'inconclusive' čak i u 13.tjednu 🤷‍♀️.

Bit će sve u redu.. U pravilu se može od 9tt ali meni je isto dr. preporučila da pričekam do 10tt zbog fetalne frakcije. Jer nema žurbe, tjedan gore dolje.. Da se nebi napravilo prebrzo pa bi onda trebalo ponavljati test.. Najbolje da se savjetuješ sa svojim ginekologom.. 😃 Ja sam slušala njene preporuke.. U kojem tjednu trudnoće si sada?

8+4 sam i mislim da neću izdržati dulje, makar sve znam 😂
    Bambina čestitam 💗

Bela_le
    17. Lipanj 2021. 18:39

Bambina

Čestitam ❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bruna257
    17. Lipanj 2021. 20:34

novasrećica

Pozdrav cure!
    Danas baš u nekoj gužvi.
    Bumbasor baš super što ste bili u kupnji. Čestitke na odlikašima, evo i moje su također odlične i baš sam ponosna na njih.
    Bambinačestitke na odličnom pregledu!
    Ostale cure kako ste provele dan? Meni ove vrućine baš smetaju

Ja sam koma... Strka frka na poslu, ne stignem jesti a ako ne jedem postane mi mučno... Vrućina koma!! 🥵🥵 A i rame me povremeno nekako mutavi boli pa sam sva van sebe... 🤷

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.