Cure. Ponovila sam test sad. 28 dc negativan . Bijel. Neznam jeli zato sto sam vec puno puta piskila dosada al trebalo bi se bar sjenca vidjeti. Ja tuzna.
Ponovit cu sutra ujutro jos. Al ne nadam se bas previse 😔
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Čula se sa svojim gin, rekao da se javim u ponedjeljak da vidim raspored pa da dugo ne čekam, sad ne znam dali je mislio da dugo ne čekam općenito ili taj ponedjeljak🤣 Javim 🤞
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Ina i meni je žao :(
Joja drži se, nadam se da će se smiriti uskoro...
Evo da i ja podnesem izvještaj s pregleda... Hematom je nestao, nuhalni je ok... Bebač se leđima okrenuo i nikako ga doktorica nije mogla sprijeda "snimiti", introvert na mater i ćaću :D ali nije baš sve idealno, dr kaže da je posteljica dosta nisko, preko ušća maternice... nada se da će se vratiti gore, još je rano, kaže da zasad ne brinemo, ali će pratiti situaciju... lako njoj reći, ali stvarno ću pokušati ne sekirati se...
Na kraju sam radila Panoramu proširenu, razlika je 800 kuna... ako mogu platiti 4000, mogu i 4800... dr je rekla da proširena testira i na te neke mikodelecije, koje jesu rijetke, i postotak pouzdanosti nije takav kao s onim najčešćim trisomijama, ali eto... sad izluditi idućih 7 do 10 dana dok dođu rezultati...
još nikome nismo rekli, nekako se još ne osjećam spremno... možda čekam da ljudi sami skuže :D na poslu ću skrivati valjda do zadnjeg...
Čestitam svima na super pregledima.
Nama je već danas stigao nalaz prenatalnog testa, sve je super i stiže na dečko 💙
Aglaja, bravo za pregled! A za posteljicu, odmaraj i pazi se, bit će sve u redu 😁☺
piba, čestitaaam! 🎉🎉🎊Koliko si čekala na nalaze?
Lucija 16.12.2021.💗
piba čestitam na dečkiću.. 💚
Aglaja super na dobrom pregledu i drago mi je da je hematom nestao.. Povući će se i posteljica gore, još ima vremena.. Sad samo odmaraj 💜
Joja žao mi je zbog mučnina.. Sad bi se to polako moralo smirovati u tim tjednima, ako ne napomeni gin.. Sigurno ima neko rješenje i za to.. Znam da su neke cure dobivale tablete ili infuzije da se to olakša.. samo neka čim prije prođe.. ❤️
Ina jako mi je žao.. Ali probaj test napraviti sutra.. Držim 🤞 da se ipak pokaže plus
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Aglaja, bravo za pregled! A za posteljicu, odmaraj i pazi se, bit će sve u redu 😁☺
Radila test u utorak, dobila rez danas
Radila test u utorak, dobila rez danas
Uuu ful su brzi 😁
Koji si radila?
Lucija 16.12.2021.💗
Piba cestitke na deckicu 💙 bome su brzi s rezultatima! Super! Koji si radila?
.
Od kojeg do kojeg tjedna je najbolje napraviti testove?
.
Agleja - ma sigurno ce se postejica povuci gore, jos je rano! Bitno da je sve ostalo super!
Ina, zao mi je, ali probaj danas jos jednom ili jos bolje odi danas u medico izvaditi betu pa si na miru, oni rade i subotom i nalaz bude u roku 2 sata
.
Meni od sinoc neka tezina u zelucu, kao da mi sve stoji u grlu i tu i tamo mi se kiselina popne. Mislim da to nije muka (jer muku zamisljam kao dizanje zeluca), ovo je vise kao da mi je cijelo vrijeme nesto tesko palo na zeludac. Ja sam sretna i zahvalna na svakom simptomu, to me drzi u uvjerenju da je ovaj put sve dobro 💗
(Sto naravno ne znaci da mislim da ako nema simptoma da nije dobro, samo je meni ovako psihicki lakse docekati pregled😂)
Kak ste danas, kakvi su planovi?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore