Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    07. Lipanj 2021. 19:55

Bela_le

Preletila na brzinu stranice, cestiram svim an irednim pregledima 🥰
    Ja se moram pozalit da sam toliko pod stresom jer su mi ostala ta dva glupa ispita od kojih je jedan uzasno tezak i na kraju ih stave isti dan prekosutra, a o njima mi ovisi mogu li obraniti zavrani rad kako je planirano 7.7., uz to se mala razbolila, muz radi prakticni dio diplomskog rada ovaj tjedan, svaki dan je u labosu od 8 do 17 i onda ima popodne predavanja tako da sam totalno sama s maleckom, sto ostavlja meni nula vremena za ucenje, osim kad nju uspavam za noc a tada ja budem koma i sjedim i gledam u taj laptop i spavam… i sad se jos stresiram koliko ce taj stres utjecati na bebu… bas sam sad oduzila i sorry cure, ali morala sam se negdje malo pojadat

Bas mi je zao sto ti se to sve skupilo, nadam se da ce curica brzo ozdraviti a sto se ispita tice vjerujem da nije lako ali nemoj sebi stvarati previse presinga. Nije kraj svijeta ako se zavrsni oduzi a vjerojatno nece, samo si sad malo vise u panici. Mozes biti ponosna na sebe jer uz faks i curicu jos imas i bebicu koju treba cuvati. Ne vjerujem da ce stres puno utjecati na bebu, izdrze one svasta al ako nesto mora patiti onda bolje da je to faks, napravi koliko mozes ali nemoj se preforsirati 🤗 Mi ti sve drzimo fige 🧡

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Bambina
    07. Lipanj 2021. 19:58

Mašo, ajme kako lijepo! Baš sam se sad raznježila.. 🤗🤗❤️❤️ Uživaj, draga.. 

Bambina
    07. Lipanj 2021. 20:07

Aurora, hvala Bogu da je sve ok, mogu misliti kako si se zabrinula.. 🤞🍀
    Bela_le, probaj se opustiti, znam da je lako to reći jer i sama se previše brinem oko svega, ali zaista, pomalo.. Rješit će se i faks i sve, ne bilo većeg zla.. 🤞🍀

• sedmatina
    07. Lipanj 2021. 20:48

freya_444

Cure, kad su vam preglediii? 😍😍

Dobila sam termin 16.6. 🤗

freya_444
    07. Lipanj 2021. 20:53

Aurora, drago mi je da je sve ok s tobom i s bebicom 💞💖
    Bela_le, vjerujem da ti nije jednostavno, već to što paralelno studiraš i brineš o djetetu i trudnoći dokazuje da si žena zmaj tako da samo hrabro naprijed, mi smo uz tebe i uvijek smo tu jedna za drugu da dijelimo sve trenutke 🤗

Lucija 16.12.2021.💗

Peppss
    07. Lipanj 2021. 20:53

Schinin baš mi je žao zbog krpelja, držim fige da sve prođe u redu 🤞🏼🥰
    Sedmantina mislim da ti je ta količina kave skroz u redu, i da te utješim - ja sam i prije pila kavu samo ujutro i sad sam nastavila, ali beć u 10 sati ujutro sam skroz umorna i već spremna za spavanac tako da mislim da umor osim kavi možeš prepisati i trudnoći 😁😂
    Bela_le sretno s ispitima i nadam se da će malecka brzo ozdraviti 🥰😁
    Svim curama koje su bile danas na pregledu čestitke na super pregledima! 😁🥰

freya_444
    07. Lipanj 2021. 20:54

Pregledi 🤰🤰💞:
    ane1212-7.6.
    brigitte- 8.6.
    nemamimena26- 9.6.
    Joja-9.6.
    Lori-9.6.
    Taya- 9.6.
    Bela_le- 10.6.
    Sandričak-10.6.
    Aglaja- 11.6.
    avica- 14.6.
    Luluuu- 14.6.
    aurora12- 15.6.
    sedmatina-16.6
    novasrećica-16.6
    teabobi-17.6.
    Bambina-17.6.
    anameri- 18.6.
    Ri-22.6.
    Slee-23.6.
    Maša-28.6.
    Angel- 29.6.
    piba7-30.6.
    Peppss-30.6.
    freya_444- 2.7.
    nelanr- 4.7.
    ginger39-8.7.
    sirenita-8.7.

Lucija 16.12.2021.💗

• ginger39
    07. Lipanj 2021. 20:55

Taya 🤍

sirenita

Taya,
    Nemam ni ja trudničku knjižicu. Moj gin uvijek printa papire pa njih skupljam u folder pa imam kao “veliku knjižicu” s isprintanim nalazima

Da, tako i ja.. Skupljam papire poslije svakog pregleda.. 😃 Već sam mislila da jedina nemam.. 🙉

Nisi, nemam ni ja, na svakom pregledu dobijem nalaz, s time da mi je na ovom zadnjem počeo zapisivati tlak, kilažu i mjeriti albumin u mokraći.
    Ima mapu s hrpom papira koje nosim sa sobom. 
    Bela_le, svaka cast na hendlanju bebice, trudnoće i ispita. Drzi se, bit ce sve okej! 

Peppss
    07. Lipanj 2021. 21:00

Hvala svima na podršci oko moje situacije s doktorom ❤

Preko vikenda sam poslala mail voditeljici te ambulante u Brodu i danas mi je odgovorila, ona više nije voditeljica tamo nego je umjesto nje stavljen taj moj grozni doktor... Definitivno se planiram prebaciti, ali i to mi je problem jer sam danas skužila da ne mogu do 13.7. jer sam prošle godine zbog selidbe mijenjala doktoricu... odlučila sam za tjedan-dva otići u hitnu ambulantu u bolnici s nekom glupom isprikom zašto im dolazim. Inače nisam baš sklona paničarenju, ali taj zadnji pregled me baš izbacio iz takta, imam nepregledani hematom i još me isprati s tako odvratnim riječima, baš me uhvatila panika... mislim s bebicom je sve bilo u redu, tako da kad krenem paničarit samo izvadim slikicu s ultrazvuka i gledam pa se i brzo smirim 

freya_444
    07. Lipanj 2021. 21:01

Taya, ja sam na drugom pregledu dobila trudničku knjižicu gdje su mi sve upisali, a još uz to i sve nalaze pa se skupilo već papira 😂
    Al znam da npr.moja sestra u Zagrebu nije dobivala tu knjižicu.

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.