Jutro cure (po mojoj vremenskoj zoni je jos jutro 😝)
Nadam se da uzivate u lijepom danu (cini mi se da sam procitala da je jedna od vas pisala da je lijepo 😃) mi danas imamo ne radni dan, pa cemo popodne sa djecom na farmu… a ja jedva cekam uz, jer mi se trbuh bas vidi, pa da bar Znam da je sve u redu prije neg sto potvrdim glupschte pitanja….
Bumbasordobro nam dosla, zelim ti urednu trudnocu i da ostane ovako sto se simptoma tice
Aurora i mala_muzao mi je sto to prolazite I Nadam se da ce sve biti u redu na kraju! Znam da nema rijeci utjehe zato saljem cvrsti, virtualni hug ❤️
Vidjela sam da ste pisale o probavi: osim sto je naravno preporuceno dosta piti i hrana bogata vlaknima - uzivate li koji probiotic? Definitivno moze pomoci kod probave, a osim toga pokazali su se da mogu imati benefit i za bebu i za mamu…
Ja uzimam probiotik u obliku tableta- Bio kult se zovu i mislim da ne mogu odmoć već samo pomoć :)
to i ja mislimma ja sam citala da kao uzimanje probiotika smanjuje risiko za gestacioni dijabetes, pa ja prvenstveno zato
(kod mene progesteron djeluje naopako
)toga me je stvarno strah jer znam da bi ja bila uzasna sto se tice drzanja dijete a imam otprilike sve riziko faktore za dobit ga
i kao smanjuje riziko za vaginalne infekcije ukljucujuci kolonizaciju sa strep B
Je da, ma općenito je dobro za sve🤗
Meni je nekako najviše zbog vaginalnih i urinarnih infekcija, ovo za dijabetes nisam čula al eto sad znam 💪🤞
Lucija 16.12.2021.💗
Pregledi 🤰🤰💞:
Lucy_lu - 31.5.
ginger39- 1.6.
Ri- 1.6.
Angel- 1.6.
Bumbasor- 1.6.
Peppss- 2.6.
Schinin- 3.6.
sirenita- 7.6.
Maša- 7.6.
brigitte- 8.6.
nemamimena26- 9.6.
Taya- 9.6.
Bela_le- 10.6.
Aglaja- 11.6.
avica- 14.6.
Luluuu- 14.6.
aurora12- 15.6.
novasrećica-16.6.
anameri- 18.6.
piba7-30.6.
freya_444- 2.7.
---------------------------
Jutro cure! Sretno na pregledima, ima vas dosta danas 🤞🤞🤰🤰☀️☀️
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro cure, ja sam koristila probiotike Omnibiotic stress pa hetox, mozda prije tjedan dana sam ostala bez pa bi trebala opet uzeti. Sinoc sam povratila, nadam se da je samo zbog trudnoce jer za sve panicarim. Jutros opet imam malo istog zuckasto-smedeg iscjetka pa sam odnila urin na analizu i nazvat cu gin. da pitam sto jos moze biti i trebam li raditi briseve (nista me ne svrbi, pece). Nadam se da ste vi dobro i da ce vam bjt lijep dan 🥰
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Dobro jutro cure, sretno danas mamicama koje idu na preglede 🍀🙏
Ja samu sebe iznenadim svako jutro, bez ikakvih većih tegoba, bez ičega, jutros malo kao da mi je muka prošla na momente i otišla..
Da pokucam, neću se žaliti 🍀🙏 ako može neka tako i ostane.
Kako ste vi danas? 🌹
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Lucy nije to veliko odstupanje ali ja bi def rade da mi upisu kasniji termin . Onda te nece maltretorat sa odlazenjem na pregled svaki dan jer je prosao termin ili nedajboze indukcijom a jos nije je bio termin makar nemoguce ako je tako malo odstupanje al svejdeno. Meni isto kao po M 5.1. a po aplikaciju posto mi je bila kasnija O mi je termin 10.1. I rade bi da mi upisu 10.1 😂 sta kasnije to bolje vise ce imat beba vremena da samo potakne nesto :P
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro svima..
Kako stojite s iscjedcima cure? Ja imam bas neki jaki, gusti sluzavi iscjedak, kao da mi je ovulacija pa me to malo brine.
Ja imam skroz normalan iscjedak, zna biti onako bijeli, ali koliko sam uspjela pročitati, sve je to normalno, ajmo reći to kao neko 'bijelo pranje'. Sve je to u redu.
Ne znam kako druge cure imaju, ali tako je kod mene, ja ili nemam ništa, ili imam takav kako sam navela.
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
[ol]
[li]Bijeli mliječni iscjedak iz rodnice koji je posljedica epitelizacije stijenke rodnice je također pojačan; taj iscjedak bez mirisa koji se nastavlja kroz trudnoću je bezopasan i ne zahtijeva liječenje.[/li]
[/ol]
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
Helloo, resila sam da vam se malo pridruziim. 🙈 Dugo mi je trebalo. 😁
Nisam pratila temu uopste ,tako da izvinjavam se sto ovako upadam kao padobranac 🙈❤
Zelim vam svima prijatan dan. ❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Licy_lu cestitam na dobrom oregledu, moja bebica je manja za 2 dana iako je ovulacija bila dva dana ranije pa gledaju po zm
Ginger, Ri i angel sretno na pregledima
Piba i ja cijelo vrijeme imam dosta iscjetka, ali se ne zamaram jer je dr na proslom oregledu rekla da je to okej
Sandricak dobrodosla 🥰 , ako zelis napisi kada ti je termin i gdje planiras roditi pa te stavim na popis
Ja sam danas bila na kolokviju pa sam poslije sjela s curama na kavu, bas mi je godilo poslje ovih tjedan ipo dana lezanja i s obzirom da vecinu dana provedem sama, sjedila sam i otisle smo u najblizi kafic oa se ne brinem da se nesto dogodilo
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji