Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    01. Lipanj 2021. 14:50

ginger39

Drage curke, evo mene s pregleda, koje uzbuđenje! Doktor namješta uzv, a sestra samo u jednom trenutku provali: Ajme, koliki su mu pimpek i jaja! 🤣🤣🤣🤣
    Eto, saznali smo i spol, iako se tome fakat nismo nadali s obzirom da ce sutra biti 13. tjedan. Ali eto vec se sve lijepo vidi i dečko je s ponosom pokazivao alatku. 😂
    Inace, sve je u redu, veliki smo 6.5 cm, nuhalni nabor i nosna kost su u redu i kaze doktor da sve izgleda odlično. 😍😍😍 Koja sreća i uzbuđenje!

Ajme koji pregled hahaha cestitam 🥰😂

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bela_le
    01. Lipanj 2021. 14:53

ane1212

Zdravo zenice, evo i mene ❤ Trudna sam 6+6, bila na pregledu do sada sve uredno, imala sam oskudno krvarenje, ali su mi rekli da nista nije opasno, pijem Utrogestan i Folnu .. Sledeci pregled ce biti 7.6. Iii jedva cekaaam
    Radujem se druzenju sa vama i nadam se da ce nas biti jos puno

Dobrodosla 🥰
    Mozes ako zelis napisati kada ti je termin i gdje planiras roditi i dodam te na popis 🙂

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Bumbasor
    01. Lipanj 2021. 14:53

ginger39

Drage curke, evo mene s pregleda, koje uzbuđenje! Doktor namješta uzv, a sestra samo u jednom trenutku provali: Ajme, koliki su mu pimpek i jaja! 🤣🤣🤣🤣
    Eto, saznali smo i spol, iako se tome fakat nismo nadali s obzirom da ce sutra biti 13. tjedan. Ali eto vec se sve lijepo vidi i dečko je s ponosom pokazivao alatku. 😂
    Inace, sve je u redu, veliki smo 6.5 cm, nuhalni nabor i nosna kost su u redu i kaze doktor da sve izgleda odlično. 😍😍😍 Koja sreća i uzbuđenje!

Cestitam na pisonji! Moji doma svi prizeljkuju brata, a ja mislim da ce biti curka😎

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

• ginger39
    01. Lipanj 2021. 14:58

Hvala, curke! I pozdrav svim novim curama i dobro nam došle! 

nemamimena26
    01. Lipanj 2021. 14:58

ginger39

Draga ginger jao kako mi je drago!! Bravo, bravo 
    Čestitke na dečku pravome 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

• ginger39
    01. Lipanj 2021. 15:27

Hvala, draga! Totalno me to sa spolom iznenadilo, očekivala sam da cemo to saznati iz panorame za koji tjedan. Danas mi je bilo bitno samo da su nuhalni i nosna kost okej, ovaj pimpek je došao kao bonus plus. 😂🥰

Taya_
    01. Lipanj 2021. 15:28

ginger39

Prvi dečko u grupi.. 🤗 Čestitke na malom pišulincu.. 💚

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Schinin
    01. Lipanj 2021. 16:47

pozdrav cure 🌻 kod nas kisa i hladno (nakon sto smo imali pravo ljetne temperature) pa sam i ja nekako sva nikakva 😩 imate kakvih ludih prica o trudnoci da se malo smijemo??? evo da ja pocnem: savjet da se ne kupam pretoplo jer ce bebi bit prevruce pa se moze i opec 🤦‍♀️
    ----------
    dobro nam dosle Lori, Sandricak i ane1212 zelim vam vam ugodnu trudnocu ❤️
    Bela_le sretno sa kolokvijem🤞 bes mi je drago da si malo izasla i opustila se 😃
    joja slika je bas medena 💕 izgleda bas kao da sise palac 😍
    Angel i bumbasor: cestitke na dobrom pregledu 🤞 nek tako i ostane
    ginger 😂😂😂 cestitke na decku 

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Bela_le
    01. Lipanj 2021. 17:05

Schinin

pozdrav cure🌻 kod nas kisa i hladno (nakon sto smo imali pravo ljetne temperature) pa sam i ja nekako sva nikakva😩 imate kakvih ludih prica o trudnoci da se malo smijemo??? evo da ja pocnem: savjet da se ne kupam pretoplo jer ce bebi bit prevruce pa se moze i opec🤦‍♀️
    ———-
    dobro nam dosle Lori,Sandricak i ane1212zelim vam vam ugodnu trudnocu❤️
    Bela_lesretno sa kolokvijem🤞 bes mi je drago da si malo izasla i opustila se😃
    joja slika je bas medena💕 izgleda bas kao da sise palac😍
    Angel i bumbasor:cestitke na dobrom pregledu🤞 nek tako i ostane
    ginger😂😂😂 cestitke na decku

Nije smijesna prica, ali ako ovo ne opisuje trudnocu ja stvarno ne znam sta ju opisuje
    https://ibb.co/Vm9W1RN
    Na slici vidite: staoice, vrhnje s ljutim paprikom, slaninu i posoljeno vrhnje
    Cudim se sto jos nisam dobila na kilazi 🐷

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bela_le
    01. Lipanj 2021. 17:06

Zabiravih napisat, znam da se ne preporuca jest suhomesnato jer je sirovo, ali stvarno malo slanine ima i za dusu moram malo

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.