Drage curke, evo mene s pregleda, koje uzbuđenje! Doktor namješta uzv, a sestra samo u jednom trenutku provali: Ajme, koliki su mu pimpek i jaja! 🤣🤣🤣🤣
Eto, saznali smo i spol, iako se tome fakat nismo nadali s obzirom da ce sutra biti 13. tjedan. Ali eto vec se sve lijepo vidi i dečko je s ponosom pokazivao alatku. 😂
Inace, sve je u redu, veliki smo 6.5 cm, nuhalni nabor i nosna kost su u redu i kaze doktor da sve izgleda odlično. 😍😍😍 Koja sreća i uzbuđenje!
Ajme koji pregled hahaha cestitam 🥰😂
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Zdravo zenice, evo i mene ❤ Trudna sam 6+6, bila na pregledu do sada sve uredno, imala sam oskudno krvarenje, ali su mi rekli da nista nije opasno, pijem Utrogestan i Folnu .. Sledeci pregled ce biti 7.6. Iii jedva cekaaam
Radujem se druzenju sa vama i nadam se da ce nas biti jos puno
Dobrodosla 🥰
Mozes ako zelis napisati kada ti je termin i gdje planiras roditi i dodam te na popis 🙂
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Drage curke, evo mene s pregleda, koje uzbuđenje! Doktor namješta uzv, a sestra samo u jednom trenutku provali: Ajme, koliki su mu pimpek i jaja! 🤣🤣🤣🤣
Eto, saznali smo i spol, iako se tome fakat nismo nadali s obzirom da ce sutra biti 13. tjedan. Ali eto vec se sve lijepo vidi i dečko je s ponosom pokazivao alatku. 😂
Inace, sve je u redu, veliki smo 6.5 cm, nuhalni nabor i nosna kost su u redu i kaze doktor da sve izgleda odlično. 😍😍😍 Koja sreća i uzbuđenje!
Cestitam na pisonji! Moji doma svi prizeljkuju brata, a ja mislim da ce biti curka😎
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Draga ginger jao kako mi je drago!! Bravo, bravo
Čestitke na dečku pravome
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Hvala, draga! Totalno me to sa spolom iznenadilo, očekivala sam da cemo to saznati iz panorame za koji tjedan. Danas mi je bilo bitno samo da su nuhalni i nosna kost okej, ovaj pimpek je došao kao bonus plus. 😂🥰
Prvi dečko u grupi.. 🤗 Čestitke na malom pišulincu.. 💚
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
pozdrav cure 🌻 kod nas kisa i hladno (nakon sto smo imali pravo ljetne temperature) pa sam i ja nekako sva nikakva 😩 imate kakvih ludih prica o trudnoci da se malo smijemo??? evo da ja pocnem: savjet da se ne kupam pretoplo jer ce bebi bit prevruce pa se moze i opec 🤦♀️
----------
dobro nam dosle Lori, Sandricak i ane1212 zelim vam vam ugodnu trudnocu ❤️
Bela_le sretno sa kolokvijem🤞 bes mi je drago da si malo izasla i opustila se 😃
joja slika je bas medena 💕 izgleda bas kao da sise palac 😍
Angel i bumbasor: cestitke na dobrom pregledu 🤞 nek tako i ostane
ginger 😂😂😂 cestitke na decku
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
pozdrav cure🌻 kod nas kisa i hladno (nakon sto smo imali pravo ljetne temperature) pa sam i ja nekako sva nikakva😩 imate kakvih ludih prica o trudnoci da se malo smijemo??? evo da ja pocnem: savjet da se ne kupam pretoplo jer ce bebi bit prevruce pa se moze i opec🤦♀️
———-
dobro nam dosle Lori,Sandricak i ane1212zelim vam vam ugodnu trudnocu❤️
Bela_lesretno sa kolokvijem🤞 bes mi je drago da si malo izasla i opustila se😃
joja slika je bas medena💕 izgleda bas kao da sise palac😍
Angel i bumbasor:cestitke na dobrom pregledu🤞 nek tako i ostane
ginger😂😂😂 cestitke na decku
Nije smijesna prica, ali ako ovo ne opisuje trudnocu ja stvarno ne znam sta ju opisuje
https://ibb.co/Vm9W1RN
Na slici vidite: staoice, vrhnje s ljutim paprikom, slaninu i posoljeno vrhnje
Cudim se sto jos nisam dobila na kilazi 🐷
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Zabiravih napisat, znam da se ne preporuca jest suhomesnato jer je sirovo, ali stvarno malo slanine ima i za dusu moram malo
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji