Helloo, resila sam da vam se malo pridruziim. 🙈 Dugo mi je trebalo. 😁
Nisam pratila temu uopste ,tako da izvinjavam se sto ovako upadam kao padobranac 🙈❤
Zelim vam svima prijatan dan. ❤
Sandričak dobrodošla nam želim ti od srca uspješnu, mirnu trudnoću sa što manje tegoba
Uživaj u svakom danu!
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Hvalaa vam devojke na dobrodoslici. ❤❤
Termin bi trebao biti 13. Januara 2022. Porodicu se u Cirihu. 😊😊 Trenutno sam 7+5. Bila sam na pregledu kada sam bila 5+6,tada je utvrđeno da je plod u materici,to mi je nekako tada bilo bas bitno. ❤ Bilo je jos jako rano,ali ginekolog je rekao da mu se cini da vec vidi pulsiranje srca. Sledeci pregled je 10.06. Tada cu biti tačno 9 nedelja ravno trudna,i do tada bas iščekujem da cujem srce od bebee 😍
Mucnine su krenule kako sam usla u 7. Nedelju,i kako prolaze dani sve mi je gore i gore. Imate li kakav savet po pitanju mucnina ?
Izvinnjavam se na malo dužem postu,ali to je otprilike to sto se tiče mene i trudnoće. 🙈😍❤ pozdrav za sve ❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Lucy nije to veliko odstupanje ali ja bi def rade da mi upisu kasniji termin . Onda te nece maltretorat sa odlazenjem na pregled svaki dan jer je prosao termin ili nedajboze indukcijom a jos nije je bio termin makar nemoguce ako je tako malo odstupanje al svejdeno. Meni isto kao po M 5.1. a po aplikaciju posto mi je bila kasnija O mi je termin 10.1. I rade bi da mi upisu 10.1 😂 sta kasnije to bolje vise ce imat beba vremena da samo potakne nesto :P
Hvala puno, imas pravo, bolje da stoji 04.01 😁 ma meni su ciklusi ko po spagi tako, O mi je 2 dana kasnije ali sve u svemu redovito i skolski.. neka pise kasniji termin :)
🙋♀️ 30
🙋♂️ 28
👶 31.12.2021.
Hvalaa vam devojke na dobrodoslici. ❤❤
Termin bi trebao biti 13. Januara 2022. Porodicu se u Cirihu. 😊😊 Trenutno sam 7+5. Bila sam na pregledu kada sam bila 5+6,tada je utvrđeno da je plod u materici,to mi je nekako tada bilo bas bitno. ❤ Bilo je jos jako rano,ali ginekolog je rekao da mu se cini da vec vidi pulsiranje srca. Sledeci pregled je 10.06. Tada cu biti tačno 9 nedelja ravno trudna,i do tada bas iščekujem da cujem srce od bebee 😍
Mucnine su krenule kako sam usla u 7. Nedelju,i kako prolaze dani sve mi je gore i gore. Imate li kakav savet po pitanju mucnina ?
Izvinnjavam se na malo dužem postu,ali to je otprilike to sto se tiče mene i trudnoće. 🙈😍❤ pozdrav za sve ❤
Mozda nije najzdravije, ali meni je kod mucnina pomagalo po malo piti colu, najbolje na slamku ako imas, mozda ce neka cura imati neku zdraviju preporuku, ali evo ovo je meni dosta pomagalo
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Evo mene s pregleda. Srceko se cuje, i sve je dobro. Beba je velika 2,35cm. Malo je manja, za 8+5 tjedana ali kaze gin da se to jos korigira i da je sve ok. 😊 Sljedeći pregled mi je 29.06.
Evo mene s pregleda. Srceko se cuje, i sve je dobro. Beba je velika 2,35cm. Malo je manja, za 8+5 tjedana ali kaze gin da se to jos korigira i da je sve ok. 😊 Sljedeći pregled mi je 29.06.
Angel drago mi je da je pregled prošao dobro, bravo!
Sada lijepo polako sve dalje
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
Jutro cure, ja sam koristila probiotike Omnibiotic stress pa hetox, mozda prije tjedan dana sam ostala bez pa bi trebala opet uzeti. Sinoc sam povratila, nadam se da je samo zbog trudnoce jer za sve panicarim. Jutros opet imam malo istog zuckasto-smedeg iscjetka pa sam odnila urin na analizu i nazvat cu gin. da pitam sto jos moze biti i trebam li raditi briseve (nista me ne svrbi, pece). Nadam se da ste vi dobro i da ce vam bjt lijep dan 🥰
meni je ovo zenskica u ljekarni preporucila .... Imam isto takav iscjedak od pocetka trudnoce... Svi brisevi, nalazi urina su mi uredni... Ginekolozi ignoriraju iscjedak. Kazu da je normalno. Meni je bas cudno jer na gacicama kad se osusi bude smedjkasto (oker boje)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Bok cure, evo i ja se pridružujem zimskim bebama
Prije par dana sam ugledala svoj plusić koji nas je jako razveselio. Danas sam 4+5 po menstruaciji ali ovulacija mi je malo zastranila prošli mjesec pa mislim da sam i manje.
Za prave trudničke tegobe kod mene je još rano, danas imam neku laganu mučninu od jutra, zna mi se malo zavrtiti i imam blage grčeve tu i tamo.
Prije 3 mjeseca sam imala missed ab u 7. tjednu Pričekali smo 2 ciklusa, napravila sam neke pretrage i odlučili krenuti dalje.
Naravno strah je prisutan zbog ranijeg iskustva, zato na prvi pregled idem već iduću srijedu. Znam da se neće ništa posebno vidjeti, nadam se bar da će mi reći da je trudnoća u maternici, da nema nikakvih hematoma i da se vidi GM.
Inače sam tipkala dosta na temi Tko planira i radi na bebi, cure su TOP i nadam se da će se još njih pridružiti ovoj temi
Sandričak šaljem ti
Angel čestitam na pregledu, drago mi je da je sve ok
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Angel ma bravooo hehehe vesele me ovakve objave.
______
Ja sam danas bila kod soc gin .... Rekla sam vam da mi je termin 12.12. jer je tako pisalo na zadnjem uzvu... Posto je dnasnji uzv kaze da je termin 13.12 ,ja bi vratila onaj po ZM.... Prema tome Freya draga pisi mi termin 14.12..😽. izgleda da se ovi termini po uzvuu stalno mijenjaju heheh...
Doktor me "rijesio" za par minuta tak da nista o bebici nisam saznala.... Narucena sam 9.6. kod privatnika pa cemo vidjet detalje... Ajde ako nista bar sam sliku dobila pa vam evo stavim 🌹
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Angel ma bravooo hehehe vesele me ovakve objave.
______
Ja sam danas bila kod soc gin …. Rekla sam vam da mi je termin 12.12. jer je tako pisalo na zadnjem uzvu… Posto je dnasnji uzv kaze da je termin 13.12 ,ja bi vratila onaj po ZM…. Prema tome Freya draga pisi mi termin 14.12..😽. izgleda da se ovi termini po uzvuu stalno mijenjaju heheh…
Doktor me "rijesio" za par minuta tak da nista o bebici nisam saznala…. Narucena sam 9.6. kod privatnika pa cemo vidjet detalje… Ajde ako nista bar sam sliku dobila pa vam evo stavim 🌹
Joja čestitam na pregledu, jako, jakooooo lijepa slikica prekrasno!
Oprosti, možda mi je promaknulo negdje, ako smijem pitati kako to da si išla kod soc.gin? Jer vidim da si pisala da imaš termin iduću srijedu 09.06., baš kao i ja....
Nadam se da nije bilo nekih tegoba, pa si išla danas ovako?
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
Sortiraj odgovore
Najstariji