Sto je najgore i napisali su Beta za 2-3 dana... jedino da im dođem sutra navečer da bude otprilike u isto vrijeme😏
Hvala Vam cure! Vi ste mi jedini ispušni ventil, posto osim mene i muza nitko ne zna...😊
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Držim fige da beta bude super i taman kolika treba, a ti samo polako i pozitivno, bit će sve dobro.
Mala_mu sve će biti u redu, vidjeti ćeš. Mi smo ovdje velika pozitiva i jake smo, pa i samim time sve bude dobro i baš onako kako treba.
A sigurna sam da su i naše bebice upravo takve, osjete to negdje, koliko god se još to sve činilo malo u nama, ali sve se to negdje osjeti.
I zato, moramo biti opuštene, mirne
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Pozdrav, curke moje drage!
Mala_mu, slažem se s Nemamimena, betu vadi kako su ti rekli, a u međuvremenu odmaraj i opusti se koliko god možeš.
Aurora, super da si išla na hitnu, i ja bih isto na tvom mjestu, i najbitnije da je sve okej s bebolinom.
Joj, cure moje, samo da prevalimo ovo prvo tromjesečje pa se nadam da će nam biti lakše. Mene je toliko krenula prati nervoza znog pregleda sutra, ne znam kako ću izdržati još 24 sata. Jučer me je oprala migrena za poludit, usred noći sam se dizala piti tabletu. I muku mučim s probavom; stolica je još redovita, ali toliko tvrda i bolna (unatoč magneziju, hrpi voća i povrća i svemu).
Lucy_lu, sretno na pregledu danas!
Ginger, sretno nam sutra ! I ja sam danas malo nervozna ali opet vratim se brzo u pozitivu :) Ma sve ce biti dobro! Jel ti prvi pregled sutra,koliko si trudna? Ja hvala bogu nemam problema s probavom,dapace . Vidim da cure znaju imati. Drzi se i sretno sutra :) Tipkamo se
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Hvala ti, Ri! Sretno i tebi! Meni je ovo treći pregled (ne računajući onaj odlazak na hitnu). Sad sam u 12. tjednu i sutra bi trebali mjeriti nuhalni nabor, uzeti krv za panoramu i sve. Valjda me zato tako pere nervoza.
Nisam ni ja imala problema s probavom ranije, evo krenulo ima 4,5 dana. Znam da je to često u trudnoći, a i ovaj silni progesteron koji uzimam sigurno ne pomaže.
Prošli tjedan sam bila kod endokrinologa, povećao mi je euthyrox na 75 i rekao da imam insuficijenciju vitamina D pa ga sad moram uzimati dodatno u kapima. Očito ovo što uzimam kroz Novalac nije dovoljno. Rekao mi je da je vitamin D super bitan u trudnoći, pogotovo kod trudnica koje imaju problema sa štitnjačom.
Ri, vidim da su nam otprilike u isto vrijeme dijagnosticirali Hashimoto i da smo na istoj terapiji. I ja sam prvo bila na 50, sad su mi digli na 75 zbog trudnoće.
Mala_mu samo polako sad, ima nas dosta tu koje smo na mirivanju, zajedno cemo mi to izdrzati
Slazem se cure ovo za samo da prode tih orvih tri mjeseca, ja se svakom punom tjednu toliko radujem i racunam da je beba jaca pa da su manje sanse da ode ako pukne hematom
I ja sam dosta nervizna zbog oregkeda slijedeci tjedan ,isto ce mjeriti nuhalni i uz to cemo viditi kako hematom napreduje
Super mi je sto imam vas jer zajedno sve nekako prolazimo, podrska je i suprug ali drugacije je to
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Da, i meni je suprug velika podrška i jako strepi nada mnom, ali ipak ne može me razumjeti kao vi ovdje koje prolazite isto.
Baš sam sretna da imamo ovu grupu!
Zato i jesmo jedna drugoj ovdje podrška i treba tako i ostati ❤
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Hvala ti, Ri! Sretno i tebi! Meni je ovo treći pregled (ne računajući onaj odlazak na hitnu). Sad sam u 12. tjednu i sutra bi trebali mjeriti nuhalni nabor, uzeti krv za panoramu i sve. Valjda me zato tako pere nervoza.
Nisam ni ja imala problema s probavom ranije, evo krenulo ima 4,5 dana. Znam da je to često u trudnoći, a i ovaj silni progesteron koji uzimam sigurno ne pomaže.
Prošli tjedan sam bila kod endokrinologa, povećao mi je euthyrox na 75 i rekao da imam insuficijenciju vitamina D pa ga sad moram uzimati dodatno u kapima. Očito ovo što uzimam kroz Novalac nije dovoljno. Rekao mi je da je vitamin D super bitan u trudnoći, pogotovo kod trudnica koje imaju problema sa štitnjačom.
Ri, vidim da su nam otprilike u isto vrijeme dijagnosticirali Hashimoto i da smo na istoj terapiji. I ja sam prvo bila na 50, sad su mi digli na 75 zbog trudnoće.
Ja sam pila vitamin d pa sam ga u trudnoci stala piti racunam previse toga vec uzimam, a vidjet cu sutra sa ginekologom , kad izvadimo kks i da vidimo kakav je vitamin d, zadni nalaz je bio dobar ali to je bilo u 12 mj,svakako je dobro znati, hvala ti sto si podijelila informaciju
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji