Meni je ocekivani termin 27.12. Ne mogu se jos odlucit, Varazdin ili Čakovec 😁
Dobro jutro cure, jos nemam trudnicku i termin od ginekologa pa je zasad po z.m. 03.01., Split. Sto se odjece tice ljeti je najlakse u haljinama, ja cesto kupujem na about you. Preko instagrama je popust 15% al nade se kupona s vecim popustom. Jtros sam napokon dobila preporuku od gin.za Fragmin, sad cu bit mirnija do pregleda 😊
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Hej cure!
Evo jučer sam vidjela plusic i koliko sam sretna toliko sam uplašena jer sam već dva spontana imala, zadnji prije 3 mjeseca... i totalno sam u soku, jer sam jako brzo ostala trudna s tim da je između ta dva spontana prošlo dvije godine.
Prema aplikaciji termin mi je 26.01
Kako sam uplašena nemogu vam opisati!
Uspjela sam ginekologa nagovoriti da mi da uputnicu za trombofiliju, sad sam dobila nalaz, doktorica mi je na godišnjem... jel ima možda netko tko mi možda zna očitati nalaze?
😘
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Pozdrav svima, ja sam nova tu, ali nije mi prvo dijete. Čekam treću bebicu a već imam 2 curice. Imam iste simptome kao i ti Maša ali ja se nadam dečkiću. Čak nam je i termin blizu. Meni je 04.01.2022.
Ova trudnoća mi je skroz drugačija nego prve dvije. Sa curicama sam imala besprijekoran ten i nikakve mučnine. A sada imam mučnine i bubuljice po bradi dekolteu
Bok novim curama i čestitke na trudnoćama 🤗🤰
Kada imate preglede da vas zapišem na listu?
Ja danas 12+0 i uskoro pregled baš sam uzbuđena 🤗🤰 mogu reć kao da mi je malkice iskočio stomak, po aplikaciji bebica je veličine 🍋 hehehe🤗🤰☀️
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro cure, evo ja taman na putu za posao. Danas je baš lijepi dan, ja se jutros čak i dobro osjećam, malo na momente mi se diže želudac, ali dobro sve je to ok 🤗
Evo danas 8+0 😇❤
Kako ste vi drage moje jutros?
Jutroo, ja sam isto na poslu. Ja sam točno 8+0 danas, imamo iste termine
Bok novim curama i čestitke na trudnoćama 🤗🤰Kada imate preglede da vas zapišem na listu?
Ja danas 12+0 i uskoro pregled baš sam uzbuđena 🤗🤰 mogu reć kao da mi je malkice iskočio stomak, po aplikaciji bebica je veličine 🍋 hehehe🤗🤰☀️
Heyy, ja sam jučer imala pregled a sljedeći mi je 08.06.
Aurora jeeej sto si konacno uspjela dobiti lijek
Mala_mu i briggite cestitam i dobro nam dosle ❤
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Dobrodošle nove cure, čestitam vam na plusićima i neka vam dalje sve ide kako treba pomalo i da bude sve u redu
briggite, baš mi je drago i Maša nam je isto tako, pa evo baš se veselim da ćemo se pratiti svakodnevno i razmjenjivati iskustva, kao i sa ostalim curama.
briggite, kako se ti osjećaš, kakvi su ti simptomi?
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Dobrodošle nove cure, čestitam vam na plusićima i neka vam dalje sve ide kako treba pomalo i da bude sve u redubriggite, baš mi je drago
i Maša nam je isto tako, pa evo baš se veselim da ćemo se pratiti svakodnevno i razmjenjivati iskustva, kao i sa ostalim curama.
briggite, kako se ti osjećaš, kakvi su ti simptomi?
Hvala ti draga nemamimena26, za sada su mi totalno pobrkani simptomi. Prve dvije trudnoće su bile super, nisam imala nikakve smetnje. Ova trudnoća je potpuno drugačija. Ponekad imam jutarnje i noćne mučnine. Osjetilo njuha je skroz izraženo, osjetim kuhano na 1 km . Onda imam napadaje gladi pa kada idem nešto pojesti onda mi se odjednom ne jede i muka mi je. Jučer mi je izbila veelika cistična akna na bradi i sitni bijeli prištiči po dekolteu. Nadam se da će se sve smititi nakon 3. mjeseca trudnoće.
Sortiraj odgovore
Najstariji