Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    06. Veljača 2022. 09:48

Slee 💪💪💪💪  cestitke od srca zelim na rođenju tvog malog zafrkanta Marula 💗💗💗💗💗 brz oporavak vam zelim 💪💪💪💗💗💗💗 tako sam sretna zbog tebe neopisivo.. ti si mi nekako stalno u glavi i sve strahove koje si prozivljavala kroz skoro sve teme i bas mi je drago da je sad sve to iza tebe i da si spremna na nove izazove koji te cekaju 💪💪💪💪💪💪 i samo da napomenem ove nove avanture,izazove , neprospavane noci strah... naplati pusicama zagrljajem i mazenjem a nesumnjam ni malo da ce te svaki osmjeh na njegovom licu obradovati i potaknuzi za vise i na hrabrost i strpljenje 💗😉💪😙😙😙😙

Clarissa bas mi je drago da si doma i da uzivas sa svojom bebicom 💗💪 pokusaj polako sve i odmaraj jos par dana da se energija vrati 😉 brz oporavak zelim jos jednom i saljem kiss bebici 😘😘😘

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    06. Veljača 2022. 09:50

Upitnica saljem ti podrsku i big hug za izdajanje💪💪💪💪💪💪💪💗💗💗💗💗💗 meni se ruke jos oporavljaju koliko su suhe( mazem ih s lanolinskom kremom iz dm-a i vidi se napredak  jer nije stetno za bebicu 😉) ... voda mi je postala neprijatelj al sta se mora -mora se zato izdrzi 😉 mi smo zadni put izdajalicu koristili prije cca 5 dana i presretni smo jer smo pronasli sesirice koji odgovaraju 😉  znam da je borba i to vraska a svaki pogled na sat dodje kao da ides na presudu 😉 al izdrzi se sve pa i to 😉💪💪💪💪 znam da ti nije do soljenja pameti i savjeta al moram ti reci svoje iskustvo koje je pomoglo da prihvati dojenje sa sesiricima 😉  ja sam mjenjala sisace tj.bocice... imam par raznih modela pa sam svako drugo hranjenje ponudila u drugoj bocici jer mi je nesto stalno u glavi bilo da se naucila na isti sisac... a znam da se i bradavice mjenjaju tokom vremena dojenja (nadodat cu da je bilo faza placa zbog nadutosti jer negdje vise a negdje manje povuce zraka) ... i naravno da imam 2 velicine medelinih sesirica 1 nukov i jedan avent pa sam i to mjenjala kad nije htjela... iskreno bilo je dernjave puno ali je i dudica pomogla koju sam umocila u mljeko koje je bilo spremno u posudici za umirenje i uspjeli smo nakon svih muka i nedaca + bolne bradavice nakon izdajanja +  tata je brojo i pravio bocice svaki puta kad se oglasila jer nije mogo slusati plac al rekla sam mu da mi nebroji i nek bude strpljiv ili nek napusti prostoriju jer je meni vaznije da ju naucim na bolje nego da ju umirim s laksim... 3 dana intenzivnog mjenjanja sisaca i sesirica i obavezno hranjenje istim po noci da se odmorimo  i evo sad fino  sisamo i bocicu koristimo zadnjih tjedan max 3 puta (  1× 60ml oko 23h da sita zaspe /1-2×30ml  preko dana samo ako je cesce sisala kroz dan pa nenavuce dovoljno i postane nervozna 😉)  sve u svemu kad prevrtim film od njenog rođenja sretna sam i presretna da smo pronasli nacin koji je upalio i sad je puno lakse i hranjenje i dojenje 😉 zelim ti puno  strpljenja i uspjeh u sto skorijem vremenu 😉💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    06. Veljača 2022. 09:52

PiaBuu tako mi je zao sto opet sve to prolazis i zelim ti brz oporavak iza toga. 💪 molim te nemoj odustati od pokusavanja jer uspjet ces na kraju. 💗 pokusaj gledati pozitivno sve to ako ikako mozes i obavi sve te pretrage koje ti nude  i pokusavaj opet 💪 zapamti da prvi puta nisi cula otkucaje a vec iduci jesi a iduci put vjerujem da ces drzati svoju bebicu u rukama... znam da nije ni utjeha ni usporedba najbolja al moras pronaci snagu 😉💗💪 saljem ti big hug i svu podrsku svjeta da ti se zelja ostvari 😘💗💗💗💗
    Bambina super za ritam 😉 samo hrabro i uzivajte na najjace 😉 saljem kiss bebici 😘😘😘😘
    Bruna &Scarlett &Jelenko cestitam vam od srca na rođenju vasih bebolina  💪💪💪💪💪💪💗💗💗💗💗 zelim vam svima  brz oporavak i saljem kiss bebicama 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💗💗💗💗💗💗💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    06. Veljača 2022. 09:57

Leoni cestitam na rođenju kcerkice 💗💪 zelim vam brz oporavak od srca 💗 💗💗💗💗 kiss bebici 😘😘😘zao mi je sto je porod tako dugo trajao i nadam se da ce se sve zaboraviti vrlo brzo uz puno mazenja i pusica 😉😉😉
    Lori cestitke od srca na rođenju tvoje curice 💗💗💗💗💪💪💪💪 zelim vam brz oporavak i saljem kiss malenoj 😘😘😘😘😘😘

Larchi & Jagodica cestitam vam na rođenju vasih bebica 💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤ zelim vam brz oppravak i saljem puse bebolinu i bebolini 😘😘😘😘😘😘😘😘

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Clarissa
    06. Veljača 2022. 10:36

Velike cestitke curke, dobrodosle nove bebice u veljaci! Poseban pozdrav ekipi na SD-u, super da ste se utaktirale ipak. Svima brz oporavak zelim i onda domeka na ustimavanje i zajednicko uzivanje 

Nada 🍀
    06. Veljača 2022. 16:07

Lori čestitke na rodjenju male princeze, želim ti brz oporavak 🍀 
    Mi startamo sutra ujutro 😱 javim se čim uspijem i dodjem sebi… 
    Sretno cure svima ❤️

Lori🍀
    06. Veljača 2022. 17:46

Scarlett ja sam na babinjačama u sobi 1, pa kad si u prolazu svrati pa se dog za kavu na hodniku ako bebe dozvole ili kad ih uzmu na njegu Traži Ninu

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; beta 2.6.⏳️

Lori🍀
    06. Veljača 2022. 18:01

Hej cure!
    Čestitam svim novim mamama!
    Nadam se da ste dobro i da nam uskoro stižu i ostale zimske bebe
    Jelena, Melani, Nada ja sam zadnjih par dana prije poroda plakala svaki dan, bila sam baš jadna, hormoni su me užasno prali, loše sam spavala, imala sam osjećaj da nikad neću roditi, pa isto strahovi razno razni i sl.  Vjerujem da je to sve normalno, težak je taj kraj trudnoće. Još kad krenu maltretiranja sa svih strana kad će, jesi još u komadu, šta još uvijek nisi rodila i sl.
    Što se tiče mog poroda:
    U cet oko 23h sam dobila trudove na 10 min i bili su relativno pravilni, oko 1 ujutro smo došli u bolnicu kad su bili na 6,7 min. Rekli su mi da sam otvorena 2 cm i ostavili me. Lijepo sam slušala muziku na mp3 i odradila bez problema trudove do nekih 5, 6 cm pa su mi dali epi. Taj dio nije ni tak dugo trajao. Dolantin sam odbila to su mi na početku odmah nudili.
    Epi je bila super i otvorila sam se do jutra punih 10 cm al onda je krenuo show, mala se nije spustila dovoljno i tu sam se mučila na dripu dosta dugo, epi popustila, užas. Izgon je bio relativno ok. Malo su me recnuli ali me ne boli. Vodenjak su mi bušili ali nisam ni osjetila.
    Osoblje mi je bilo super, i dr i babica. Muž mi je bio od velike pomoći u radjaoni. 
    Na babinjačama mi je tak tak osoblje, imaju valjda puno posla pa su nervozne, dosta smo prepuštene same sebi.

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Lori🍀
    06. Veljača 2022. 18:03

Aha da, sve skupa je trajalo nekih 12h ali stvarno nije ružno iskustvo bilo, samo ta 2h na dripu pred sam kraj kad nisam smjela tiskati još su bili teški.
    Ne bojte se cure koje još niste rodile

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

melani32
    06. Veljača 2022. 18:43

Lori žao mi je da si se namučila pred kraj ali bitno da je sve prošlo super. Nisam čula nikad za taj Dolantin i krenem malo čitati o tome i ajme strašno. Nadam se da to ne daju bez pitanja, da npr. sami procjene da ženi treba jer se čini užas. Uživaj sa bebicom! 

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.