Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dustyy
    06. Veljača 2022. 19:14

Drage trudnice i novopečene mame, prije nekoliko godina sam i ja koristila ovaj forum da saznam vrijedne informacije pa dijelim dva upada na webinar 'Što te čeka u prvoj godini?' koji ću održati 8. 2. (utorak) u 10 h. Webinar je o izazovima nakon rođenja djeteta, a naglasak je stavljen na očuvanje mentalnog zdravlja (po struci sam psiholog). Cilj je pružiti realna očekivanja i normalizirati neke pojave s kojima se roditelji suočavaju. Mogu se javiti i trudnice, ali i mame koje su već rodile. Nije problem ako je beba prisutna, samo će mikrofon biti na 'mute'. Tko se prvi javi, njegov webinar, javite se na [email=oslonise@gmail.com]oslonise@gmail.com[/email].

• Dustyy
    06. Veljača 2022. 19:16

Dustyy

Drage trudnice i novopečene mame, prije nekoliko godina sam i ja koristila ovaj forum da saznam vrijedne informacije pa dijelimdva upada na webinar 'Što te čeka u prvoj godini?' koji ću održati 8. 2. (utorak) u 10 h. Webinar je o izazovima nakon rođenja djeteta, a naglasak je stavljen na očuvanje mentalnog zdravlja (po struci sam psiholog). Cilj je pružiti realna očekivanja i normalizirati neke pojave s kojima se roditelji suočavaju. Mogu se javiti i trudnice, ali i mame koje su već rodile. Nije problem ako je beba prisutna, samo će mikrofon biti na 'mute'. Tko se prvi javi, njegov webinar, javite se na[email=oslonise@gmail.com]oslonise@gmail.com[/email].

I zaboravila sam napisati da se referirate na ovaj forum jer mi se ljudi javljaju i drugim putevima.

jelenas
    06. Veljača 2022. 19:25

Lori ma bitno da je sve prošlo dobro na kraju! A i za prvorotku mislim da si super prošla, a uzevši u obzir sve što si ikad prošla najvažnije je da je curetak sa svojom mamicom ❤️🥰
    Nada baš sam sada mislila na tebe i reko idem ti napisati koju riječ podrške dok ćeš još možda pogledati! Samo hrabro, bit će sve super i do podne imaš svoju bebicu sa sobom!!! 

Ja evo sjedim na lopti i lagano se preznojavam. Boli me sve i ne mogu ništa identificirati. Samo bih voljela izdržati još do 7 ujutro dok malenu možemo ostaviti u vrtiću jer nam je pola obitelji u koroni ili na putu. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    06. Veljača 2022. 19:34

Dusty hvala na ponudi, neke od nas smo malo aktivnije na whatsapp grupi koju imamo s članicama ovog foruma pa se nadam da je OK da sam i tamo pustila obavijest. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Nada 🍀
    06. Veljača 2022. 19:44

Lori, sad je na redu maženje i oporavak.. konačno je malena tu, uživaj
    Jelena joj hvala ti puno, malo vas čitam da se opustim, pokušavam ne biti nervozna, al mislim da ništa od spavanja noćas. Ne znam ni sama kako mi je, mješa mi se sto različitih emocija… uh
    Jel se to kod tebe nešto pokreće? Jel bi moglo biti sutra? 
    Di su nam Lorena i JosipaB?
    Pusa cure svima i sretno ❤️

jelenas
    06. Veljača 2022. 19:50

Nada a vidiet ćemo, moglo bi biti a može biti i da sam se malo preforsirala danas. 
    Eh da, lorena i josipab su danas rodile svoje curice! Sve je prošlo super! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Upitnica_Split
    06. Veljača 2022. 19:52

melani32

Lori žao mi je da si se namučila pred kraj ali bitno da je sve prošlo super. Nisam čula nikad za taj Dolantin i krenem malo čitati o tome i ajme strašno. Nadam se da to ne daju bez pitanja, da npr. sami procjene da ženi treba jer se čini užas. Uživaj sa bebicom!

Ja sam ga dobila na 7-8cm jer sam valja sestrama išla na živce govoreć da ne mogu više 😂
    Dale su mi ga uz riječi - evo malo da odspavaš između trudova. Pf. Mhm.
    Nije me zamantalo, uopće se ne sijećam učinka. Možda me to nadrogiralo pa nisam osjećala bol od 1001 šava kasnije 😂
    -
    Dobila sam ga i kad sam bila na potpomognutoj, tad me malo zavrtilo. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

LadyD
    06. Veljača 2022. 20:09

Lorena & Josipab cestitke na rođenju vasih bebolina zelim vam od srca💗💗💗💗💗💗 i također zelim brz oporavak 💗💗💗💗💗💗💪💪💪💪💪 saljem kiss bebolinama 😘😘😘😘😘😘

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Nada 🍀
    06. Veljača 2022. 21:12

Čestitam Lorena i Josipa na princezama i želim brz oporavak 🎊❤️

Ditaedi
    06. Veljača 2022. 23:30

Čestitam cure na bebicama. Ja cas i dalje pratim, iako nisam toliko aktivna. 
    Mi smo ok, lijepo papamo i napredujemo. Imamo ovaj tjedan preglede i ultrazvuk, još to riješimo pa smo mirni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.