Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    18. Siječanj 2022. 12:35

Alexandraaa90

Hej cure moje. Evo i mi zavrsili. CTG uredan bez trudova, uzv uredan, plodne vode dovoljno, danas mi je radila uzv na boljem aparatu i beba ima 3000gr sto odgovara tjednima. Uradila mi krvne nalaze i obradu za EPA, ako bih se slucajno na nju odlucila. Skinila mi serklazu i pesar. Kaze dosta je cvrsto. Nece on odmah 😂 pa smo se dogovorile u petak popodne ona je dezurna. Ako ne bude prije sta onda u utorak kontrola.
    Bela hvala ti ❤😍😘

A da ti je netko rekao tamo dok si čekala prsten..... 😁😁
    Još ćeš i na indukciji završit. 😂
    -
    Tebe pratim radi istog termina. I bebe nam se prate, moja danas 3050 samo nije u vodi nego na zraku 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Scarlett
    18. Siječanj 2022. 15:21

Margo  čestitam!! 🎉 🎉 🎉 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Tigrica
    18. Siječanj 2022. 15:56

Sjeli novci od komplikacija RBA .

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Alexandraaa90
    18. Siječanj 2022. 16:03

Uputnica da mi se pratimo zbog termina. Ne bih se zanosila da cu prenjet ali da mi onda neko rekao da cu uci u termin rekla bih da nema sanse.  😂
    Beba je dobro? 😍

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Nada 🍀
    18. Siječanj 2022. 16:22

Margo čestitke na dolasku malog Borne, brz oporavak ti źelim 🥰
    Alexandra i ja sam pomislila da ćeš na kraju još i prenijeti 😅 to i meni sestra stalno govori zadnjih 10 dana. Moj termin za planirani carski je za 20 dana 😱 
    Lista rođenih beba sve duža 🥰

• Upitnica_Split
    18. Siječanj 2022. 16:29

Beba je dobro, prešišala je i ranije rođene od sebe 😂
    Sisa joj je zabavna, bočicu smaže za čas. Nadam se da izlazi do kraja tjedna. I doma bi samo jelani spavala 😊
    -
    Legle danas i komplikacije i porodiljni 🥳

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Josipab
    18. Siječanj 2022. 17:33

Draga Margo,cestitam! Borna je pravi momak ❤️ Iscekujem tvoje iskustvo kad dodes sebi.
    Upitnica, drzim fige da bebica bude puštena do kraja tjedna kuci,vidim da bas lipo napreduje! ❤️

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

jelenas
    18. Siječanj 2022. 18:16

Jel nam Embarasada rodila ili su je iscrpili u trudničkoj? 🙄

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Alexandraaa90
    18. Siječanj 2022. 18:29

Nada bit ce kako mora. Moj termin je za 21 dan.  Do tad cu valjda roditi 😁

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Ditaedi
    18. Siječanj 2022. 19:18

Pozdrav cure! Želim svu sreću i brz oporavak novim mamicama, da uživaju u svojim smotuljcima.
    Upitnica, niš ne brini. Prijerođene bebuške su pravi mali borci. I uskoro ćete uživati svi zajedno doma. Mi smo danas bili na prvom pregledu kod pedijatrice, malac lijepo napreduje, dobio je kilu u mjesec dana i lipo narastao. Super beba i brzo će on uhvatiti bebe rođene u terminu. Tako da mama sretna.
    Preporučila mi je da dajem vitamin D kapi? Jeste davali, tj., dajete svojima? Iskreno ne znam dal ću to s obzirom da u bio gaji ima nešto vitamina D, a ionako smo na moru i ima puno sunčanih sati, mislim da je to dovoljno. Dajem omega, tj., riblje ulje bakalara od childlife, mislim da mi je to nekako potrebnije. Zanimljivo,  al na to mi je pedijatrica rekla da je to nova preporuka, da to prije nisu pedijatri nudili kao preporuku. Ugl., sljedeću kontrolu imamo za mjesec i pol, tad je i cijepljenje. Imamo ultrazvuk kukića za mjesec dana. Nije mi niš rekla za široko povijanje.
    I frajer joj se popiškio na stolu, hahaha.
    Cure koje su imale carski, koliko dugo je područje oko reza bilo otečeno i tvrdo? Meni je još to otečeno. Idem na pregled u petak pa ću viditi što će mi reći doktor

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani