Pozdrav cure , evo da se i ja malo javim napokon . Priije svega cestitam svim curama koje su rodile, nadam se da ste i vii i vase bebe dobro i da oporavak ide najbolje sto moze. Takodjer svim ostalim curama sretno i da sto prije osjetite caroliju majcinstva.
Nasa Gabriella je stigla 15.01 carskim rezom, 3 kg i 50 cm duga. Sve je super proslo i oporavak ide odlicno, bez bolova jakih, beba sisa lijepo i napreduje u kilazi. Ja se super osjecam.
Puse svima
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Pozdrav cure , evo da se i ja malo javim napokon . Priije svega cestitam svim curama koje su rodile, nadam se da ste i vii i vase bebe dobro i da oporavak ide najbolje sto moze. Takodjer svim ostalim curama sretno i da sto prije osjetite caroliju majcinstva.
Nasa Gabriella je stigla 15.01 carskim rezom, 3 kg i 50 cm duga. Sve je super proslo i oporavak ide odlicno, bez bolova jakih, beba sisa lijepo i napreduje u kilazi. Ja se super osjecam.
Puse svima
Čestitam i jako lijepo da vam sve tako super ide!! Uživajte :)
Gabriella dobrodosla :)
Ajmeeee Ri! Baš sam mislila o tebi, ma reko javit će se žena, sigurno je sve ok prošlo! Najljepše čestitke! Uživajte maksimalno i dobrodošla nam Gabriella!!!
Javit ću curama u whatsapp, bit će baš sretne!
Bambina hvala ti na čestitkama, evo iskreno danas 36tt, dok izađe mala iz izolacije već sam u terminu i baš si nisam ovako finish zamišljala 😂😂😂
Embarasada sori nisam možda upratila ili sam zaboravila, kak to da su te naručili u ponedjeljak, a ne u utorak kod Grgića?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ajmeeee Ri!Baš sam mislila o tebi, ma reko javit će se žena, sigurno je sve ok prošlo! Najljepše čestitke! Uživajte maksimalno i dobrodošla nam Gabriella!!!
Javit ću curama u whatsapp, bit će baš sretne!
Bambina hvala ti na čestitkama, evo iskreno danas 36tt, dok izađe mala iz izolacije već sam u terminu i baš si nisam ovako finish zamišljala 😂😂😂
Embarasada sori nisam možda upratila ili sam zaboravila, kak to da su te naručili u ponedjeljak, a ne u utorak kod Grgića?
On me tako naručio. Ne znam fkt.. Mozda je 7 dana puno, mozda jer mi je u pon točno 41 tjedan...
Embarasada moguće da zato da. Ma zapravo tak na kraju nevažno tko te u TA gleda, na porodu bude tko se tamo zadesi (ja se potajno nadam jednoj krasnoj mladoj doktorici i jednoj iskusnoj babici... a ne ovom doktoru 🙈) Držim ja tebi fige da to krene već za vikend pa da ni ne moraš ići tamo čekati!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Aaaaa Ri, bas sam se pitala gdje si! Cestitam ti od srca 💗💗
Brz oporavak ti zelim, a maloj Gabrielli puse saljemo!
—
Moj pregled jutros je prosao ok. Ctg uredan, omeksana, al zatvorena. Od silnog strasenja da cu ranije roditi, nekako mi sve smrdi na indukciju. Nije mi jasno kako me ne otvaraju te moje bolne komtrakcije. Uzv nismo radili, a iduci pregled mi je za tiedan dana.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Evo da se i ja javim dok moja carica spava inace skilji na jedno oko i galama ako ju pustimo iz ruku 😂😂😂
Da se vratim malo sa zaostatcima...
Jelenas pogodila si datum 💪💗 ako pozelis promjenit profesiju sigurno mozes pogađati termine 😉😂
Lori bas mi je drago da nam je isto ime favorit 😍 nadam se ako joj nadijes ime Laura da ce se nekad i sresti kad porastu 😉😉
Svima u iscekivanju zelim brze , sigurne i bezbolne porode 💪💗
Ceestitke na novim bebicama i brz oporavak zelim od srca svim mamama koje su rodile do sad jer imam jos 20tak starnica za popratit pa mi je teze uhvatiti nickove pa nemojte zamjeriti 😆😉😘💪💗
Popratit cu malo razvoj svoje jer vidim da ste pisale… hendlate vi to kao prave 💪💗
Moja je imala gladnih dana i gladnih noci do sada svega par puta... ali da vas uputim.. u bolnici smo se hranili ad-om uz dodatak izdojenog mljeka koje je bilo max 30ml... i doma smo tako nastavili al noci su zahtjevale samo ad... iscrpljenost i nedostatak sna s moje strane je bilo neophodno izbacit izdajanje na par dana... i tako smo kroz tjedan dana doma uspostavili hranjenje na bocicu prvo izdojenog pa ostatak ml u ad-u i naravno da su bile i komplikacije sa bradavicama (uvucene i osjetljive 99%) pa su pomogle komprese i kremica... bradavice su pucale i iziritirane od rucne avent izdajalice... znaci izmaltletirala sam si sike 100% al sve to u je opravdano jer smo dostizali 40-50ml po svakom drugom obroku... onda smo polako i sisali sa sesiricima preko dana i sve super krenilo ali posto kod mene uvjek nesto od kako sam dosla doma sve me nesto svrbilo po rukama pa po nogama da bi ja to ljepo pokazala patronaznoj jer vec traje intenzivnije 2 dana i jos mi se pojavila 3 pristica na bradavici od cega je jedan bio sa bjelim vrhom.. gnoj.. i ona je rekla da sumnja u sugu i da nedojim nikako dok nevidim sa doktoricom... tako da sam odlucila nastaviti izdajati pa u zamrzivac ( upoznala sam se sa vrecicama za izdojeno mljeko al to je neka druga tema 😂😂) pa ako budem smjela to kasnije koristiti lako joj ugrijem 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
uglavnom ta agonija je od utorka ujutro do petka trajala i po krvnoj slici i dok je dr vidjela sve je kaze ok... da nastavim dojiti uz sesirice i ako se nepovuce za nekih tjedan idem kod dermatologa...( kukala sam pred kraj trudnoce kako mi je koza suha i tako se jos jace pokazalo nakon poroda ta suhoca al svrab se smanji i nastajanje novih pristica mljekom za tjelo i linolinskom kremom za bradavice mazanjem svakih par sati -zivile ideje i savjeti sa googla 😂😂😂) e sad ti pristici na areoli 1je bio samo crven a drugi taj sa bjelim vrhicem pri prvom izdajanju je iscurio i ja sam to jos malo stisnila da sve izađe... i kakva sam svojeglava stavljala sam komprese i hvala bogu povlaci se.. na drugoj areoli se pojavio jos jedan ali samo crveni i blago bolan i na njega sam koristila komprese i jos je crven ali neboli.. to vam govorim jer kod suge ( na koju je patronazna posumnjala ) "nus" je pojava takvih bubuljica oko bradavice... i eto hvala bogu da nije imala pravo 💪💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
al uplasi se covjek i potonu mu lađe dok doceka rezultat 😂😂😂 .... od jucer pokusavamo dojit i sad je borba jos veca jer je naucila na bocicu al nekako cemo opet uspjet.. uglavnom i tu je dobro doslo da imam 7 vrata flasica pa joj malo promjenim da izgubi naviku pa da i sesiric prihvati između... od jucer 3 sisanja po 5 minuta i sve to naravno zapisujem po skolski 😂😂😂 nisam ni napomenula da sam uzela u toj agoniji neku lionelo izdajalicu jer ima masazu da zamjenim umjesto 2 rucne i super je... i jos onaj skupljac mljeka koji stavis na drugu jer mljeko curi dok izdajas ili dojis... najbolje ulozen novac do sada 💪💪💪💪 i sto je najvaznije ni jedno ostecenje niti bol od utorka do sada... mogla bih napisati jos kamaru svega al bit ce drugih tema opet jer je i ovo opsirno al eto nedaj boze da koju snađe isto pa makar da nesto moze dok ceka 😉
Evo jedna friska slika od maloprije 😉
Volimo se maziti i puno nosati 😉 volimo tople dekice i samo smo jednom prespavali u vreci.. papamo svaka 3h po 50-60ml i kakamo sve rijeđe 1-2 puta
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji