Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissBlue
    18. Siječanj 2022. 09:18

Margo čestitam! Ti si to baš odradila brzinski, želim nam svima da se otvorimo 6cm bez trudova. 😅 Tebi brzi oporavak i punooo maženja s Bornom! 🥰

Sretno curama koje imaju preglede danas! Čestitke i na punim tjednima! 🎉

Čitam tu kad se sjetim, uglavnom visim na whatsappu, moram popratiti malo kad vidim tu ispdanja sluznih čepova, otvaranja bez trudova i sl. 😁

freya_444
    18. Siječanj 2022. 09:34

Bok cure!
    Nisam se stvarno dugo javljala ovdje, nadam se da ste mi dobro! Trebalo mi je vremena da pročitam sve, al vidim da su došle nove siječanjske bebice i čestitke mamicama! 🥰🎊🎉
    Takodjer, sretno na pregledima i čestitam na punim tjednima! Alexandra, posebno mi je drago zbog tebe 💗
    Moja Lucija lijepo napreduje, dobila je kilu od izlaska iz rodilišta, sutra imamo prvi pregled kod pedijatra 🤭🌞 puno šećemo, mazimo se, super je bebica, lijepo spava po noći, po danu manje, al to je normalno :) nema grčeve i to je super 🤗 
    Puse svima 💋💋💋 i zapamtite mamice, vi možete sve 🥰

Lucija 16.12.2021.💗

Tigrica
    18. Siječanj 2022. 09:36

Margo  čestitam  na dolaaku   smotuljka ljubavi 
    Brz oporava .

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Alexandraaa90
    18. Siječanj 2022. 11:55

Hej cure moje. Evo i mi zavrsili.  CTG uredan bez trudova, uzv uredan, plodne vode dovoljno, danas mi je radila uzv na boljem aparatu i beba ima 3000gr sto odgovara tjednima.  Uradila mi krvne nalaze i obradu za EPA, ako bih se slucajno na nju odlucila.  Skinila mi serklazu i pesar.  Kaze dosta je cvrsto.  Nece on odmah 😂 pa smo se dogovorile u petak popodne ona je dezurna.  Ako ne bude prije sta onda u utorak kontrola.
    Bela hvala ti ❤😍😘

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Upitnica_Split
    18. Siječanj 2022. 12:35

Alexandraaa90

Hej cure moje. Evo i mi zavrsili. CTG uredan bez trudova, uzv uredan, plodne vode dovoljno, danas mi je radila uzv na boljem aparatu i beba ima 3000gr sto odgovara tjednima. Uradila mi krvne nalaze i obradu za EPA, ako bih se slucajno na nju odlucila. Skinila mi serklazu i pesar. Kaze dosta je cvrsto. Nece on odmah 😂 pa smo se dogovorile u petak popodne ona je dezurna. Ako ne bude prije sta onda u utorak kontrola.
    Bela hvala ti ❤😍😘

A da ti je netko rekao tamo dok si čekala prsten..... 😁😁
    Još ćeš i na indukciji završit. 😂
    -
    Tebe pratim radi istog termina. I bebe nam se prate, moja danas 3050 samo nije u vodi nego na zraku 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Scarlett
    18. Siječanj 2022. 15:21

Margo  čestitam!! 🎉 🎉 🎉 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Tigrica
    18. Siječanj 2022. 15:56

Sjeli novci od komplikacija RBA .

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Alexandraaa90
    18. Siječanj 2022. 16:03

Uputnica da mi se pratimo zbog termina. Ne bih se zanosila da cu prenjet ali da mi onda neko rekao da cu uci u termin rekla bih da nema sanse.  😂
    Beba je dobro? 😍

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Nada 🍀
    18. Siječanj 2022. 16:22

Margo čestitke na dolasku malog Borne, brz oporavak ti źelim 🥰
    Alexandra i ja sam pomislila da ćeš na kraju još i prenijeti 😅 to i meni sestra stalno govori zadnjih 10 dana. Moj termin za planirani carski je za 20 dana 😱 
    Lista rođenih beba sve duža 🥰

• Upitnica_Split
    18. Siječanj 2022. 16:29

Beba je dobro, prešišala je i ranije rođene od sebe 😂
    Sisa joj je zabavna, bočicu smaže za čas. Nadam se da izlazi do kraja tjedna. I doma bi samo jelani spavala 😊
    -
    Legle danas i komplikacije i porodiljni 🥳

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.