Margo čestitam! Ti si to baš odradila brzinski, želim nam svima da se otvorimo 6cm bez trudova. 😅 Tebi brzi oporavak i punooo maženja s Bornom! 🥰
Sretno curama koje imaju preglede danas! Čestitke i na punim tjednima! 🎉
Čitam tu kad se sjetim, uglavnom visim na whatsappu, moram popratiti malo kad vidim tu ispdanja sluznih čepova, otvaranja bez trudova i sl. 😁
Bok cure!
Nisam se stvarno dugo javljala ovdje, nadam se da ste mi dobro! Trebalo mi je vremena da pročitam sve, al vidim da su došle nove siječanjske bebice i čestitke mamicama! 🥰🎊🎉
Takodjer, sretno na pregledima i čestitam na punim tjednima! Alexandra, posebno mi je drago zbog tebe 💗
Moja Lucija lijepo napreduje, dobila je kilu od izlaska iz rodilišta, sutra imamo prvi pregled kod pedijatra 🤭🌞 puno šećemo, mazimo se, super je bebica, lijepo spava po noći, po danu manje, al to je normalno :) nema grčeve i to je super 🤗
Puse svima 💋💋💋 i zapamtite mamice, vi možete sve 🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Margo čestitam na dolaaku smotuljka ljubavi
Brz oporava .
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Hej cure moje. Evo i mi zavrsili. CTG uredan bez trudova, uzv uredan, plodne vode dovoljno, danas mi je radila uzv na boljem aparatu i beba ima 3000gr sto odgovara tjednima. Uradila mi krvne nalaze i obradu za EPA, ako bih se slucajno na nju odlucila. Skinila mi serklazu i pesar. Kaze dosta je cvrsto. Nece on odmah 😂 pa smo se dogovorile u petak popodne ona je dezurna. Ako ne bude prije sta onda u utorak kontrola.
Bela hvala ti ❤😍😘
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Hej cure moje. Evo i mi zavrsili. CTG uredan bez trudova, uzv uredan, plodne vode dovoljno, danas mi je radila uzv na boljem aparatu i beba ima 3000gr sto odgovara tjednima. Uradila mi krvne nalaze i obradu za EPA, ako bih se slucajno na nju odlucila. Skinila mi serklazu i pesar. Kaze dosta je cvrsto. Nece on odmah 😂 pa smo se dogovorile u petak popodne ona je dezurna. Ako ne bude prije sta onda u utorak kontrola.
Bela hvala ti ❤😍😘
A da ti je netko rekao tamo dok si čekala prsten..... 😁😁
Još ćeš i na indukciji završit. 😂
-
Tebe pratim radi istog termina. I bebe nam se prate, moja danas 3050 samo nije u vodi nego na zraku 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sjeli novci od komplikacija RBA .
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Uputnica da mi se pratimo zbog termina. Ne bih se zanosila da cu prenjet ali da mi onda neko rekao da cu uci u termin rekla bih da nema sanse. 😂
Beba je dobro? 😍
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Margo čestitke na dolasku malog Borne, brz oporavak ti źelim 🥰
Alexandra i ja sam pomislila da ćeš na kraju još i prenijeti 😅 to i meni sestra stalno govori zadnjih 10 dana. Moj termin za planirani carski je za 20 dana 😱
Lista rođenih beba sve duža 🥰
Beba je dobro, prešišala je i ranije rođene od sebe 😂
Sisa joj je zabavna, bočicu smaže za čas. Nadam se da izlazi do kraja tjedna. I doma bi samo jelani spavala 😊
-
Legle danas i komplikacije i porodiljni 🥳
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji