Super Clarissa! Onda te pišem za tjedan dana! Mene već isto sve tak boli, evo baš mi nekako i rano to, ali ne mora niš značit, vjerojatno malo i kilice smetaju 🙈
Tigrica ajme uzv u drugoj zgradi 😳 Ili je ista zgrada a drugi ulaz? Joj nadam se samo da me ne bu tak naručivao dva dana za redom 🤯 super za ctg, to mi je mislim najgori dio pregleda 🙈
Mislim da ce te narucit sve u jednom danu, i mene bi narucili da sve rijesim u jednom dana (da nije u pitanju zubarka) izišli su mi u susret zbog zubarke 26.
Skoro da je ista zgrada ali nije, spojene se. Jedna uz drugu su. Mislim da nije ctg grozan jedino trebas skratit vrijeme dok ga rade. Dok je sa bebom sve u redu, ne bockaju me i režu nema problema , i naravno da je wc blizu
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Super Clarissa! Onda te pišem za tjedan dana! Mene već isto sve tak boli, evo baš mi nekako i rano to, ali ne mora niš značit, vjerojatno malo i kilice smetaju 🙈
Tigrica ajme uzv u drugoj zgradi 😳 Ili je ista zgrada a drugi ulaz? Joj nadam se samo da me ne bu tak naručivao dva dana za redom 🤯 super za ctg, to mi je mislim najgori dio pregleda 🙈
Mislim da ce te narucit sve u jednom danu, i mene bi narucili da sve rijesim u jednom dana (da nije u pitanju zubarka) izišli su mi u susret zbog zubarke 26.
Skoro da je ista zgrada ali nije, spojene se. Jedna uz drugu su. Mislim da nije ctg grozan jedino trebas skratit vrijeme dok ga rade. Dok je sa bebom sve u redu, ne bockaju me i režu nema problema , i naravno da je wc blizu
Joj ja imala prošli tjedan već CTG, baš me nervira taj zvuk i bude mi predosadno 🙈 a i na njega se mislim dosta čeka. Vidjet ćemo sve idući tjedan :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
jelenas mislim da se ne čeka dugo, ustvari neznam. Meni nista nisu rekli ,danas sam 35 +5.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Zaboravih napisat dr. Senka Sabolović Rudman je bila u TA . Gledala sam ali nigdje nisam vidjela raspored tko je od dr. koji dan u ambulanti.
To ti je inače na onim zadnjim vratima desno. To su zapravo vrata od trudnicke ambulante samo što mi ulazimo kroz svlačionice a doktori kroz ta vrata desno.
Zaboravih napisat dr. Senka Sabolović Rudman je bila u TA . Gledala sam ali nigdje nisam vidjela raspored tko je od dr. koji dan u ambulanti.
To ti je inače na onim zadnjim vratima desno. To su zapravo vrata od trudnicke ambulante samo što mi ulazimo kroz svlačionice a doktori kroz ta vrata desno.
Ups već ti je Jelenas napisala :)
Cestitam na dobrim pregledima!
Mene isto sad pomalo vec hvataju svakakvi bolovi, naleti menstrualnih grceva, cak me sinoc probudila bas jako bolna kontrakcija, a osjetila sam i nekoliko njih bas iz ledja. Najgore mi je ujutro dok se tijelo malo ne razradi i navecer kad mi je bas svaki korak tezak. Mali mi vise ne da da spavam na desnom boku ni na ledjima, doslovno sam ogranicena samo na jedan polozaj. I takooo! Ali jos malo! Mozemo mi to 💪🏻
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Nesanica...Već drugu noć. Svi spavaju a ja ko sova. I gladna sam. A ako odem nešto pojest beba će počet lupat pa opet ništa od spavanja. Kako ću žalit za ovim potraćenim noćima kad se bude trebalo budit svaka 3 sata ili češće....😂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Dobro jutro cure!
Jucer u podne je stigao i moj knez Borna💙
3890g i 50 cm beskrajne ljubavi.
U 4 ujutro pocela curiti plodna voda, doktorica me pregledala i kaze 6cm otvorena. Pita imam li trudove, ja kažem nemam.
Klistiralo me, malo pustili da setam nebi li dobila trudove. Na kraju ipak drip na kojem sam bila tri sata. Tri sata sibanja trudova jednog za drugim.
Uspjela sam da me ne rizu, malo sam pukla sama i imam 2 sava. Tri sata gora od 12 sati s malom kad sam radala. Mislila sam umrit, rekla sam da nemogu da mi zovu psihijatra😂
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Margo cestitam ti.
Dobrodosao Borna 💙💙
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Margo čestitam na malom smotuljku, brz oporavak i da se idete kući mazit🥳🥰 Znale smo mi da si ti otišla rodit to je bilo samo pitanje vremena🤭
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji