Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melani32
    09. Siječanj 2022. 10:34

Upitnica čestitke od ❤️

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Alexandraaa90
    09. Siječanj 2022. 10:45

Uputnica cestitam.  Ajme znaci ja i ja cu brzo.  Nas dvije se pratimo 😊❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Slee
    09. Siječanj 2022. 11:50

Upitnica ajme koje iznenadjenje! Cestitam ti od srca! Jesi imala kakvih predznaka? 
    Ja jos svoju torbu spakirala nisam, sad mislim da cu morat danas sutra 😂
    Jedva cekam cuti pricu! 

Tema je malo utihnula jer vecina cura tipka na whatsapp grupi, a tamo stvarno bude masuuu poruka pa ne stignem sve popratiti, ali mislimo mi i na vas cure ovdje i cituckamo i prenosimo! 
    Cestitam svima na punim tjednima i ulascima u termine. Jos malo pa cemo sve biti u terminu 😱😱

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Margo
    09. Siječanj 2022. 12:58

Upitnica cestitam od srca, steta da je korona mogla sam te doc cirnit 😀

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

jelenas
    09. Siječanj 2022. 13:49

Margo a kako si ti? Kako tlak? 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Nada 🍀
    09. Siječanj 2022. 14:51

Upitnica čestitam i želim brz oporavak… ❤️
    Ja sam se odmah isprepadala jer niti sam torbu spremila, niti robicu oprala a sutra smo punih 35 tjedana i ulazimo u 36. tjedan 🙈
    Danas odmah oprala tri mašine robice i počela pakirati kofer 😂
    Pusa cure i sretno ❤️

• Upitnica_Split
    09. Siječanj 2022. 15:08

Evo me, živa. 😁
    Ugl, nikakve naznake ičega i jučer ujutro oko 10ipo me probudi val plodne vode. Otuširala se i skupila par stvari brzinski i na hitnu. Odma u pripremu za rađaonu. Trudova ništa, otvorena pola prsta. A voda zapljuskuje i zapljuskuje.
    Do 17ipo se dosađivala i ispratila 2 friške mame. Doktor jedan htio pustiti prirodno i čekati, a drugi odlučio inducirati gelom.
    Do 23ipo sam se s ničega otvorila skroz uz strašno jake trudove. Par trudova i doktorovo nalijeganje na stomak stigla curica u ponoć i 10.
    Beba je išla na neonatologiju iako je prilično velika i zdrava (2960 i 48cm) pa će par dana samo u inkubator da je poprate.
    Ja sam uz 1 rez doktorov popucala vaginalno i analno i završila pod opću da to sve sašiju (u sali je bilo 5-6 doktora). Nisam ništa osjećala kao strašno dok nisam vidjela kako mi medicinsku sestru izvode van boksa u polunesvijesti od količine krvi. 😑
    Al ne boli me previše. Ako moram sjest, malo se ukosim. Na par antibiotika sam i jos necega.
    Ne znam sta ce bit s dojenjem ni do kad ostajem. Samo ne zelim bez nje doma. 😔
    Muž je naknadno donio dodatnu torbu, nemam snage gledat šta je sve unutra, sutra je novi dan 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Margo
    09. Siječanj 2022. 16:00

jelenas

Margo a kako si ti? Kako tlak?

Ja sam ti ok, tlak je super, sutra ce mi opet vaditi krv da pogleda ove jetrene enzime, ako bude nalaz ok mozda me pusti kuci s tim da cu morati dolaziti 3 puta tjedno na ctg i vadenje krvi.

Drzite fige da me pusti 😘

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Lori🍀
    09. Siječanj 2022. 17:38

Bok cure!
    Nadam se da ste dobro! Sretno svima koje ovih dana imaju preglede i sretno u rađaoni koga i taj dio čeka!
    Mene malo hvata panika oko ove pandemije i poroda, sve me strah kakvo će biti stanje po rodilištima  Osim toga sam ok. Beba me sve više mlati po rebrima i organima, valjda joj je tijesno unutra
    Shinin čestitam od srca i želim ti brzi oporavak! Nadam se da ćeš nam se uskoro javiti kad uloviš vremena da vidimo kako je sve prošlo!
    LadyD žao mi je što ste vas dvije razdvojene! Nadam se da uskoro idete kući 
    Tigrice nemoj se stresirati oko priprema, stigneš sve. Možda da si napraviš neki plan priprema po danima, tako da do 37tt sve bude spremno, možda te malo umiri

Bambina evo još jedne zimogrozne koja u trudnoći umire od vrućine...noćas vani minus 5 a ja se preznojila ispod popluna spavacu sobu ne grijemo..
    Novasrećica drago mi je da sve ide ok kod vas, uživajte 
    Ditaedi nemam baš nekog pojma o skokovima u razvoju, kupila sam istu knjigu ali sam ju tek počela čitati 

Upitnica ajme, malena je požurila! Čestitam od ♡ Velika je ona beba i vjerujem da je sve ok i sa uskoro idete kući! Žao mi je što si toliko popucalaŽelim ti brzi oporavak!
    Margo čestitke na ulasku u termin! Super za tlak, držim fige da te puste doma

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; beta 2.6.⏳️

Bambina
    09. Siječanj 2022. 20:39

Lori, isto se osjećamo oko situacije, ali ja se nadam da će se do početka veljače (ako ne budemo prije morale), sve smiriti malo.. 🙄
    I mi smo bez grijanja u sobi, ja čak i prozor znam otvoriti jer mi fali zraka, a dragi se smrzava jadan.. 😂🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.