S time da je jučer full puhalo kod nas i bilo baš hladno i kad sam išla veš stavljat van i kupit ga, bilo mi u glavi samo da se ne prehladim. Danas sam stavila duple tajice i pijem puno čaja, al čaj pijem uvijek, svaki dan ili brusnicu, ili koprivu ili kamilicu. E nemam pojma. Nadam se da nije prehlada, jer mi je puna kapa upala, a opet nadam se da nije niš opasnije.

S time da je jučer full puhalo kod nas i bilo baš hladno i kad sam išla veš stavljat van i kupit ga, bilo mi u glavi samo da se ne prehladim. Danas sam stavila duple tajice i pijem puno čaja, al čaj pijem uvijek, svaki dan ili brusnicu, ili koprivu ili kamilicu. E nemam pojma. Nadam se da nije prehlada, jer mi je puna kapa upala, a opet nadam se da nije niš opasnije.
Meni ti se to znalo dogodit kad je malac preaktivan, doslovno sam sebi izazove kontrakcije, mozda je i kod tebe to slucaj

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.

Ajme u splitu je dan 🥰🥰
U šetnji su svi s bebama u kolicima i trbusima 😂 pa tako i ja.
Primjecujem da mi sve lagano postaje teže - umorim se brže, leđa počinju bolit, beštimam kad se treba sagnut zavezat špigete i tako. Ali i dalje uživam i super su mi ta vaša nagovaranja beba da se skulira i krene više 😂 (znam da me to čeka uskoro)
Na +10kg sam, ne osjećam tu težinu ka problem i ne vidim je (osim podbratka 😶) pa se nadam da ni doktorica nece komentirat 😁
-
Uživajte u vikendu! 😎

33👩❤️👨32

Drage moje zelim vam miran i ljep vikend 💗💪
Ditaedi kolica su preljepa 😍i zelim ti   da dugggo sluzite 😉 nebrini se snaci ces se to tako prirodno dodje 😉💪💗 ja cu vjerovat da je bebica ljubomorna jer gledate seriju bez njega 😂😂😂 vjerujem da su grcevi prolazni i zelim da se neponavljaju tako intenzivno😉💪odmaraj i caj nastavi i nebi trebalo biti problema 😉😘
 Margo super za uzv 💪 samo prati i dalje jer je preventiva najvaznija 💪💗
Novasrecica zelim joj brz dobitak aparatica 💪 mala je ona jos pa nece ni osjetiti taj prelaz sa aparaticem 💗💪 dragi  je krenuo tek danas 😂😂😂😂 dok nestigne neradujem se 😂😂😂 bas je ljepo okiceno😍 nisam uhvatila gdje zivis tocno? Pula? 🤔Uopce niste debele i preljepo izgledas a bebici treba prostora 😉 💗  kod tebe ce biti zatisje pred buru i samo odjednom bum-bum i eto bebice 😉 slobodno podjeli s nama ideje za rucak jer i ja sam zamotana u dekicu a vani frisko bas  i samo planiram uz drugu kavu sta sve trebam jos 😂😂😂😂
Jelenas dobro si me podsjetila na tecaje.. moram i ja uskoro 😆 sretno i tebi u pripremama i nadam se da ces uzivati sa godtima 😉
Tenny jucer je dan prosao dobro.. vecinom sam odmarala al svejedno je navecer opet bilo stezanje al bez bolova.. uz nesanicu do 4 ujutro.. jutros ruke utrnjene al uz razgibavanje je brzo popustilo 💪 pokusat cu ucitat novu sliku  za par dana kad ga budem namontirala sa kreveticom i komodicom  😉
Lori cestitam na dobrom pregledu 💗💪 preslatka je 😍

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.

Angel zao mi je za jucer sto ti je bilo lose i nadam se da ce danas biti nolje 💗💪
 JanaL izdrzi jos tih par dana kad si vec zaprimljena 💪 vjerujem da ce se sve to sloziti i da ce se samo pokrenuti dok si tu 💗💪 i hvala 😘
Slee zao mi je zbog migrene i zelim ti brz oporavak 💪💗 nadam se da ce svekar ozdraviti brzo i da  se dragi noje zarazio... i bas mi je zao radi selidbe al taman ces stici i nesumnjam nimalo u to 💪 uzivaj sad na produzenom vikendu i oporavi se najvise sto mozes 😘💗💪 vec sam gore napisala da je dragi danas krenio i mislim da ce sad sve nesto turbo kod nas kad stigne jer kasni sa radovima i preko mjesec dana a nadala sam se do bozica da zgotovimo sve.. a i posao ga ovdje ceka... i ne nevjerujem da cu usporiti 😂😂😂😂😂 jer nemam netflix 😂😂😂😂😂
Bela_le drzim fige da se ujednace trudovi i da polako krenes put rodilista 💗💪
Luu super za kolica i super su im recenzije i vjerujem da ce te dugo sluziti 💪 samo ti nasetavaj i dalje 😉 bravo za pripreme 💪💪💗
Clarissa drago mi je da si gotova sa poslom i sad je vrijeme da uzivas na 100 💗💪super za tecaj i ako moze da podjelis info 😉 super za pocetak radova i sretno u pripremama al nemoj zaboraviti odmarati i nemoj biti kao ja 😂😂😂😂  samo polako i sve ces stici bez obzira koliko vrijeme leti 😉💗💪
Romale nadam se da ce se i kod tebe uskoro sve unormaliti💗💪 i da krenete redom malo ste se uljenile ovaj zadnji tjedan 😂😂
Upitnica uzivaj u setnji i ljepom danu i laganini 😘😍 i uveseli nas sa suncanim adventom 😉

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.

Jana zao mi je da te zezaju u rodilistu :/ nadam se da ce te pustit doma, javljaj nam svakako kakvo je stanje ☺️☺️🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Moj malac je turbo aktivan zadnja dva dana pa me sve nesto steze kao sta kaze bela valjda sam sebi izazove kontrakcije 😂😂🙈 ja pocela pakirat kofer 🥳🥳🥳 bas me zanima sta ce mi rec ginekolog u pon…

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Ja ću možda danas poslije ručka proći drugi tečaj rode, ono za, babinje pa da mi prođe vrijeme a onda za koji tjedan budem dojenje ali to nakon iduće kontrole kad vidim dali ću smjet dojit pa da se ne mučim ako ne budem 😅
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
  Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Jana sretno da se nešto pokrene samo od sebe bar .. 
LadyD ti još malo moraš cekat.. znaci odmor da te kontrakcije popuste. 
Bela ocemo li više. 🤣 Freya je rekla da je 4.12 dan za bebe 🤣 moj se isto nešto priprema čak mislim možda da je nešto krenulo neki iscjedak koji je možda i sluzni nisam sigurna zato što nema krvi.. pa sam možda i zamijenila. 
Bolovi u ledima i sire se prema naprijed i jaki pritisak dolje.. Al to je sve nesto nedefinirano

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Hvala drage djevojke! Jako se mazimo i volimo, a sliku ne znam stavit ovdje preko moba 🙈
JanaL, ne znam u kojoj si bolnici, al zvuci tocno ko kod mene slucaj. Jedna dr. me htjela porodit na 39+1, i onda me ista ta porađala sa 41+1.. isto se nisam nikak mogla otvorit, betonaza teska dolje.. i eto sve je zavrsilo carskim.. i da je bar prije, a ne nakon 11 sati induciranih trudova i umiranja od bolova..
Drzim ti fige i mislit cu na tebe jer sam isto zadrzana u bolnici bila dan prije i sad cu ostat 2 dana duze jer mi beba ima povišen CRP pa mora primat antibiotike 5 dana pocevsi od danas.. znaci, do srijede smo tu svakak. :/
Zene koje ste imale carski, koliko ste se oporavljale? Mene danas sastra natjerala da se tusiram i cak je bilo okej, al kod ustajanja mi je strasno tesko i bolno.. i od danas sam na tabletama i normalnoj hrani.. do jucer jos infuzija, caj, intranila i lijekovi protiv bolova..

Naša srećica** 12/2021
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji