Jutro cure 🌞🌞
Clarissa, vidim pripreme su polako u tijeku, neka neka brzo će proletjeti to vrijeme :) drago mi je da si gotova s poslom, sad se sigurno možeš više sebi posvetiti i pripremama na miru 🥰❤️
Novasrećica, dobro ti jelenas kaže, možda kreće neki nesting kod tebe, sve je moguće 🤭🤭🤭
Bela_le, baš mi žao da te muče ti trudovi, vjerujem da te izmorilo, ali drži se, brzo će bebač doći 🤞🤞 sad skupljaj energiju u vremenu kad trudovi stanu :))
JanaL, kako si nam danas? Javi se svakako 💋
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro, cure! 🌞🥰
Lori, super za pregled, slatkica mala! ☺️☺️
JanaL, bolje da si tamo pod nadzorom, izdržat ćeš ti to, još malooooo, samo pozitiva! 🤞🤞
Clarissa, super za posao, sada uživancija i pripreme na najjače! 🎉
Maša, upotpunosti te razumijem. I meni je sve teže i teže spavati i namjestiti se i imam osjećaj kao da nemam mjesta, a kaže dragi da ga izguram na kraj kreveta, da jadan spava ko palačinka.
Novasrećica, baš si fit mama, svaka čast. A i za planove isto, ali laganini kroz dan, nemoj forsirati bzvz sa čišćenjem.
Jelenas, a slažem se sa tobom, bez obzira na pripreme znam da neću niš znati, i da za 5 godina ću isto biti u situaciji da neću znati. Al dobro, nekako se sa tim tečajevima osjećam sigurnije, spremnije, bar sad u trudnoći. Al za kasnije, ma budemo se nekako snašli.
JanaL, joj, baš bzvz što su te zadržali u bolnici, još sa time da si 10 min od nje...al dobro. Ti se drži i strpljenja. A za indukciju, slažem se sa tobom, ak se kaže da je beba u terminu od 37-42 tjedna, onda je logično da se čeka. Osim ako su komplikacije, naravno. Al to ti je to, dva doktora, očito i dva mišljenja.
Slee, baš mi je žao zbog glupe korone, kad će to više prestat, i zbog odgođenog preseljenja. Znam kak je to, kad se nečemu veseliš i onda tik pred sam čin, nešt se izjalovi. I nadam se da te migrene neće toliko mučiti.
Bela_le, a vjerujem da je koma ta igrica kreni, pa stani. I slažem se da, vjerojatno bi bilo bolje da se niš ne događa, nego ovako. Al strpljenja.
Clarissa, kod tebe baš velike pripreme, neka. Ja sam isto uživala u tome svemu, al već sam sa svime gotova...jedino ukrašavanje za Božić mi je ostalo. A baš sam guštala u naručivanju svega za malca.
Ja ne znam, jučer smo dragi i ja pogledali zadnjih 5 epizoda Casa de papel, to navečer, bili budni do 2. Nismo mogli se odmaknut od serije.🙂 Malac je bio cijelo vrijeme nemiran, imala sam osjećaj ko da će mi izaći vani kroz rebra, ili ko da će mi proći na leđa, toliko se gurao. Da ne kažem kak su mi se crijeva čula, rekao je dragi da šta je ovo, šta radi detonacije u tom tvom trbuhu. I onda, u jednom trenutku ko da su me uhvatili grčevi, al skroz dole, ko za vrijeme menstruacije. Recimo stisnulo bi me svake 3, 4 min. Pa je prestalo. E sad nemam pojma, to mi se jučer prvi put desilo. Ovo za malog i njegovo gurkanje mi je skroz jasno, nema on baš puno mjesta jer mi trbuh nije nešto ogroman. Ali ovi ko grčevi su me malo preplašili.
S time da je jučer full puhalo kod nas i bilo baš hladno i kad sam išla veš stavljat van i kupit ga, bilo mi u glavi samo da se ne prehladim. Danas sam stavila duple tajice i pijem puno čaja, al čaj pijem uvijek, svaki dan ili brusnicu, ili koprivu ili kamilicu. E nemam pojma. Nadam se da nije prehlada, jer mi je puna kapa upala, a opet nadam se da nije niš opasnije.
S time da je jučer full puhalo kod nas i bilo baš hladno i kad sam išla veš stavljat van i kupit ga, bilo mi u glavi samo da se ne prehladim. Danas sam stavila duple tajice i pijem puno čaja, al čaj pijem uvijek, svaki dan ili brusnicu, ili koprivu ili kamilicu. E nemam pojma. Nadam se da nije prehlada, jer mi je puna kapa upala, a opet nadam se da nije niš opasnije.
Meni ti se to znalo dogodit kad je malac preaktivan, doslovno sam sebi izazove kontrakcije, mozda je i kod tebe to slucaj
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ajme u splitu je dan 🥰🥰
U šetnji su svi s bebama u kolicima i trbusima 😂 pa tako i ja.
Primjecujem da mi sve lagano postaje teže - umorim se brže, leđa počinju bolit, beštimam kad se treba sagnut zavezat špigete i tako. Ali i dalje uživam i super su mi ta vaša nagovaranja beba da se skulira i krene više 😂 (znam da me to čeka uskoro)
Na +10kg sam, ne osjećam tu težinu ka problem i ne vidim je (osim podbratka 😶) pa se nadam da ni doktorica nece komentirat 😁
-
Uživajte u vikendu! 😎
33👩❤️👨32
Drage moje zelim vam miran i ljep vikend 💗💪
Ditaedi kolica su preljepa 😍i zelim ti da dugggo sluzite 😉 nebrini se snaci ces se to tako prirodno dodje 😉💪💗 ja cu vjerovat da je bebica ljubomorna jer gledate seriju bez njega 😂😂😂 vjerujem da su grcevi prolazni i zelim da se neponavljaju tako intenzivno😉💪odmaraj i caj nastavi i nebi trebalo biti problema 😉😘
Margo super za uzv 💪 samo prati i dalje jer je preventiva najvaznija 💪💗
Novasrecica zelim joj brz dobitak aparatica 💪 mala je ona jos pa nece ni osjetiti taj prelaz sa aparaticem 💗💪 dragi je krenuo tek danas 😂😂😂😂 dok nestigne neradujem se 😂😂😂 bas je ljepo okiceno😍 nisam uhvatila gdje zivis tocno? Pula? 🤔Uopce niste debele i preljepo izgledas a bebici treba prostora 😉 💗 kod tebe ce biti zatisje pred buru i samo odjednom bum-bum i eto bebice 😉 slobodno podjeli s nama ideje za rucak jer i ja sam zamotana u dekicu a vani frisko bas i samo planiram uz drugu kavu sta sve trebam jos 😂😂😂😂
Jelenas dobro si me podsjetila na tecaje.. moram i ja uskoro 😆 sretno i tebi u pripremama i nadam se da ces uzivati sa godtima 😉
Tenny jucer je dan prosao dobro.. vecinom sam odmarala al svejedno je navecer opet bilo stezanje al bez bolova.. uz nesanicu do 4 ujutro.. jutros ruke utrnjene al uz razgibavanje je brzo popustilo 💪 pokusat cu ucitat novu sliku za par dana kad ga budem namontirala sa kreveticom i komodicom 😉
Lori cestitam na dobrom pregledu 💗💪 preslatka je 😍
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Angel zao mi je za jucer sto ti je bilo lose i nadam se da ce danas biti nolje 💗💪
JanaL izdrzi jos tih par dana kad si vec zaprimljena 💪 vjerujem da ce se sve to sloziti i da ce se samo pokrenuti dok si tu 💗💪 i hvala 😘
Slee zao mi je zbog migrene i zelim ti brz oporavak 💪💗 nadam se da ce svekar ozdraviti brzo i da se dragi noje zarazio... i bas mi je zao radi selidbe al taman ces stici i nesumnjam nimalo u to 💪 uzivaj sad na produzenom vikendu i oporavi se najvise sto mozes 😘💗💪 vec sam gore napisala da je dragi danas krenio i mislim da ce sad sve nesto turbo kod nas kad stigne jer kasni sa radovima i preko mjesec dana a nadala sam se do bozica da zgotovimo sve.. a i posao ga ovdje ceka... i ne nevjerujem da cu usporiti 😂😂😂😂😂 jer nemam netflix 😂😂😂😂😂
Bela_le drzim fige da se ujednace trudovi i da polako krenes put rodilista 💗💪
Luu super za kolica i super su im recenzije i vjerujem da ce te dugo sluziti 💪 samo ti nasetavaj i dalje 😉 bravo za pripreme 💪💪💗
Clarissa drago mi je da si gotova sa poslom i sad je vrijeme da uzivas na 100 💗💪super za tecaj i ako moze da podjelis info 😉 super za pocetak radova i sretno u pripremama al nemoj zaboraviti odmarati i nemoj biti kao ja 😂😂😂😂 samo polako i sve ces stici bez obzira koliko vrijeme leti 😉💗💪
Romale nadam se da ce se i kod tebe uskoro sve unormaliti💗💪 i da krenete redom malo ste se uljenile ovaj zadnji tjedan 😂😂
Upitnica uzivaj u setnji i ljepom danu i laganini 😘😍 i uveseli nas sa suncanim adventom 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jana zao mi je da te zezaju u rodilistu :/ nadam se da ce te pustit doma, javljaj nam svakako kakvo je stanje ☺️☺️🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji