Bravo Lori i curka!!! Baš je slatkaaaaa! Lijepa sličica!
Ana di si nam ti?

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Nyssa čestitke 🎊 Mazite se i pazite 🥰
Meni je danas baš loše, cijeli dan mi se vrti, čak sam i povracala. A tlak i secer su ok.. Neznam sto bi bilo. Ima koja takav slucaj?

Lori, bravo za pregled, curica je preslatka 🥰🥰
Kada je idući?

Lucija 16.12.2021.💗
Lori cestitam na dobrim pregledu. Bas je lijepa slicica 😊
Ja cu izgleda biti jedina koja ce raditi do 36 tj 🤣
Bar tako planiram.
Angel kakvo ti je zeljezo?
Ja sam uvijek imala vrtoglavice kad bi mi bilo nisko zeljezo, ali nisam povracala.

Željezo mi je 10 sad na zadnjem vađenju bilo. Tak da je ok. Bude valjda bolje sutra ili za par dana😊

Pozdrav! Evo da se javim jer sam još na čekanju. Hvala van cure na podršci ❤
Prvo da čestitam Nyssi! Sve najbolje u životu maloj Juliji🥰💖 žao mi je šta si imala takvo iskustvo…baš su te naručili. Brzo se oporavi i da se čim prije mazite doma sa tatom!
A kod nas jutros došao drugi dr. i druga priča tako da su mi odgodili indukciju do ponedjeljka. Uglavnom cijeli tjedan je na pregledima dr. koji očito „voli indukcije“ jer sve žene koje su došle na pregled na dan termina ili poslije zaprima u bolnicu i na indukciju. Jučer je tu bila cura koju je hospitalizirao isti dan jer joj je bio termin. Jasno mi je kad nalaz nije baš dobar pa bolje porodit i izbjeći komplikacije, ali zašto forsirati ako možeš prirodno rodit u terminu do 42tj. 😬
Ali eto…ja otpremila sve cimerice, ostala ja za danas. Od jutros je nova smjena dr. i na viziti mi rekao da se ne slaže s kolegom i da me trebao pustit doma još koji dan da se možda sama otvorim…ali da kod mene nije problem samo otvaranje nego i to što mi je cerviks krut ili što već (uglavnom nije smekšan). Čekali bi do pon. ako se što spontano pokrene. Iako postoji mogućnost da mi ni gel neće pomoć. Ali me ne pušta doma zbog korone i jer eto bolje da sam tu za preglede. Najteže mi je palo to ostajanje u bolnici 3 dana za bez veze…a živim ni 10 min od b.
Eto cure dok je ovdje većina s problemom otvaranja cerviksa kod mene suprotno…ja zabetonirana 🙈🤗
Birdy u Rijeci sam. Da, nekako je najbolje kad je osoba psihički spremna za razne scenarije. Javi kako prošlo.
Lady super je baldahin…pravi unikat za malu princezu.
Slee drago mi je za preseljenje…malac će sigurno imat lijepi kutak!
Ostalima čestitam na dobrim pregledima!
💙👶 07.12.
Aurora jako mi je zao sto ste u tako teskoj situaciji. Od srca zelim da seki krene na bolje 💖 i da onda veselje moze biti potpuni.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
*Namučili ...ne naručili! 🙈 jao kad idem ponovo čitati što sam natipkala...stvarno me bude sram!
💙👶 07.12.
Pozdrav! Evo da se javim jer sam još na čekanju. Hvala van cure na podršci ❤
Prvo da čestitam Nyssi! Sve najbolje u životu maloj Juliji🥰💖 žao mi je šta si imala takvo iskustvo…baš su te naručili. Brzo se oporavi i da se čim prije mazite doma sa tatom!
A kod nas jutros došao drugi dr. i druga priča tako da su mi odgodili indukciju do ponedjeljka. Uglavnom cijeli tjedan je na pregledima dr. koji očito „voli indukcije“ jer sve žene koje su došle na pregled na dan termina ili poslije zaprima u bolnicu i na indukciju. Jučer je tu bila cura koju je hospitalizirao isti dan jer joj je bio termin. Jasno mi je kad nalaz nije baš dobar pa bolje porodit i izbjeći komplikacije, ali zašto forsirati ako možeš prirodno rodit u terminu do 42tj. 😬
Ali eto…ja otpremila sve cimerice, ostala ja za danas. Od jutros je nova smjena dr. i na viziti mi rekao da se ne slaže s kolegom i da me trebao pustit doma još koji dan da se možda sama otvorim…ali da kod mene nije problem samo otvaranje nego i to što mi je cerviks krut ili što već (uglavnom nije smekšan). Čekali bi do pon. ako se što spontano pokrene. Iako postoji mogućnost da mi ni gel neće pomoć. Ali me ne pušta doma zbog korone i jer eto bolje da sam tu za preglede. Najteže mi je palo to ostajanje u bolnici 3 dana za bez veze…a živim ni 10 min od b.
Eto cure dok je ovdje većina s problemom otvaranja cerviksa kod mene suprotno…ja zabetonirana 🙈🤗
Birdy u Rijeci sam. Da, nekako je najbolje kad je osoba psihički spremna za razne scenarije. Javi kako prošlo.
Lady super je baldahin…pravi unikat za malu princezu.
Slee drago mi je za preseljenje…malac će sigurno imat lijepi kutak!
Ostalima čestitam na dobrim pregledima!
A mi mislile da si se porodila već.🙈🙈 Žao mi je što te tako muče, prvo hoće pa neće i onda još ostajanje u bolnici, a mogla si doma do ponedjeljka. Nadam se da će se prirodno nešto pokrenuti draga i drži se, piši nam ako ti je dosadno, tu smo ❤️🥰💋💋

Lucija 16.12.2021.💗
Jao Jana podsjećaš me na mene s tim cerviksom. Doduše mene su gelovi otvarali, sporo ali jesu. Probaj se čim više opustiti, koliko god ide! Ja mislim da u utorak imaš svoju bebicu u rukama naaaaajkasnije!
E kad vidim na nalazu elastrogram 99% muka mi dode. Znam da je za moje tjedne to super, ali se baš bojim da će tak bit do kraja 🥴 u kojoj si bolnici? Mislimo na tebe i kad ti je dosadno, piši nam! ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji