Meaa cestitke na dobrom pregledu 💪💗i nemoj se brinuti 😉 odrade oni sve sto treba a ti samo slusaj svoje tjelo i bit ce sve ok 💪💗
Aurora bas mi je drago da si se javila i da si dobro 💪💗 vjerujem da ces se malo zaokupiti s pripremama da lakse to sve u sebi prođes sta ti se sve događa. Ostani pozitivna i hrabra i dalje 💪💗 saljem dobre vibre za seku da se ipak oporavi 💗💪 i tebi veliki zagrljaj i podrsku. 😘
Maša izdrzi jos malo 💪💗
Josipab imas pravo 😉 vec razmisljam sta cu fino skuhat i neki kolac slozit 😆
*i ja se pitam kako su mamice i bebice i kako se snalaze 😊 nadam se da ce se javiti uskoro ☺

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Freya evo opet imam neke lagane trudice, nadam se da se nece smirit nego pojacati, ali nekako sumnjam
Mea svakako jos malo si sa bebicom, plodnu vodu gledaju tek kad predes termin i samo ako si otvorena
Aurora bas mi je zao za seku, nadam se da ce se stanje ipak poboljsati, saljem ti najveci moguci zagrljaj, drzi se ❤
Masa apsolutno suosjecam s tobom, zelim da ide VAAN, sam se eto nedaju bebe

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Freya evo opet imam neke lagane trudice, nadam se da se nece smirit nego pojacati, ali nekako sumnjam
Mea svakako jos malo si sa bebicom, plodnu vodu gledaju tek kad predes termin i samo ako si otvorena
Aurora bas mi je zao za seku, nadam se da ce se stanje ipak poboljsati, saljem ti najveci moguci zagrljaj, drzi se ❤
Ti i ja s nasima Izakom i Noelom identicno 🤣🤣🤣 mene svako malo hvataju pa popustaju.. pa si već mislim ajde onda ti mali van kad već zezas..

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Nyssa cestitam od srca ❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Ti i ja s nasima Izakom i Noelom identicno 🤣🤣🤣 mene svako malo hvataju pa popustaju.. pa si već mislim ajde onda ti mali van kad već zezas..
E bas to, evo opet se smirilo, al su zeznuti ti nasi decki 😂

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Znači ovo pišem iz trećeg pokušaja, već su me dvaput prekinuli i sve se pobrisalo.
Aurora, žao mi je kad čujem kroz što prolaziš, ali vjerujem da će te ove pripreme za bebicu bar malo razveseliti, a tek kad dođe pravi mali smotuljak sreće. Nadam se da će biti sve ok.
Deedee, vjerujem da je šok mali i da treba malo da si posložiš u glavi, ali mi žene smo jake i nema toga što ne možemo. Recimo, moja prijateljica je lani u 12-om mjesecu rodila dečka od 4 i 300, a svekrva je prvog sina rodila od 4 kg.
LadyD, drago mi je da ti dragi dolazi i da ćete se malo opustiti zajedno. Ja se divim svima vama koje ste odvojene od svojih boljih polovica, svaka čast kak izdržite to. Al vjerujem da koliko god je teško, čovjek se navikne, to je život.
Kolica sam slikala, al ne znam kak staviti fotku. Ugl., šaljem link https://babyland.hr/proizvod/djecja-kolica-bebetto-luca-boja-02-tamno-plava/
Ta tamno plava, ali sa srebrnom ramom i sa jajetom koje je do 13 kg, znači 3 u 1. Kasnije ćemo kad bebač preraste kupiti autosjedalicu.
Ne znam, čitala sam dosta recenzije i ta su mi se svidjela i cijena i kvaliteta. Kak ih sad vidim, čine mi se dosta čvrsta i velika su. Za sad, zadovoljna. A vidit ćemo kak će se pokazati.
A sad nastavljam gledat rodin tečaj o dojenju.
Kak mi vrijeme leti, sve me više trta svega pomalo. A najviše kak ću ja sa malom bebu, a praktički nikad bebu u rukama imala😂, a budemo se snašli nekako.
Bru i Nyssa cestitam vam od srca i zelim vam sto brzi oporavak 🥰
Cure nadam se da su pregledi svi dobro prosli, ja sam isla na ultrazvuk vena za sad je ok, beba je velika i pritisce ih, ali prije poroda za svaki slucaj moram dobiti lijek da nebi slucajno doslo do tromboze.

👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Ditaedi super su kolica! Ja sam danas prošla Rodin tečaj pripreme za porod, ostaje mi još babinje. Dojenje mislim da neću ni stići, ali imam 1,5 godinu iskustva s prvom curicom pa mi baš i ne treba, znam otprilike što očekivati. Vjeruj mi, kad primiš svoju bebu nećeš znati ništa, ali bit ćeš mu najbolja mama na svijetu ❤️ Ja sam mama sada tri godine i ponekad i dalje ne znam ništa. 😂
Novasrećica jao što si fit, samo trbuh imaš! Lijepa šetnja ukrašenim gradom, mi planiramo u nedjelju malo prije kina kroz centar, baš se veselim iako ne mogu baš više puno hodati 🥴
Margo super za pregled i preventivu!
Bela kod tebe i dalje mirno?
Lori, Ana ste vi bile već na pregledima?

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Bru1502 cestitaaaam 🎊
LadyD ne mogu vidjeti sliku baldahina, ali vjerujem da super izgleda. Kako se danas osjecas?
Nada, deedee super za dobre preglede.
Lori jos koliko ces ti raditi?
Taya samo nek mala Nella papa, drago mi j sto vam dojenje funkcionira.
Nyssa cestitam na malom smotuljku, zelim ti brz oporavak 🥰
Mašo i meni je vec sad preko glave, a termin pocetkom februara 😅
Aurora drago mi je sto si se javila. Mislimo na tebe i seku ❤️
Margo super za pregled!

Hej cure!
Moj pregled je super prošao, curka ima 1700 gr, ja sam zatvorena, posteljica izgleda dobro, urin je ok. U plusu sam 6 i pol kg.
Evo male, jedina slika di ju je koliko toliko uspio uloviti jer podemoni svaki put na uzv
https://pasteboard.co/XEUH3ol48Y3E.jpg
Ovaj Imgbb klasični mi ne radi pa ne mogu ni vaše slike otvoriti cure
Taya super za dojenje! Puno žena ima problema s time i za prvorotku si stvarno super brzo to savladala!
Nyssa čestitke od srca i brz oporavak! Žao mi je što si se namucila Divno ime ima curka! Uživaj sa svojom malom štrucom i javi nam se kad stigneš
Deedee super za pregled, što se tiče mjera bebe znaju oni i pogriješiti i bzvz preplase žene da su bebe velike a na kraju se rodi prosjecna beba. Bitno da je sve ok
Slee sretno sa selidbom
Mea super za pregled da je sve ok, želim ti da se uskoro počne nešto događati, sigurno si već nestrpljiva
Aurora drži se
Teeny ja radim još samo pon
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji