Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alexandraaa90
    05. Prosinac 2021. 08:23

Jutro cure, evo ja ustala, i pijem kavu 😊 kod nas grozno vrijeme, kisurina pada... 
    Ja sam sad malo nestrpljiva pred kontrolu u cetvrtak.  Nadam se da ce sve biti dobro i da nas nece zadrzati u bolnici zbog necega.  
    Sve vas citam ali evo sve zaboravim 😂😂😂 trudnicka demencija 😂😂😂

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

jelenas
    05. Prosinac 2021. 08:32

Alexandra dal skidaju prsten u četvrtak? Vidim da ćeš tada biti već preko 31tt, možeš zaista biti jako ponosna kako si sve izhendlala! 
    Cure meni se sve čini kako je ovdje trend krenuo da sam se ja možda trebala priključiti proljetnim bebama, sumnjam da ću do 18.2. roditi 😂😂😂😂😂😂😂😂
    Zezam se malo, lijepo mi je s vama ovdje! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Ditaedi
    05. Prosinac 2021. 08:45

Jutro cure
    Upitnica, tak sam i ja u tvojim tjednima bila na +10, pa sad imam +15, a vidit ću još koliko ću dobiti do kraja. Valda ne još puno. Ali usto kao i ti, ne opterećujem se jer mi se te kile ne vide i ne smetaju mi.
    Mašo, pa da, slažem se i ja sa Belom, očito je do njega jer sad su već veliki, i onda kad je turbo aktivan, moguće su kontrakcije. I preslatki kutak za bebu! 
    Nyssa, želim ti brz oporavak od carskog i da čim prije dođete doma, vjerujem da ćete se tamo puno prije obje oporaviti.
    LadyD, uživaj sa mužićem
    Piba, i tebe zezaju kontrakcije, u istom tjednu smo Maša, ti i ja. 
    Cure koje ste u terminu, puno sreće i strpljenja, sad će bebice!
    Jelenas, vjerujjem da ste se na fotkanju baš zabavili. 
    A meni je vrijeme da se ustanem, gladna sam ko vuk, pa doručak. Želim svima ugodan dan! 

tierra
    05. Prosinac 2021. 08:56

Bas nam je velika pauza sad između jesenskih beba i zimskih beba. Ove nase su sporo krenule iako je mala Eva bila najavila drugacije svojim dolaskom :)

Imam pitanje za cure s djecom, ako mozete pomoci s necim.
    Ako ste imale prirodno ciscenje prije poroda, jel to bila normalna stolica ili proljev?
    Isprike na pitanju, ali nocas sam provela vise od pola sata na wc-u i izbacila sve iz sebe. I nije se ponavljalo vise.

Mi smo danas puni tjedan i jos tjedan dana do termina 🥰

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Alexandraaa90
    05. Prosinac 2021. 09:03

Jelenas hvala ti na tim rijecima.  Kako sam bila uplasena u onom 23 tjednu i mislila to je to, ponosna sam na sebe, svoju bebu i doktoricu.  A prsten mi skidaju u 37 tjednu, ako se do tad nista ne pokrene, nadam se da nece.  Znaci kad udjemo u termin.  Mada moja dr kaze da je ona sretna i prezadovoljna i sa ovim 😊

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• piba7
    05. Prosinac 2021. 10:22

Hej da vam se javim.
    Opet sam završila u bolnici, krvarim.
    Otvorena 3cm i imam kontrakcije. Krvarenje je jer je krenulo otvaranje. Čekam bris na covid pa onda u bolnicu. 
    Rekla je dr da nam doslovno svaki sat nešto znači, ali porod kad krene to je to.

Miraclebaby28
    05. Prosinac 2021. 10:36

piba7

Hej da vam se javim.
    Otvorena 3cm i imam kontrakcije. Krvarenje je jer je krenulo otvaranje. Čekam bris na covid pa onda u bolnicu.
    Rekla je dr da nam doslovno svaki sat nešto znači, ali porod kad krene to je to.

Piba baš mi je zao, nadam se da će bebica odlucit ostat ipak još malo u trbuhu.. drzi se 🥰

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

tierra
    05. Prosinac 2021. 10:38

piba7

Hej da vam se javim.

Javljaj sto ti kazu! Sto te ne mogu radije tretirati kao pozitivnu nego da prolazi vrijeme cekajuci test? Nevjerojatno mi je to.
    Sretno, bit ce sve ok!

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Lorena3009
    05. Prosinac 2021. 10:41

piba7

Hej da vam se javim.

Drži se zeno, sve će bit dobro. U dobrim si tjednima i sve će bit super❤️❤️❤️ javljaj nam se. Sretnoooo

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

freya_444
    05. Prosinac 2021. 10:41

piba7

Hej da vam se javim.

Draga, drži se proći će sve super 💪 i ako bebica odluči danas doći na svijet, već je ona velika, bit ćete vi dobro, javljaj nam se 💋💗💗💗

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.