Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teeny
    26. Studeni 2021. 23:08

Alin i Bea cestitke na pregledima.
    Mo_zg ti si već u terminu, nemoj se toliko sikirati zbog pregleda.
    Ako ce ti psihički biti lakse otidji privatno na uzv pa ces znati kako stvari stoje.
    Freya bas ti se ti oduzilo, super da je na kraju sve dobro.
    Nadam se da sad odmaras.

Teeny
    26. Studeni 2021. 23:09

Schinin, Taya, nelanr ima li vas ?

Jelenko93
    26. Studeni 2021. 23:22

Schinin se nije već dugo javila, žena vjerojatno od posla ne zna kud bi sa sobom dok mi tu gubimo dane 🙈

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

LadyD
    27. Studeni 2021. 00:08

Alin & Freya  cestitke za dobar pregled 💪💗
    Ja nisam na kraju nista nasla da narucim... cak ni dragom cipele radne koje koristi/ zeli jer  ih nema na webu samo preuzimanje u osijeku... tako da cu sutra zvati pa provjeriti dali se moze poslati ikako... 
    Ja sam napokon mislila da sam sve ispeglala al se osusila predzadnja tura pa cu to sutra a imam jos jednu za oprati... sutra 😂😂😂  uglavnom dosta robice sam opet odvojila za prosljediti... te neke vece stvari cu dat kolegici jer su njene cure taman broj a moja bi cekala do nagodinu...  al kako mi se pokazalo u praksi sta god dam duplo mi se vraca 😂😂😂 ( daj boze tek nagodinu 😂😂😂😂😂😂) 
    1/2 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    27. Studeni 2021. 00:08

2/2
    Malo sam manje nervozna al sam se isplakala od jutra ... sin mi se odlucio cjepiti posto je sad punoljetan i on je kao odrasto... skuzio je neki dan kad sam sa sekom pricala da nisam da se njen (17 )i moj (18) cjepe i da cu bit protiv toga do zadnjeg a u slucaju da se cjepe kao i moj dragi da nemogu biti bas u mojoj blizini u slucaju  da razviju simptome 7-10dana..  (naravno da svagdje pise da se tako nemoze preneti i da sam sigurna) ali se u praksi u nasoj blizini potvrdilo suprotno...  i s obzirom da ga ganjam da obavi neke poslove po kuci danima vec  (usisavanje iznesti  smece i doneti drva sto ja stvarno jako tesko sama mogu a i nebi smila nikako) on se isao cjepiti da to nemora... i eto od toga sam i ljuta i tuzna i svasta mi se nesto skupilo... a najvise me pogodilo sto me ni u jednom trenu nije pitao za misljenje nego sve druge koji naravno nisu uopce s nama ili nehaju ni 1 % ...   i  sad sam u dilemi kako mu ukazat na to da  ce i dalje zivit tu di zivi kad kao prođe gostovanje bez nadzora i da ce se svakako trebat ukljuciti u kucanske aktivnosti...  nebi da me to zdere opet i nedaj boze  svađa i nervoza kad beba dodje jer ce mi trebat mir i za oporavak i za dojenje...  pubertet je aktivan na 95% i nazalost je povodljiv za savjete svog tate.. ( to su primjeri da iskoristava sve sto moze da dobije sto zeli., da je ispravno bahato ponasanje i odgovaranje , da je super da pije i psuje, da ima pravo  zahtjevati od mene sve i da moram sve kao roditelj.... uglavnom od 10te godine je tako i balansiram bez autoriteta al do ljetos je islo i nekako al sad jako tesko.. ) eto drage moje znam da vas malo ima za neki dobar savjet al eto makar sam opet naglas kukala 😂😂😂 nemojte zamjeriti al sta cu kad zapravo ni nemam di zakukati na sve oko sebe kad nitko nevidi sta ja vidim i nemogu zamisliti sve nego sve pripisuju kao njegovim  godinama i pubertetu i  kao proci ce.. a ja to prozivljavam a ne oni...  

Nego muci mene jos jedna  stvar... sad kako su te kovid  putovnice  a ja je nemama... jel mi treba test za srijedu kad budem trebala u dom zdravlja na pregled jer je tamo ordinacija od moje dr. ??  Dom zdravlja spada u te ustanove?  Registrirala sam to tek  kad je proslo r.vrijeme i nemogu nazvati do ponedjeljka popodne...

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Bela_le
    27. Studeni 2021. 03:29

LadyD zao mi je zbog svega sa sinom, moj brat ima 16 godina i znam koji problem moji imaju jer je povodljiv za drustvom, mogu misliti koliko je tebi onda teze kad ga otac podrzava u takvom ponasanju, drzim fige da se uskoro "tfgne" iz svega toga i vidi sto je ustvari dobro
    Ja sam budna vec sat vremena, mislim da sam pobrala upalu sinusa, nos zacepljen vec tjedan dana, a sad podrucje jagodice obraza rastura i nateklo je 😔 naravno da u kuci nemamo lupoceta da mogu popit da si bolove malo smirim da bar nesto odspavam

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Alexandraaa90
    27. Studeni 2021. 06:08

LadyD bas mi je zao sto sad imas jos i takvih briga i problema. Ali ne stresiraj se.  Bice to sve dobro. 
    Evo moj brat je bio nemoguc.  Sve i svasta u pubertetu, ali evo dosao je sebi.  I sad je sve OK.  Skontace zvoj sin neke stvari. ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

freya_444
    27. Studeni 2021. 07:27

Pregledi 🤰🤰💞:
    Lorena3009- 27.11.
    Birdy-29.11.
    jelenas-29.11.
    Popsi-29.11.
    Lorena3009-29.11.
    anemi2022-30.11.
    ana_88-30.11.
    Leoni-30.11.
    Miraclebaby27-30.11.
    Freya_444-30.11.
    Novasrećica- 1.12.
    Bea-1.12.
    Bela_le-1.12.
    Lota_twins-1.12.
    LadyD-1.12.
    Josipab-1.12.
    coffeebean-1.12.
    Piba7-1.12.
    Nada-2.12.
    danchy1990-2.12.
    deedee505-2.12.
    Bumbasor-2.12.
    Scarlett-2.12.
    Mum of four-3.12.
    Meaa-3.12.
    Lori-3.12.
    Teeny-6.12.
    Fluffy02-6.12.
    Maša-6.12.
    Upitnica_st-7.12.
    Mo_zg-7.12.
    Roberta2111-07.12.
    Aurora12-7.12.
    Bea-8.12.
    Angel-9.12.
    Alin-10.12.
    XOXO-13.12.
    Jagodica1988-14.12.
    Slee-14.12.
    Embarasada-15.12.
    Clarissa-15.12.
    Luu-15.12.
    Bambina-15.12.
    Margo-15.12.
    Bea-15.12.
    Schinin-16.12.
    CiribiribelaMare-16.12.
    Jelenko93-20.12.
    Clarissa-21.12.fetalni echo
    Tigrica-27.12.
    Ri-29.12.
    jelenas- 4.1.
    AnnaO-4.1.

Lucija 16.12.2021.💗

JanaL.
    27. Studeni 2021. 08:42

Dobro jutro cure! 
    Za početak…još smo u komadu😔🤭
    Lady samo se ti pojadaj. Zato smo tu. Kao što si rekla, nisam još mama pa ti nemam neki savjet… ali da zamoliš nekog bliskog da mu ukaže na to što je napravio i da mu objasni koliko je osjetljiva cijela ta situacija s koronom i tvoja s bebom, naravno. Neće to riješiti ništa ali bar biš znala da mu je netko „očitao bukvicu“, ti se nebi iznervirala, a možda tog nekog ozbiljnije shvati nego kad „stara melje“. 
    Pokušaj se ne stresirat … 
    Što se tiče testa i potvrde, tu ti mogu pomoć... Ne treba ti za dom zdravlja. Ja sam imala isto preglede u dz, ništa nisam trebala. Sad sam imala pregled u poliklinici u sklopu kbc isto nisam trebala ništa (mjere temperaturu svima na ulazu). U ned moram baš u bolnicu na ginekološki obavit pregled (jer mi je prošao termin, a poliklinika nedjelju ne radi) pa moram radit test. 
    Kod nas je vrijeme živi užas, škura bura, a ja sad moram na testiranje…nadam se samo da nije gužva.
    Nadam se da niste puno potrošile jučer 🤑😆
    Uživajte u vikendu!

💙👶 07.12.

jelenas
    27. Studeni 2021. 08:49

Jutro svima!
    Lorena sretno na pregledu!
    LadyD ja vjerujem da tvoj sin možda malo pokazuje inat ppšto dolazi bebica. Ja sam imala 16 godina kad sam dobila sestru i moram priznati koliko god sam bila zrela za svoju dob i koliko god sam bila sretna s bebom u kući ipak me malo kopkalo. Vjerujem da dečki to još snažnije pokazuju. S druge strane on je sada već zaista velik, neke odluke može donijeti sam. Naravno mene kao mamu bi isto bolilo da sluša savjete svih drugih a moje ne, ali nažalost to je očito ta dob. Nadam se da će se malo prizvati pameti i biti ti od pomoći kad stigne bebica. 
    Za dom zdravlja i pregled NE trebaš potvrdu, ja sam bila prošli tjedan 😘
    Jana još maaaaaalo!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.