Bok cure,
Bol ne prestaje od ove noci 😪 i dalje jako boli uopce nemogu hodat stvarno se nadam da nije nista ozbiljno. Muz ce doc s posla da me vozi na pregled uzas me strah neznam ni kako cu se popenjat na onaj stol za pregled 😢 dok lezim je bol podnosljiva cim se malo krecem pocne patnja
A da se nisi naglo okrenila nesvjesno il nešto pa da nisi neki zivac prikljestila? Cim ležiš a ne boli te to je ok. Bas pitaj dr. Jesi popila sta?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Jelenas cestitam na dobrom pregledu
Slee mi imamo jer smo dobili u paketu s posteljinom, ali ne planiram ga koristit, mislim da je vreca sigurnija
Anameri osi na ovaj link https://imgbb.com/, uploadaj i kopiras link sto ti izbaci ispod
Xoxo zao mi je sto si ipak pozitivna, nadam se da ce proci bez tezih simptoma
Masa drzim fige da je samo bebac prikljestio neki zivac
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Maša, žao mi je zbog tih bolova, nadam se da će brzo prestati 🤞
Jelenas, čestitam na dobrom pregledu ❤️
Nada, ma ne brini se za te položaje, ja isto se znam probuditi na ledima, ali lijevi bok me baš počeo zezati jer sam konstantno na njemu, i sad mi se jako grči cijela noga. Još sam prestala piti magnezij zbog trudova i to, i sad malo trpim bol, šta ću 🤣
Birdy, Jana, Meaa, ajmeee vi ste sljedeće po nekom redu...jeste uzbudene cure? 😍😍
ana_88, zato ja ne naručujem više preko njih jer se predugo čeka 😤😔
Slee, super da si negativna 🤞🤞 ja neću kupovati poplun još, stavljati ću ju u vreću za spavanje pa što bude, kad bude spavala po danu u gnijezdu ili negdje onda dekicom jer ću ju ipak imati na oku više ☺️
Ri, preslatko je odijelce ❤️
XOXO, žao mi je što si pozitivna i nadam se da će proći sa što blažim simptomima 😔 čuvaj se i pij puno tekućine i vitamina 💋
Lucija 16.12.2021.💗
Ri ja sam naručila ovo odjelce https://ibb.co/SvySznd
Onda se nadam da će biti fino i toplo🤗
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jelenas cestitam na pregledu
Evo i mi gotovi s pregledom.
Jutrosnji CTG je dobar i bebici se ne zuri. To je to sto sam ja saznala s danasnjeg pregleda 😥
UZV nisu radili pa opet ne znam koliko je velika i teška, cervix nitko ne spominje ni plodnu vodu samo komentar da je sve ok i da nece skoro i vidimo se za tjedan dana. Ne znam fakat je bolje tako ili da sve komentiraju i plase. Jer nisam bas smirena sto nista ne znam kad vidim vas da sve mozete pratit i biti upucene...
I trebam pomoc - na Merkuru za pratnju trebamo donjeti jednokratno odijelo (hlace i tunika), kapa, maska i nazuvke. To sam danas saznala i da se moze kupiti u ljekarni, medutim, obisla sam tri ljekarne i ducan s medicinskom opremom i nema tog nigdje (tj imaju sam neku kutu za gore). Jel bi neeeetko mozda znao gdje tog ima u zg za kupit?
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Slee ja sam isto mozgala o pokrivanju... za po noci cu vrecu sigurno a za preko dana cu pokrivati dekicom ili poplunom... prakticnije mi je po noci vreca zbog presvlacenja i da sam mirna ako se uspavamo a preko dana sam takorec budni pa mogu vise paziti.. tako se vodim nekako 🤔😊 Ti si mi nekako ovdje najposebnija za odbrojavanje 😉 pa ti cestitam na jos -80 😉
Anemi bas mi je drago da uzivas u svojoj plavusici i da se ljepo oporavljas od poroda 💪💗
Aurora cestitke na punom tjednu💪💗
Ri medo odjelce je preljepo😍
XOXO zao mi je sto si pozitivna i nadam se da ce proci bez simptoma 😘💪
Jelenko predivno je 😉 slikaj kad stigne 😆
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jelenas cestitam na pregledu
Evo i mi gotovi s pregledom.
Jutrosnji CTG je dobar i bebici se ne zuri. To je to sto sam ja saznala s danasnjeg pregleda 😥
UZV nisu radili pa opet ne znam koliko je velika i teška, cervix nitko ne spominje ni plodnu vodu samo komentar da je sve ok i da nece skoro i vidimo se za tjedan dana. Ne znam fakat je bolje tako ili da sve komentiraju i plase. Jer nisam bas smirena sto nista ne znam kad vidim vas da sve mozete pratit i biti upucene…
I trebam pomoc - na Merkuru za pratnju trebamo donjeti jednokratno odijelo (hlace i tunika), kapa, maska i nazuvke. To sam danas saznala i da se moze kupiti u ljekarni, medutim, obisla sam tri ljekarne i ducan s medicinskom opremom i nema tog nigdje (tj imaju sam neku kutu za gore). Jel bi neeeetko mozda znao gdje tog ima u zg za kupit?
Cestitam na dobrom pregledu. 💪💗 budi mirna jer bi te vec upozorili da nesto nije kako treba 😉 a za to za pratnju neznam iskreno... ovdje je isto problem pronaci po ljekarnama to znam 🤔
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Moja bebica ima 1320 grama i sve jw u redu,kratak izvjestaj mog pregleda 😊dobila sam 3 kg u 32 dana,ajme majko 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Slee, dijelim tvoje razočaranje s popustima. Jako lose,iz dispeta ne bi nista narucivala. Sta se tice spavanja-ja su koristiti vreću za spavanje,bez ikakvog pokrivanja. Po danu kad sam ja budna pokrit cu je s dekicom.
Ja sam kolica narucila prije 7 tjedana,jos nisu stigla,cekam informaciju kad ce 😅
Nado,ja kombiniram leda i bok,ne osjecam tegobe kad spavam na ledima pa mislim da je to sasvim okej!
Ja sam na tvojaljekarna obavila dobar shopping,potrosila tisucu kuna 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Alii kupila sam mustelu losion i gel za tusiranje (1+1 gratis,znaci litra gela i litra kreme),Avene kremu za lice i serum (2 seruma jer ga trosim dva puta dnevno) na 40 posto,mami poklon za Bozic od eucerina na 40 posto,50 jednokratnih maski i onih kirurških, spf i toniranu kremu na 30 posto. I dva testa za koronu,da se nadu 😂😂😂😂 tako da sam s tim shoppingom zadovoljna!
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Xoxo, nadam se da ce biti blagi simptomi,odmaraj i drzi se!
Birdi, joooj i tvoja bebica ce brzo 🥰
Mašo,odi da te neko pogleda kad te tako jako boli,ko zna sta malac izvodi 😳😳
Poljubac maloj Evi, iscekujem slikicu 🥰 kako si se snasla s bebicom?
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Josipa sad sam gledala za taj losion i gel ali nisam našla, možeš mi pomoć🙈
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji