Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Schinin
    15. Studeni 2021. 21:36

Pozdrav i od nas 👋 
    ja sam radila citav petak i onda subotu i nedelju do kasno u noc, pored se zabavljala sa djecom, jutros bila na jednom meeting-u i kad sam dosla kuci, sjela da jos nesto procitam radi posla i zaspala... evo prespavala sam pola dana 🙈 ne znam kad mi se to dogodilo zadnji puta 😃 i mislim da mi je stomak opet dosta porastao, odnosno mi je opet napuknulo, to sad pece i boli... ne sjecam se da mi je to tako bilo u proslim trudnocama... sutra konacno imamo termin sa ortopedom, malo sam nervozna, ali opet se nakako radujem da vidimo kako i sto i prije svega da saznamo vremenski plan da se mozemo polako pripremati...mi doslovno nista nemamo osim ovih vecih stvari tipa kolijevka, kadica, kolica - to cemo od ovo dvoje koristit. i to je to, za Maxa nista nismo jos kupili (jedno odjelce, tenisisce koje nece moci nositi, 2 bocice i to je sve) BTW postavljanjem slika kolica sad ste i mene napalile da hocu nova, samo razmisljam kako da muzu objasnim da nam trebaju nova kolica pored citavog voznog parka kolica (ne smijem vam ni reci koliko ih imamo 🙈) ova cybex balios su mi top, ona su malo poskupa (mozda bude specijalna akcija za BF 🙈) inace sam bacila oko na Chicco bravo primo (mi imamo chicco urban)... u svakom slucaju muz ce me lansirat na mars....
    a u srijedu imamo jos UZ, u petak idemo Dr sin na kontrolu i skidanje gipsa, pa onda ponedeljak redovni pregled kod mog gin - jesam li kad pomenula da mrzim dokore???🙈 znam da cudno zvuci (citavo vrijeme sam okruzena s njima 🙈) ali nekako se bolje osjecam s druge strane kreveta 😂😂😂
    idem sad probat pohvatat sto ste sve pisale, bar dok ne krenem po djecu 😅

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

• Upitnica_st
    15. Studeni 2021. 21:36

Ja sam se zbilja odlučila ne nervirat oko kilaže. Jel jedem ok - da. Jel ogtt ok - da. Jel beba napreduje - da. Jesam ikad bila manekenka - ne, pa necu ni sad pokušavat 😂

33👩‍❤️‍👨32

• Mo_zg
    15. Studeni 2021. 21:40

Upitnica_st

Ja sam se zbilja odlučila ne nervirat oko kilaže. Jel jedem ok - da. Jel ogtt ok - da. Jel beba napreduje - da. Jesam ikad bila manekenka - ne, pa necu ni sad pokušavat 😂

Svaka cast, ovo cu si istetovirat😂 u pravu si skroz i tako je trenutno najveci priorotet da su bebe u redu, a o nasim kilama cemo vrlo brzo na novoj temi😂 osim toga, pa neka i nase bebice uzivaju s nama u svim tim finim okusimaa

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

Slee
    15. Studeni 2021. 21:45

Upitnica hahahahahhahaha umirem, to je to! 
    Schinin sretno sutra i obavezno nam javi! Koliko su kod vas balios s lux? Ajme koliko ti imas obaveza, zavrtilo mi se u glavi 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Lorena3009
    15. Studeni 2021. 21:53

Margo

Lorena3009

Robica vam je svima extra❤️ A ja isto još ne znam u čemu će moja izac. Nećaku sam kupila odjelce/tutica u dva dijela. 1 put je obuka. Gornji dio je na kopčanje.pa sam mislila možda to, bodi dugi rukava ispod. Kupila sam paketinu koja ide u jaje. Kapicu i debele čarape. I plus deka. Jel mislite da je to ok? I nezz jel hulahopke mogu ispod gaca? A i nasla sam super komplet u zare, pleteni, pa možda čak i to kupim. Nezz ni sama vise😵
    Ja već 2 dana osjećam bol, grc nezz sta je u preponi livoj. Valjda je to prepozna, nezz više ni sama di je sta. I to najviše kad lezim na livoj strani. Sad sam na desnoj i bolje mi je. Jel Moguce da je to tu žila i da od lezanja više pritišćem je?! Samo na livoj strani je ta bol. I nije konstantna. Jel kome tako isto?

Meni, samo sta ja mogu napipat i kvrgu koja malo dode malo ode. Iduci tjedan cu pitat doktoricu bas sta je

Ja nemam kvrgu Al točno je to di je ta neka žila di me boli. Vjerojatno mi ona glavicom pritisce+lezanje+sve... Napomenit cu ja i svojoj dr, al evo kako koga pitam i njima je to bilo. Pa očito je to sve dio ovog BLAŽENOG STANJA😂

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Lorena3009
    15. Studeni 2021. 21:54

Schinin

Pozdrav i od nas👋
    ja sam radila citav petak i onda subotu i nedelju do kasno u noc, pored se zabavljala sa djecom, jutros bila na jednom meeting-u i kad sam dosla kuci, sjela da jos nesto procitam radi posla i zaspala… evo prespavala sam pola dana🙈 ne znam kad mi se to dogodilo zadnji puta😃 i mislim da mi je stomak opet dosta porastao, odnosno mi je opet napuknulo, to sad pece i boli… ne sjecam se da mi je to tako bilo u proslim trudnocama… sutra konacno imamo termin sa ortopedom, malo sam nervozna, ali opet se nakako radujem da vidimo kako i sto i prije svega da saznamo vremenski plan da se mozemo polako pripremati…mi doslovno nista nemamo osim ovih vecih stvari tipa kolijevka, kadica, kolica - to cemo od ovo dvoje koristit. i to je to, za Maxa nista nismo jos kupili (jedno odjelce, tenisisce koje nece moci nositi, 2 bocice i to je sve) BTW postavljanjem slika kolica sad ste i mene napalile da hocu nova, samo razmisljam kako da muzu objasnim da nam trebaju nova kolica pored citavog voznog parka kolica (ne smijem vam ni reci koliko ih imamo🙈) ova cybex balios su mi top, ona su malo poskupa (mozda bude specijalna akcija za BF🙈) inace sam bacila oko na Chicco bravo primo (mi imamo chicco urban)… u svakom slucaju muz ce me lansirat na mars….
    a u srijedu imamo jos UZ, u petak idemo Dr sin na kontrolu i skidanje gipsa, pa onda ponedeljak redovni pregled kod mog gin - jesam li kad pomenula da mrzim dokore???🙈 znam da cudno zvuci (citavo vrijeme sam okruzena s njima🙈) ali nekako se bolje osjecam s druge strane kreveta😂😂😂
    idem sad probat pohvatat sto ste sve pisale, bar dok ne krenem po djecu😅

Zeno jel ti ikad sidas? Ja se umorim samo sta čitam tvoj post😂😂😂 

08.02.21. Procurila😥

• Lorena3009
    15. Studeni 2021. 21:55

Upitnica_st

Tako jee!!!! 👍👍👍👍👍

08.02.21. Procurila😥

Miraclebaby28
    15. Studeni 2021. 22:11

Upitnica apsolutno potpisujem 💪💪💪💪 ja sam na 17+ a svi mi govori da sam I dalje mrsavica samo imam trbuscic 🙈

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

tierra
    15. Studeni 2021. 22:49

Be safe and watch SF

Ako ovdje ima koja mama koja ima sličan problem molim vas podijelite samnom svoje iskustvo. .
    Upravo sam se vratila sa Merkura, pregled u 33 + 5tt. Prošli puta su mi dali dijetu 1800kcla jer sam se udebljala 17kg do sada .. šećer i tlak sve je u najboljem redu beba se normalno razvija, no međutim nakon današnjeg pregleda dobila sam jezikovu juhu jer je beba 150g manje dobila nego što bi trebalo pa me zanima dali ima koja mama koja je dobila dijetu od ginekologa bila na njoj i onda pobrala bukvicu zbog ne dobijanja na kilaži … Ja sam njima napomenula da pijem željezo i magnezij koji je moja ginekologica u Grižanskoj prepisala, probava mu je jako brza i ne jedem inače puno ali sam bila deblja i prije trudnoće .. maltretirali su me sa ogtt testovima svaka tri mj po jedan i ni jedan nije bio pozitivan … Recite mi jel normalni da zbog debljine toliko rade slona od muhe ?

Vjerojatno si bila kod istog doktora tamo danas ko i ja.
    Mene je cudno gledao isto za mojih +20kg i pitao me jel pazim na prehranu... a ono, pazim da papam kad sam gladna i kad mi se fino papa. Rekla sam mu ofc da pazim :P
    Al kako se meni to ne vidi previse, valjda nije dalje komentirao
    Evo danas baloncica
    https://ibb.co/vdDtgPh

Alin nije bio dr.Duić/ Dujić
    Mislim, meni ne smetaju studentice (i ja sam isla na praksu u skolu pa ne bih voljela da treba traziti neciju suglasnost za to jer ljudi moraju naučit) jer je on i dalje bio strucan, al nikako profesionalan. Jos je nesto i o politici baljezgao... mah, bitno da je sve ok bilo na pregledu!
    Cestitam na ostalim super pregledima danas!!! Bas sve lijepo ide prema kraju 😍

A oblekicu koju ste stavljale je top, ne znam jeste ljepse odabrale za deckice ili za curice 🥰

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Slee
    15. Studeni 2021. 22:53

Ajmeee, zene, p gdje su vama te kile? Sve oricate o nekom ludom prirastu i onda stavite slike sve neke zgodne. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.