Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    15. Studeni 2021. 18:58

Predivna vam je robicaaa! Ja zamisljam svog u tutici na tregere (vidjela u zari) i gore nekoj prugastom bodici, ispod hulahopke i iznad medo onako tipankao sto ima bruna samo ne rozo 😂
    Lorena mene bole prepone, pa onda kad se malo ustanem prodje! 
    I cestitam na dobrom pregledu i prelasku preko kiliceee

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    15. Studeni 2021. 19:11

Freya imaš te toplije beanie kapice na Nextu i H&Mu. Na H&Mu su koliko znam vunene.
    Ladyd ove “uredaje” što spominješ, razno razne mjerače i termometre ja imam sve u dva uređaja- toplomjer i baby monitor. Toplomjer mi mjeri temperaturu na čelu, sljepoočnici, temperaturu prostora i temperaturu tekućine i općenito stvari. Beskontaktan je i očitava temperaturu na koži ( Visiomax Focus) i ne griješi. Vlagu, temperaturu zraka i još neke stvari nam mjeri babymonitor ( Arlo baby) a imamo i Xiaomi “stanice” u skoro svakoj sobi (mali uređaji koji pokazuju temperaturu i vlagu). 
    Pelene Babylove su DMova marka, koštaju 36kn 42komada veličina 2. Od veličine 3 imaju i duopack koji je 85kn 92komada.
    Ne znam jel netko pitao za inhalator ili sam zamislila, ja uvijek preporučam Omron Microair- prijenosan na baterije, nema buke, malen i apsolutno savršen! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Miraclebaby28
    15. Studeni 2021. 19:17

freya_444

Miraclebaby27

https://ibb.co/2gshq7t

https://ibb.co/qxgqqmC

Preslatko 🥰🥰
    Da te pitam, gdje si našla tako tople kapice, ja tražim za bebicu, ono manje jel, al sve su one tanje, pamučne…

Kapice ili carapice? Kapicu sam naravno... Amazonu... to mi je glavni izbor kad nemam pepco,c&a i te na kojima ja vama zavidim trgovinama... a carapice sam se duuuugo mucila nac i to je isto u ovim nasim trgovinama.. Tesco.. ali mislim da bi to primark mogao imati (eh sad nisam 2 god u hr bila pa neznam dal je došao primark u Hrvatsku) 

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Miraclebaby28
    15. Studeni 2021. 19:20

Lorena3009

Robica vam je svima extra❤️ A ja isto još ne znam u čemu će moja izac. Nećaku sam kupila odjelce/tutica u dva dijela. 1 put je obuka. Gornji dio je na kopčanje.pa sam mislila možda to, bodi dugi rukava ispod. Kupila sam paketinu koja ide u jaje. Kapicu i debele čarape. I plus deka. Jel mislite da je to ok? I nezz jel hulahopke mogu ispod gaca? A i nasla sam super komplet u zare, pleteni, pa možda čak i to kupim. Nezz ni sama vise😵
    Ja već 2 dana osjećam bol, grc nezz sta je u preponi livoj. Valjda je to prepozna, nezz više ni sama di je sta. I to najviše kad lezim na livoj strani. Sad sam na desnoj i bolje mi je. Jel Moguce da je to tu žila i da od lezanja više pritišćem je?! Samo na livoj strani je ta bol. I nije konstantna. Jel kome tako isto?

Mene isto lijeva strana muci isto od lezanja jer konstantno spavam na lijevoj strani.. ponekad se mogu jedva pomaknuti

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

• Upitnica_st
    15. Studeni 2021. 19:48

Pregled prosao dobro. Beba se okrenula na glavu. Ručicama skriva lice pa nemam sliku 😁 procjena 1200g. 
    Iduci pregled 7.12.
    -
    Ok, sad sam nekako opuštena dovoljno da mi dijete počne dobivat robicu 😂

33👩‍❤️‍👨32

Alexandraaa90
    15. Studeni 2021. 19:49

https://ibb.co/x3prc2F kupio tata 😍
    Miraclebaby27 bas je preslatko.  Ne znam koja mi je kombinacija ljepsa ❤😍

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Jagodica1988
    15. Studeni 2021. 19:50

Bok cure, drago mi je zbog svih uspjesnih pregleda danas! I ja prijavljujem dobar pregled 😊 Ja uredno zatvorena, beba ima oko 1100 grama i ovaj put je okrenuta glavicom prema dolje. Sve je dobro, razvija se bas skolski🥰 Ovaj put mi doktorica nije ni vidjela miome na ultrazvuku, ali to je rekla da se zna dogoditi u vec naprednijoj trudnoci kad se sve rasiri. U svakom slucaju je to dobro, jer da su rasli, vidjeli bi se ili bi radili neke probleme. Nalaz urina mi je isto uredan. Jedino mi je doslo slabo dok sam tamo lezala 😅 jer sam imala neku masku koja me stiskala pa nije bas bilo zraka, a i niski tlak ne pomaze 😅 Nakon malo zraka i vode je brzo bilo sve ok 😁

Sto se tice oblacenja bebe za izlazak iz rodilista, i ja sam planirala bodi dugih rukava, kapica, hlacice i carapice i na kraju medo i dekica. Valjda ce to biti ok.  

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

Alexandraaa90
    15. Studeni 2021. 19:51

Uputnica cestitam na dobrom pregledu i na finim gramima.  Ja se nadam da i moja beba sad ima toliko.  Tj trebala bi 😍 ja i ti se pratimo u dan. 

Alexandraaa90
    15. Studeni 2021. 19:52

Jagodica super za pregled. 😍

Slee
    15. Studeni 2021. 19:54

Jagodica i Upitnica cestitaaaam bravoooo! Super pregledi, to volimo! 
    Nama stigla kolica, siper su, nisam stigla poslikati jer smo doslovno samo slozili i vratili natrag u kutiju jer se selimo u novi stan oa ce sutra muz vec tamo otfurat

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.