Ja sam napokon krenila prati robicu 😂😂😂😂 ipak cu sve proci arielom i ovim dezi. sredstvom i onda normalno sa becutanom 😉 (pa peglanje ) nesto mi mirise da ja to sve dobro dezinficiram prvo.. eto mozda sam luda al bas sam i inace dezi-frik 😂😂😂 inace domestos koristim za sve al u ovoj trudnoci prebacila sam se na sanitar i na dezinficijens u prasku za sve povrsine... jesam li jedina 🤔 ?
I eto pregledala sam popise i samo jos par sitnica trebam kupiti..
1.Vrecu za spavanje za bebu (c&a 56/62vel)
2.Purelan kremu za bradavice (Ljekarna) 3. Sve za pupak (Ljekarna)
4.Pezly ulošci (Muller)
5. Toplomjer digitalni obicni + u dudici PREPORUKE DOBRODOSLE
6. Termometar za vodu
PREPORUKE DOBRODOSLE
7. Babysense 7 (oglasnici)
PREPORUKE DOBRODOSLE
8. Nocna lampa (mala za uticnicu)
PREPORUKE DOBRODOSLE
9. Digitalni toplomjer/termometar ( za vlagu/suhocu zraka i temperaturu prostora)
PREPORUKE DOBRODOSLE

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sretno cure svima na pregledima.
Imam jedno pitanje ako koja mozda zna sto je. Na lijevoj preponi imam nekakvu kvrgicu koja boli dok setam,bpa kad se umirimo se povuče, pa se opet pojavi i tako po cijeli dan. Uradila dlaka nije jer bi bila stalno tamo.
Nisam sve stigla procitat pa ne znam jel netko ponudio neki odgovor, al da nije prosirena vena? One peku.
Moguće jer imam na toj preponi i prosirenu venu. Iduci tjedan mi je pregled pa cu reci doktorici

👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Pozdrav, cure i sretno na pregledima ovaj tjedan! 💙💗
--
Mi obavili naš pregled, sve je u redu, prešli smo 1kg, samo neka se tako i nastavi.. 🥰🥰🥰🥰
Idući pregled 15.12.!
I baš mi je laknulo kada mi je gin. rekao da do kraja mogu k njemu na preglede.. 👌
--
Slee, mene je prošli put rasturalo nakon vaginalnog pregleda bez obzira što je gin. jako nježan, sve je to normalno kada se čačka dolje..

Hellou trudnice 🌼
Prijavljujem oticanje nogu 😲 u prvoj trudnoci uopste nisam imala problema s tim, sad me izgleda sve sustize. Bas sam se jucer sokirala kad sam vidjela koliko su se carape urezale, ali dobro. Sve je to sastavni dio trudnoce.
-
LadyD nasmija me s tom crvenom bojom i brisanjem. Dobro si me podsjetila da bih i ja trebala cveklu ukljuciti zbog malo nizeg hemoglobina.
Dobar si shopping obavila.
Slee i ja bih pomislila po opisu da je sluzni cep, dobro je sto si otisla provejriti i drago mi je da je sve uredu.
Maša i ti si obavila fin shopping.
Bruna bas te je svasta spopalo, nadam se da ce se povracanje smiriti, a radovi u kuci su poseban stres.
Uvijek se majstori cekaju i sve se nekako oduzi 😩
Odijelce je 😍
Tierra super za pregled, doktora necu komentarisati 🤯
Alexandra eto ujo se prvi odvazio. Bas lijepo 🤗
Be safe po meni nema smisla da ides na bilo kakvu dijetu ako su ti svi nalazi uredni. Ja sam u 28 tj i vec sam 11 kg u plusu, tako da cu do kraja sigurno i ja doci do te brojke, tj presisati je. Doktor za sad nista ne spominje, a i ogtt je uredan.
Jelenko skafander se ne preporucuje, medo odijelo moze.
Taya lijepa kombinacija.
Nelanr samo hrabro 💪 cestitam na dobrom pregledu, vec je to velika bebica.

Pozdrav, cure i sretno na pregledima ovaj tjedan! 💙💗
–
Mi obavili naš pregled, sve je u redu, prešli smo 1kg, samo neka se tako i nastavi.. 🥰🥰🥰🥰
Idući pregled 15.12.!
I baš mi je laknulo kada mi je gin. rekao da do kraja mogu k njemu na preglede.. 👌
–
Slee, mene je prošli put rasturalo nakon vaginalnog pregleda bez obzira što je gin. jako nježan, sve je to normalno kada se čačka dolje..
Cestitaaaam 😍

Taya imam isti ovaj kompletić desno, sad si me podsjetila🤣🙈 Vidiš dala si mi dobru ideju, mogu to obući pa nemam problem nikakav više😝
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Ja sam isto malo toga zapamtila ali sve sto ste kupovale je bas lijepo 🥰
Slee cekamo sliku kolica 💛 Drago mi je da si bila provjerit sto je, skroz je logicno objasnjenje ali svakoga bi uhvatila panika.
Cure koje imate mucnine/povracanje je li uobicajeno da se pred kraj vrate? Organi se ispremjestaju pa valjda moze biti od toga, znam da mojoj mami i nakon poroda nije prestalo pa je morala operirati zuc, cijelo vrijeme je mislila da je do trudnoce.
Tetre - Ja sam uzela muslin krpice miny greeny i bas su jako mekane, jednu pamucnu tetricu koja je isto mekana, slicno kao krpice i bijele pamucne koje su malo grublje u odnosu na ove ostale. Mislim da ce biti kombinacija pamuk i organski pamuk, mislim da nam ni sva robica nije organski pamuk iako vecinom od njega rade za bebe. Organski je ekoloski uzgojen a muslin mislim da se odnosi na tkanje pa zato bude mekan i njezan. Ja cu pripremiti 20-ak, lako kupim jos naknadno. Miny greeny tetre od org.pamuk imaju najstrozi certifikat tako da su sigurno top 👌 Mislim da erhereal muslin ima iato certifikat al onaj klasicni oeko 100.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Lori bas mi je žao zbog sestre, nadam se da će brzo ozdraviti i da roditelji nisu pokupili
Robica vam je sva preslatka 😍😍
Jelenko ja bih dodala tu i neku majicu, bebe se ne mogu same ugrijati, a ako osjetiš da je u autu pretoplo možeš otkopcati bar to odjelce
Nelanr super za bebicu drago mi je da je sve ok. Bit će sve to super, ne znam kako da te utješim iskreno, ali probaj što pozitivnije razmišljati
Bela Super što je mala dobro, odmah je sigurno i tebi lakše. Svaki put kad spomeneš predavanja ja pomislim bravo ženo stvarno, mene fakultet čeka možda sljedeće godine, pa bar da riješim 3 ispita da mogu sljedeću godinu upisati
Bambina čestitam na dobrom pregledu

Ja imam 2 kombinacije za izlazak iz bolnice, naravno razlicitih velicina i medo odjelce i dekica za kad cemo ga iznosit van.. nemogu docekat svog malog medu 🥰

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
https://ibb.co/2gshq7t
https://ibb.co/qxgqqmC

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji