Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taya_
    15. Studeni 2021. 17:27

Kako divne stvari kupujete.. 🤩  bebe će biti baš predivne 🤗
    Jao.. e evo i mene druge na popisu, sljedeće na redu.. 🙉
    Ja sam isto pripremila medo odijelce..a robicu vam šaljem na sliki.. https://ibb.co/LNvgYRn
    Uz to imamo tanke rukavice i dekicu da je pokrijemo.. 😀 ja mislim da će biti dosta toplo za do auta..a do kuće nam treba 5min.. 
    Slee ja isto imam lagane bolove nakon pregleda.. nije jaka bol ali osjećam da se nešto tamo prckalo.. sad pok kraj pregled i malo bolje boli..  😏 traje dan dva pa prođe.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Scarlett
    15. Studeni 2021. 17:29

Ajme 🙀
    Opet sam bila u zaostatku million stranica
    Bok okruglice, šaljem svima veliki hug 🤗 
    Sretne godišnjice, rođendan i ulaske u nove tjedne. 🎉
    Dobrodošla nam i nova 🤰🏻 👋 
    Pročitala jesam, zapamtila nisam sve, klasika... 😂 
    Moja cura je prpošna zadnjih dana, neka je samo, tako sam puno opuštenija. Iako, naravno, opet imam nekih novih bolova i čudnih osjeta pa sam stalno u osluškivanju kaj se događa. Jedva čekam da prođe još par tjedana da se mogu napokon opustiti. 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

• nelanr_
    15. Studeni 2021. 17:31

Danas sa pregleda iz klinike beba ima 3.000 kg, ctg uredan sve sestrice i doc su bili skroz ok. Potvrdjeno da ce ipak ici prirodan porod. Strah u meni jos veci nego prije ostatak dana sam prespavala.

boy 💙🌍

jelenas
    15. Studeni 2021. 17:33

Lota ako si u Zg, imaš Orbico dućan u Koturaškoj, tamo su ti pampersice najjeftinije, iako ja ti od srca preporučam Babylove od DMa. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

LadyD
    15. Studeni 2021. 17:35

Bela_le super da nema simptoma vise💗 i ja bi isto inzistirala za test i neka je sretno i negativno 💪

Jelenko ti ponesi sve nabrojano pa ces viditi sa sestrom tamo... lako je vratiti visak 😉  a u autu samo raskopcaj odjelce i sklonis dekicu i tanju kapicu navuces .. temp kao u kuci treba biti slicna 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    15. Studeni 2021. 17:36

Ja sam napokon krenila prati robicu 😂😂😂😂 ipak cu sve proci arielom i ovim dezi. sredstvom i onda normalno sa becutanom 😉 (pa peglanje ) nesto mi mirise da ja to sve dobro dezinficiram prvo..  eto mozda sam luda al bas sam i inace dezi-frik 😂😂😂 inace domestos koristim za sve  al u ovoj trudnoci prebacila sam se na sanitar i na  dezinficijens u prasku za sve povrsine... jesam li jedina 🤔 ?

I eto pregledala sam popise i samo jos par sitnica trebam kupiti..
    1.Vrecu za spavanje za bebu (c&a 56/62vel)
    2.Purelan kremu za bradavice (Ljekarna) 3. Sve za pupak (Ljekarna)
    4.Pezly ulošci (Muller)
    5. Toplomjer digitalni obicni + u dudici  PREPORUKE DOBRODOSLE
    6.  Termometar za vodu
     PREPORUKE DOBRODOSLE
    7. Babysense 7 (oglasnici)
    PREPORUKE DOBRODOSLE
    8. Nocna lampa (mala za uticnicu)
    PREPORUKE DOBRODOSLE
    9. Digitalni toplomjer/termometar ( za vlagu/suhocu zraka i temperaturu prostora)
    PREPORUKE DOBRODOSLE

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Margo
    15. Studeni 2021. 17:45

Upitnica_st

Margo

Sretno cure svima na pregledima.

Imam jedno pitanje ako koja mozda zna sto je. Na lijevoj preponi imam nekakvu kvrgicu koja boli dok setam,bpa kad se umirimo se povuče, pa se opet pojavi i tako po cijeli dan. Uradila dlaka nije jer bi bila stalno tamo.

Nisam sve stigla procitat pa ne znam jel netko ponudio neki odgovor, al da nije prosirena vena? One peku.

Moguće jer imam na toj preponi i prosirenu venu. Iduci tjedan mi je pregled pa cu reci doktorici

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Bambina
    15. Studeni 2021. 17:50

Pozdrav, cure i sretno na pregledima ovaj tjedan! 💙💗
    --
    Mi obavili naš pregled, sve je u redu, prešli smo 1kg, samo neka se tako i nastavi.. 🥰🥰🥰🥰
    Idući pregled 15.12.!
    I baš mi je laknulo kada mi je gin. rekao da do kraja mogu k njemu na preglede.. 👌
    --
    Slee, mene je prošli put rasturalo nakon vaginalnog pregleda bez obzira što je gin. jako nježan, sve je to normalno kada se čačka dolje..

Teeny
    15. Studeni 2021. 17:53

Hellou trudnice 🌼
    Prijavljujem oticanje nogu 😲 u prvoj trudnoci uopste nisam imala problema s tim, sad me izgleda sve sustize. Bas sam se jucer sokirala kad sam vidjela koliko su se carape urezale, ali dobro. Sve je to sastavni dio trudnoce.
    -
    LadyD nasmija me s tom crvenom bojom i brisanjem. Dobro si me podsjetila da bih i ja trebala cveklu ukljuciti zbog malo nizeg hemoglobina.
    Dobar si shopping obavila.
    Slee i ja bih pomislila po opisu da je sluzni cep, dobro je sto si otisla provejriti i drago mi je da je sve uredu.
    Maša i ti si obavila fin shopping.
    Bruna bas te je svasta spopalo, nadam se da ce se povracanje smiriti, a radovi u kuci su poseban stres.
    Uvijek se majstori cekaju i sve se nekako oduzi 😩
    Odijelce je 😍
    Tierra super za pregled, doktora necu komentarisati 🤯
    Alexandra eto ujo se prvi odvazio. Bas lijepo 🤗
    Be safe po meni nema smisla da ides na bilo kakvu dijetu ako su ti svi nalazi uredni. Ja sam u 28 tj i vec sam 11 kg u plusu, tako da cu do kraja sigurno i ja doci do te brojke, tj presisati je. Doktor za sad nista ne spominje, a i ogtt je uredan.
    Jelenko skafander se ne preporucuje, medo odijelo moze.
    Taya lijepa kombinacija.
    Nelanr samo hrabro 💪 cestitam na dobrom pregledu, vec je to velika bebica.

Teeny
    15. Studeni 2021. 17:55

Bambina

Pozdrav, cure i sretno na pregledima ovaj tjedan! 💙💗

Mi obavili naš pregled, sve je u redu, prešli smo 1kg, samo neka se tako i nastavi.. 🥰🥰🥰🥰
    Idući pregled 15.12.!
    I baš mi je laknulo kada mi je gin. rekao da do kraja mogu k njemu na preglede.. 👌

Slee, mene je prošli put rasturalo nakon vaginalnog pregleda bez obzira što je gin. jako nježan, sve je to normalno kada se čačka dolje..

Cestitaaaam 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.