Mislim da je Slee pitala, ja znam imati neka zatezanja i pritisak dolje nakon vaginalnog pregleda, svaki put osim jednom sam imala taj osjećaj a do sad sam stvarno hrpu pregleda imala… To bude taj dan, možda još malo drugi ali puno manje i onda prestane. Ja sam stvarno opuštena na tim pregledima ali bez obzira desi se tako.
Što se tiče kilaže meni je to stvarno glupo, ja sam ušla sa viškom kg tipa imala sam 74 i brinula sam se da nebi imala problema kad se još udebljam u trudnoći no na kraju sam te 4 izgubila do 14og tjedna jer sam imala mučnine bez povraćanja i do sad sam jedva vratila tih 4 znači jedva pa sam se počela brinut dali beba bude dobro jer je pod normalno da u trudnoći dobivaš na kilaži i to "znači" da je beba super, ali ne ne znači, par puta sam pitala u petrovoj za te kile i izrazila svoju zabrinutost samo su rekli nema veze, stigneš ti to još, a ja sva presretna kad sam zadnji put vidjela +2 iako još uvijek zapravo nemam više kila nego prije trudnoće. Tako da mislim da isto nema veze koliko se udebljaš više ako su tlak/šećer uredni, jednostavno je netko skloniji debljanju u trudnoći od nekog drugog. Ionako dobaar dio ode na samom porodu. Kažem po onome što su mi rekli sve je u redu dok su nalazi od mame i bebe u redu😅
Neznam ja sam nervozna zbog svega toga jer imam još malo do poroda a stalno mi pune glavu da time da ću teško roditi jer sam debela da će djete bili preveliko itd itd ... Sad zadnjih par dana me to tolko oprali da pojedem jedan obrok u danu i nakon njega više ne mogu jesti ... Msm znam da doktori vole pretjerivati ali i sami vide da su mi svi nalazi do sada bili bazprijekorni imam osjećaj da samo čekaju kad ću zeznutu sa nečime da mi to mogu nabiti na nos ...
Cijepljena pozitivnom energijom,nuspojave kronična netolerancija na negativu...
Aj nek neko stavi sliku tih naših "pelena" nakon poroda. Te iz Mullera da znam rec mužu sta da kupi kad bude iša, plizz...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Hej cure!
Prvo da poželim svima sreću na pregledima ovih dana
Ja sam isto loše volje danas, sestra mi ima koronu izgleda, doduše blage simptome...2 dana prije pojave simptoma je bila s roditeljima u kontaktu pa me sad strah za njih da se nisu zarazili Muka mi je više od te korone, ne znam kako da se ponašamo, da se odcjepimo od cijelog svijeta kako bi spriječili zarazu
Čestitam svima na ulasku u nove tjedne, a vidim neke su ovih dana ušle i u termin🥳
Bela sretna godišnjica, žao mi je što je takav dan bio. Neka se malac zadrži još bar 2 tjedna kod tebe🤞🤞
XOXO, Ri, Deedee - lijepe stvari za bebe (mislim sa ste vas 3 slale, možda je i još netko ne sjećam se).
XOXO odakle je baby gym, divan je?
Jelena drago mi je da si bolje! Još sitno brojiš na poslu, odlično!
Slee baš mi je žao što si se prepala zbog iscjetka, svakako je bolje otići provjeriti, bitno da je sve ok!
Tierra čudan pregled ali bitno da je beba dobro!
Bruna žao mi je zbog mučnina
BeSafe nemam iskustva pa ti ne mogu pomoći... žao mi je što ti dr stvaraju toliki pritisak a s bebom je sve ok
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Mislim da je Slee pitala, ja znam imati neka zatezanja i pritisak dolje nakon vaginalnog pregleda, svaki put osim jednom sam imala taj osjećaj a do sad sam stvarno hrpu pregleda imala… To bude taj dan, možda još malo drugi ali puno manje i onda prestane. Ja sam stvarno opuštena na tim pregledima ali bez obzira desi se tako.
Što se tiče kilaže meni je to stvarno glupo, ja sam ušla sa viškom kg tipa imala sam 74 i brinula sam se da nebi imala problema kad se još udebljam u trudnoći no na kraju sam te 4 izgubila do 14og tjedna jer sam imala mučnine bez povraćanja i do sad sam jedva vratila tih 4 znači jedva pa sam se počela brinut dali beba bude dobro jer je pod normalno da u trudnoći dobivaš na kilaži i to "znači" da je beba super, ali ne ne znači, par puta sam pitala u petrovoj za te kile i izrazila svoju zabrinutost samo su rekli nema veze, stigneš ti to još, a ja sva presretna kad sam zadnji put vidjela +2 iako još uvijek zapravo nemam više kila nego prije trudnoće. Tako da mislim da isto nema veze koliko se udebljaš više ako su tlak/šećer uredni, jednostavno je netko skloniji debljanju u trudnoći od nekog drugog. Ionako dobaar dio ode na samom porodu. Kažem po onome što su mi rekli sve je u redu dok su nalazi od mame i bebe u redu😅
Neznam ja sam nervozna zbog svega toga jer imam još malo do poroda a stalno mi pune glavu da time da ću teško roditi jer sam debela da će djete bili preveliko itd itd … Sad zadnjih par dana me to tolko oprali da pojedem jedan obrok u danu i nakon njega više ne mogu jesti … Msm znam da doktori vole pretjerivati ali i sami vide da su mi svi nalazi do sada bili bazprijekorni imam osjećaj da samo čekaju kad ću zeznutu sa nečime da mi to mogu nabiti na nos …
Ma joj ti imaš tako malo još do kraja iako će se činit kao vječnost sigurno😅 Jedi normalno, bilo kakva velika odstupanja od normalnog unosa hrane i energije sad bi bilo više štetno od bilo koje kile više, stvarno se nemoj opterećivat sad sa time i nabijat dodatni stres, ne valja to ni za tebe a nikako za bebu🤷♀️ Ako nalazi i dalje budu uredni a vjerojatno budu ne znam zašto ne nastavi normalno živjet, sve bude u redu🤗
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Alexandra ma joooj preslatko! Mozda je to znak da se i ti opustis i krenes u shoping!
—
Hvala cure na odgovorima. Nadam se da vas ne smaram svojim konstantnim paranojama, cini mi se da sam najgora ovdje, al jednostavno nikako da se opustim i pocnem bar malo uzivati.
—
Dijeta ako je secer dobar i sve ostalo ok - onda stvarno ne vidim potrebe za ikakvom dijetim. Uvijek se sjetim kako je schinin govorila da su dijete u trudnoci apsolutno nepozeljne osim ako je ogtt los.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee mozda. Ali evo cim udjemo u 30 tjedan bacamo se na soping.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Evo nama stigao next paket 🥰🤩 Seka oduševljena svojom novom jaknom, a svi smo oduševljeni odjelcem ❤️ tako je fino toplo i mekano 🥰🐻..
https://ibb.co/KWNFDw5 zaljubila sam se,još je ljepše nego na netu 😁 sad sam još na nextovoj stranici našla stvari, i za mene, i curku i bebu 🤣💸💸💸
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Cure iz Rijeke: otvorene su prijave za tecaj od kbc-a. Pa tko jos nije bio, odite se prijaviti: http://kbc-rijeka.hr/trudnice/
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Joj sad kad sam vidjela ovo odjelce palo mi na pamet što obući bebi za izlazak iz bolnice, znam da sam negdje pročitala da se ne preporuča u skafanderu ili medo odjelcu nisam sad sigurna jer kao ne može se beba dobro namjestit u jaje i osigurat, ispravite me ako griješim i dajte svoje ideje kako obući bebu🤗🤗
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Kolko znam, nije problem ovo medo odjelce, nije ful debelo i futrano, samo je takav topli materijal...skafander se ne preporuča, ali mislim da ovo odjelce nije problem..
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji