Tierra joj takve ja dr ne volim. Tako nabrijane, uspanicim se ajme onda. A i tebi prenesu tešku nervozu...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Divne su stvarcice sve! Znaci pat pat bas hvalite ovdje!
Baltazar moje s minigreeny su od muslina, to su ove koje im pise organski pamuk tako da ti je to to.
Nama su dosla kolica!!! Ide popodne muz po njih
Ajmeeeee, molili bi sastavljanje odma večeras i sliku❤️ Nama jutros doša krevetić i madrac... Al nećemo još montirat.❤️ Jedva čekam Ikea da dođe 😁
Tila sam vas pitat, skuzila sam da uglavnom kad stavim utrogestan (vaginalno) da me zna doli malo kao zatetat. Jel bi vama tako? Al jako dugo mi je takav osjećaj...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Ladyd Ajme cikla bas za ovak prestrasiti 🙈 nadam se da su pekara i ljekarna bile uspjesne 😊
Jelenko neka ti brzo prode vrijeme da vidis curku 😊
Masa super shopping, pidamau sam slicnu uzela u Pepcu samo na mjesece i zvijezde 😁
A ogrtac frotirni uzela nedavno sa Zalanda, koji mi na kraju nije stao uopce u torbu, pa sam neku tanku dugu vesticu ponijela i odlucila da ce mi to i ostat umjesto ogrtaca..
Tierra uh zanimljiv pregled za prvu TA.. sad znas kaj te ceka ubuduce, meni zao isto sto odkad sam u TA ne vidim uopce bebu 😏 nit pokazuju uzv a slike imam iz davnih dana iz Doma zdravlja..
Slee super da si otisla na hitnu, ipak nije bilo bezazleno! Vidis sto je kretanje na kraju dobro odradilo posao da se tijelo cisti.. samo svaki dan pomalo odradi turu..
Moj pregled iduci je 17.11. u TA, i opet cu se ponasati kao da cu ostati, mislim da cu ponijeti samo pidamu sa sobom za svaki slucaj 🤷♀️
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Deedee super su stvarcice sa patpat-a 😍
Tiera ajme koji doktor 🙈 al ok bitno da je s tvojom bebicom sve uredu i nadam se da ces na pregledu za 7 dana bit zadovoljnija :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Pozz trudnice i od mene...
Ja danas koma... 10min rigala žuč i sukrvicu, iscrpljena sam da se ne mogu pokrenuti s kreveta... Sreća pa je mama u mirovini, pa je curka s njom ...
Ja imam valjda još od curke nekih 30ak tetri bijelih i 10ak šarenih, al ću u ikei uzeti bar4 njihove i ako mi se još koje svide, te s uzorkom ... S time da sam nekih 10ak tetri dala frendici .. ja čekam da kum kupi i dofura kindi, mi smo njima dali naš, gotovo novi jer curka ni dana u njemu nije spavala, a njihova curka ga rasturila 🤣 pa je rekao da će on kupiti drugi... Plus madrac... Drugo imam kući...
Čekam next dostavu, curki stiže zimska jakna, a bebi zimsko odjelce 😁
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Gledam tetrice na ethrealu i
https://www.studio-nova.hr/proizvod/10-kom-pelena-mix-za-djecaka-premium/
I cine mi se da su ove po gramazi deblje..kako nemam pojma o nicem, zna li netko koje bi bile bolje 😂
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Bila ja u dm-u.. nista speci... kupila ovo samo i prazna polica za Chico uloske tako da cu u Muller ipak po one Pezly 😉
https://ibb.co/W2gTmBW
Malo sam razocarana jer su sve cjene dosta skuplje nego da lovim po akcijama al nema veze uzela sam sta sam nasla 😆 i jos ovo sve umjesto samo maramica za perilicu 😂😂😂
https://ibb.co/s9SN1kQ
Bila sam i u ljekarni.. prosli tjedan multimam 85kn a danas 95 😂😂 al kupila sam💪... mala purelan krema 75kn to nisam jer u drugoj je mala 55 a veca 85.. tako da cu po to poslati 😉 ustede radi 😆
Lota_twins bas sam gledala pampers premium care br2 oko145kn u dm-u a bile su oko 105kn u kauflandu (ono vece pakiranje oko 70-80kom) koliko sam uspjela pohvatat po forumima i grupama da su pelene najcesce u kauflandu na akciji(pampers violeta i hugiss) vecina ih pise svaki drugi letak...
Alexandraaa ja imam jedan pak iz Pepca.. cekam da isprobam ( citajuci 50:50 mama je zadovoljno) tetrica imam oko 20tak svakakvih.. a male gazice sam uzela freeon(6kom) (u Bipi ) i djeluju ok sad imaju loline 47kn x6kom (dm) bdw dobra ti je cjena za 20/200kn... obicno su bjele 10-12kn a sarene od 10-18kn (zavisi od trgovine)
Jelenko strpi se jos malo samo i proletit ce vrijeme do uzv-a 💪💗
Maša super za ljep vikend 😉 torba je predivna a i spavacica i piđama😍 nasmijat ces se al ja imam neke srednje bradavice sada 😂 seka ima manje definitivno a sestricna puno vece (a nisu trudne) pa sam tako kontala ako zatreba onda zlatna sredina M 😆 al cini mi se da sam negdje na netu bila naletila na te mjere za velicine.. treba potraziti 🤔
Slee sretno sa popisima i salji slike 😉💪a opis sam memorirala za nedaj boze 😉 super za kolica 👍
Deedee preslatko je sve 😍
Lorena super za krevetic i madrac 👍
Tierra uff za dr. al valjda ce iduci put bit normalniji... cestitke na dobrom pregledu💪💗
Bruna nadam se da ce ti biti bolje😘 cekamo slicice 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Bruna, žao mi je zbog mučnina,želim ti brz oporavak 🤗
Slee, obavezno uslikaj kolica 🤗
Deedee, preslatka je robica ☺️❤️
Tierra, koji doktor 🙈🤷 al drago mi je da je s bebicom sve okej 😍
Bela_le, možeš li staviti popis s terminima? Baš me zanima koja cura bi mogla iduća...znam da su Taya i Birdy blizu :)
Lucija 16.12.2021.💗
Ja sam dobila termin sutra u TA, ne znam kako i zašto su me uzeli, ali neka. Hvataju se za moj viši CRP koji je stalno takav cijelu trudnoću. Vidjet ćemo šta će sutra reć doktorica 🙈🤞
Meni bitno samo da vidim dal' je sve ok s bebicom i sa mnom i da se ne otvaram 🙄
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji