Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    12. Studeni 2021. 14:01

deedee505

Evo me konacno, trebalo je i procitati sve, a zapamtila hmm🤔🙈
    Anamerijako mi je zao da si imala takvo ruzno iskustvo. Bas me uzrujalo, ne mogu zamisliti kako si se osjecala. Nadam se da ste vec bolje doma❤️
    Auroradrzim fige za seku💪🤗
    Stvari su sve prekrasne, ja nestrpljivo cekam svoje pakete, a danas jos idem po ostatak robice kod frendice, opet pranje🙈
    Schinindrzim fige da sa secerom bude sbe oke i hvala ti puno na info o cjepljenju. Dr mi je rekao da cim prije se idem cijepiti tako da me sad ipak malo manje strah☝🏻

Pregledje prosao super, sve je dobro, cerviks jos uvijek 4, zatvorena. Mali zmaj ima 2700g (???) i isti moj nos😂😂😂
    https://ibb.co/vLMv0KT
    Plodna voda je malo zamucena, veli da to odgovara kasnijem tjednu (mi smo 33) i da je sve to okej nego jedino mozda ranije rodim… tipa prije Bozica a ne poslije. Uglavnom malo nas panika copila da nam je prebrzo😁
    Iduci pregled je 2.12.

Cure sretno danas s pregledima!❤️

Presladak je 😍😍😍😍 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    12. Studeni 2021. 14:04

Baltazar25

I eto me ispod 100 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉. Sad sam pogledala trakicu 🎊🎊🎊.. Možda bolje da se počnem pripremati 😄

Dobrodosla u dvoznamenkaste 💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Jelenko93
    12. Studeni 2021. 14:18

Ja evo završavam musaku😆

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Josipab

Cure moje,odlicne ideje za rucak,fala vam! Sve volim,pogotovo kad je manistra u pitanju i tikva 😂😂
    Lorena, fala na lipom zeljama,kad dodes kuci s bebom ici cemo gurati kolica skupa 😄
    Sirenita, fala na preporukama za inhalator/aspirator!
    Bea, sve smo zgrožene svakodnevnicom,tesko se izolirati od svega i ne dopustiti da budemo pod stresom od cile situacije…nek nas Bog sve cuva 🙏🏻

A ovo za sav,ja sam i dalje u soku,pa di to mi zivimo 😳😳😳😳 mene ionako uvik malo boli seks na pocetku,jos da me netko dodatno suzi ne bi vise nikad imala odnos. Prestrasno, kakvo zlostavljanje zena 😳😳😳

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Bela_le

Deedee bravo za dobar pregled, presladak je malac
    Baltazar cestitam na ispod 100
    Inhalator imamo omron, mi smo ga dosta koristili jer je curica cesto imala bronhitise i svakako bi preporucila, pomaze i kod kaslja i zacepljenog nosica
    Sav za muza mene su toliko iznutra sivali da htjeli ili ne su ga napravili, isto mi je smetalo prvih par puta, kao da mi je prvi put, ali s vremenom se vratilo na staro, ali da se to radi ako zena nije popucala mi je izvan svake pameti
    Rucak filovana paprika

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

LadyD
    12. Studeni 2021. 14:26

Dorucak banana /sirnica+jogurt, za rucak  cevape u lepinji sa lukom i kajmakom 😆😆😆😆  a za veceru mama nesto sprema i ona moja torta s višnjama 😆 i nadam se (da necu)  toplo mljeko onako sa kruhom i malo posecereno  između... bas mi to nesto mirisi 😆
    Sav za muza... nemam komentar al o ukusima se ne raspravlja... ko voli nek izvoli a ko nezna nema izbora....  al vjerujem da je bolnije nego kad ga nema s pocetka... ja neznam ni koliko imam al se sjecam da je nesto doktor brojao 26,27 i reko sestri da me pusti da spavam ... i probudila se u blazenom neznanju
     Mene isto hvata neka virozica i umor i fjaka .. onako mi kao sve hladno nesto i nos procurio... nadam se da ce proc do sutra....  
    I jos sam nesto htjela rec 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 al zaboravila sam....  

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Jelenko93
    12. Studeni 2021. 14:28

Ajme punjena paprika🤤🤤🤤

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• mamasita05
    12. Studeni 2021. 14:39

Josipab i mi imamo omron inhalator i aspirator. Otkad je mali krenuo u vrtic, stalno je smrkav i inhaliramo se jako cesto, vec se dobro isplatio. Aspirator koji smo dobili uz njega nisam nikad koristila. Kad je bio mali, nosic bi cistili aspiratorom na baterije i bio mi je super, a sad kad su prehlade, ide usisavac. Kad me netko bude pitao sto zelim za bebu, rec cu da mi treba nosiboo jer tko god ga ima, kune se u njega. 😊
    Za rucak kuham blitvu i krumpir i sredele. Petkom obicno nekakvu ribu spremam pa mi je to danas na redu. Ostalo mi je lazanja od jucer pa sam to jela za medjuobrok 😅🤣
    Dugo mi je cekat do 16.30 kad muz i mali dodu doma. 🤦‍♀️

Bruna257
    12. Studeni 2021. 14:47

Ručak- kokošja domaća juha s noklicama, pileći nuggets i salata od cikle, prilog bulgur s povrćem... 
    Ja ne mrdam nikud cijelo dopodne, mama kuha .. bas sam neka pospana... Ležim na kauču pred TV u boravku, pogledam van a ono 5 srni u djetelin pred kućom..  još razmišljam što nam ovaj belgijaner hoće box rasturiti vani 🤣

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

jelenas
    12. Studeni 2021. 14:47

Prijavljujem negativan nalaz na urea i mycoplasmu, napokoooon nakon 6 mjeseci!!! 🥳🥳🥳

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.