Jutro svima 🤗
Ja sam odgulila malo duže danas. Nisam noćas nešto spavala pa sam nadoknadila kad se muž maknuo iz kreveta 😂
Probudio me poštar, poslali su mi iz firme novu zdravstvenu. Moram reć da mi je ružna jako 🤭
Izgleda mi kao da sam karticu od dinama dobila hahaha
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Evo da vas pozdravim samo 😆 nadoknadit cu dok se vratim sa uzv-a oko podne 😉 sretno danas svima 💪💗
Pitanje: sta mislite i dali je tko razmisljao/ima one monitore za pracenje disanja? Moram priznati da u ovoj trudnoci stalno razmisljam o tome i bas strah neki u meni neodustaje.. gledala sam malo al nekuzim se bas mada je razvikan babysens (2 i 7 su neki brojevi vjerojatno za modele ) gledala sam na ovom sajmu al nema nigdje.. cekam misljenja i recenzije 😘
To misliš na onaj kao baby phone koji ide ispod madraca? Ja sam dobila takav. Nadam se da radi
Taman sam bila gledala to po netu kad mi je kuma dofurala kamion opreme i između ostalog i to unutra 😁
Naravno da ću ga postaviti iako planiram krevetić imat pored kreveta.
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Jutro drage moje. Ne stizem se javiti zadnja dva dana, puno obveza,neko lose raspolozenje i tako.
Drago mi je sta vam pregledi prolaze dobro i sta nema istjecanja plodne vode,otvaranja itd 😊
Teeny, u mislima si mi ❤️
Alexandra, bit ce sve u redu ovaj put ❤️
Lipe stvari ste kupile! Ja sam na minigrreny narucila tetra pelene i jednu dekicu. To je to zasad. I planiram uzet ergobaby vreću za spavanje 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Limunka drago mi je da je sve ok i da si zadovoljna trudničkom ambulantom! Samo se ti nama javljaj, nemoj se ustručavati :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Zelena ti si pitala za muska imena cini mi se. Odakle ste ti i muz? Mi smo najblize tome da bude Mihael iako imamo prezime od 7 slova ali lijepo se slazu skupa. Malo ce biti neobicno muzevima jer su na otoku uvijek neka meni neobicna tradicionalna imena (i muz ima samo par imenjaka u drzavi). Imamo i dva kraca dalmatinska pa cemo vjerojatno odluciti kad se rodi.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Cure stigla ja smireno i dosta ranije na rebro 😅
Nalazi stigli na mail, škicnula sam ih i baš su šareni, vjerojatno se još nije krvna slika oporavila do kraja od one prehlade, kašlja, što već je to bilo ali pitat ću i neurologicu
Mamu će nazvat dr da joj kaže kada će ići na testiranje, tako da ako ispadne pozitivna ja ću si ili platit test odma ili tražit uputnicu ali stvarno se nadam da nije😶🤞
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Bruna ja sam isto htjela vaditi antitijela sad kad sam vadila ogtt pa zaboravila. Zanima me ako mi je ostalo nesto od 2. mjeseca kad sam ju imala. Ili sam u medjuvremenu prohodala, mozda sad kad su sve cimerice u bolnici bile pod koronom
Roberta ajmeeee macje ociii, sutiiii, ne spominjiii
Lady ja ni ne znam za takav uredjaj? Mozda bolje da ne znam jer mojoj paranoji ne bi pogodovalo da jos i udahe bebe brojim
Jelenas zao mi je da se lose osjecas. Bit ce to kroz par dana dobro. I bolje da si ostaa doma. Meni cigareta bas smeta, inace sam bila strastveni pusac 13 godina, sad vec 5 godina ne pusim i ona najgora sam vrsta koja uvijek vristi i na najmanji dim pored sebe, bas mi jako smeta.
Limunka i ja sam se pitala gdje si! Zasto se ustrucavas pisati? Super za sveti duh i ugodne doktore!
Anemi ajmeee ja tooo zelim, bas sam gledala! Divnoooo
Aurora ajmeee, hulahopke, ni ja o tome nisam razmisljala! Znaci hulahopke pa hlacice i gore dugi bodi i majicica za izlazak bi bili ok? I kapica, carapise i neko medo ono mekano? Gdje cete kupiti robicu za izlazak. Ima li netko vec (osim freye, to sam upamtila) da poslika za primjer? Svidja mi se Mihale! Otkud ste vi, sori, zaboravila sam
Scarlett hahahaha umirem na karticu od dinama. Nego dobro si me sjetila. Ja sam se udala pred 2 godine i nikad nisam zdravstvenu novu radila 😂 je to moram sad obavezno ili ako je do sad cekalo moze i nakon poroda?
Josipab bas mi zao da si lose volje, nadam se da je prolazno!
Jelenko super da su nalazi stigli, javi se nakon pregleda!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Pozdrav svima curke 🥰
Ja se dosla malo pojadati (bez veze, ali hormoni🙄)
Prosli petak sam trebala ici na pregled, pa su mi pomaknuli na ovaj sad petak jer je doktorica bolesna, da bi me sad zvali da je nece biti ni ovaj petak 😭😭 i sad idem "tek" u ponedjeljak, kod neke druge doktorice. Pa sam se naravno rasplakala, jer inace idem svaka 4 tj, ovo ce sad vec biti 5 i pol tjedana i to mi je bas nekako punoo. Mislim, nije zena kriva, ima i ona pravo bit bolesna, samo je mene sad uhvatila panika da li je to preveliki razmak izmedju pregleda i da li je sve ok i ostala klasicna pitanja🙄 eto, morala sam se samo malo pojadati 🙊
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Slee ja sam odijelce(onaj debeli pajac sa kapuljačom) naručila u nextu .. tamo ću i tu neku robicu za kući iz bolnice... Ima divnih stvari, takvih da se ne mogu niti odlučiti što bi uzela 🤣🤦a ne bi previše jer od prve cure imam robe...
Chicco ulošci- netko piše(sorry,mozak na off) da je potrošio paket i pol... Ja sam moooožda pola paketa, ona 4 dana u bolnici i to je to... Nakon toga sam se prebacila na vir i zatim noćni libresse...krvarenje trajalo 2tj i onda još 2 neko glupo slinavljenje... I prva menga nakon 8mj 💪
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna ja sam isto htjela vaditi antitijela sad kad sam vadila ogtt pa zaboravila. Zanima me ako mi je ostalo nesto od 2. mjeseca kad sam ju imala. Ili sam u medjuvremenu prohodala, mozda sad kad su sve cimerice u bolnici bile pod koronom
Roberta ajmeeee macje ociii, sutiiii, ne spominjiii
Lady ja ni ne znam za takav uredjaj? Mozda bolje da ne znam jer mojoj paranoji ne bi pogodovalo da jos i udahe bebe brojim
Jelenas zao mi je da se lose osjecas. Bit ce to kroz par dana dobro. I bolje da si ostaa doma. Meni cigareta bas smeta, inace sam bila strastveni pusac 13 godina, sad vec 5 godina ne pusim i ona najgora sam vrsta koja uvijek vristi i na najmanji dim pored sebe, bas mi jako smeta.
Limunka i ja sam se pitala gdje si! Zasto se ustrucavas pisati? Super za sveti duh i ugodne doktore!
Anemi ajmeee ja tooo zelim, bas sam gledala! Divnoooo
Aurora ajmeee, hulahopke, ni ja o tome nisam razmisljala! Znaci hulahopke pa hlacice i gore dugi bodi i majicica za izlazak bi bili ok? I kapica, carapise i neko medo ono mekano? Gdje cete kupiti robicu za izlazak. Ima li netko vec (osim freye, to sam upamtila) da poslika za primjer? Svidja mi se Mihale! Otkud ste vi, sori, zaboravila sam
Scarlett hahahaha umirem na karticu od dinama. Nego dobro si me sjetila. Ja sam se udala pred 2 godine i nikad nisam zdravstvenu novu radila😂je to moram sad obavezno ili ako je do sad cekalo moze i nakon poroda?
Josipab bas mi zao da si lose volje, nadam se da je prolazno!
Jelenko super da su nalazi stigli, javi se nakon pregleda!
Meni su to u firmi automatski odradili tako da ne znam proceduru. Ali pretpostavljam da ako nisi dosad imala problema možeš pričekati do poslije poroda. Možda da pošalješ mail sa upitom na hzzo ili u svoju firmu?
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji