Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    09. Studeni 2021. 09:41

Sada tek na stickeru vidim da sam 26+1 🤣 toliko o tome kolko pratim hahaha... I već pala na 89dana do poroda!! Pa kud prije ?! 😳😳 A rekla sam sama sebi da do Božića moram imati spakirane torbu za rodilište, za nedaj bože.... A ništa, krenut ću polako 🤣🤣🤣

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

LadyD
    09. Studeni 2021. 09:53

Evo da vas pozdravim samo 😆 nadoknadit cu dok se vratim sa uzv-a oko podne 😉 sretno danas svima 💪💗 
    Pitanje:  sta mislite i dali je tko razmisljao/ima one monitore za pracenje disanja?  Moram priznati da u ovoj trudnoci stalno razmisljam o tome i bas strah neki u meni neodustaje.. gledala sam malo al nekuzim se bas mada je razvikan babysens (2 i 7 su neki brojevi vjerojatno za modele ) gledala sam na ovom sajmu al nema nigdje.. cekam misljenja i recenzije 😘

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

sirenita
    09. Studeni 2021. 10:07

Sto se uložaka tiče, imala sam i chicco i vir. 
    Babica je slozila i jedne i druge za početak dok jače curi i tako sam i ja nastavila koristiti. Kasnije su mi bolji bili vir. Neće propustiti jer unutar vate postoji neka zaštitna “folija”, Ugl nešto postoji, nije samo vateni. 
    Imala sam i vanjske šavove i stvarno mi ništa nije zapinjalo za uložak, jako sam zadovoljna bila.

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Limunka 🍋
    09. Studeni 2021. 10:14

Pozdrav, koga zanima:javljam da se na FB Stranici RODAe upravo započro online video panel o cijepljrnju u trudnoći. 

jelenas
    09. Studeni 2021. 10:18

Jutro cure...
    Sretno danas svima na pregledima za početak!
    Meni su večer i noć prošle grozno, baš sam se jako loše osjećala. Loše sam i spavala i bolilo me sve živo. Jutros malo bolje, testirala sam se opet i opet negativna tako da sve više vjerujem da je ovako neka random boleština. Danas sam više manje u krevetu, a za sutra i prekosutra planiram poslati šefu poruku da sam bolesna i uzeti si 2 dana off. Inače ne bi ni to ali sutra bi trebali na sastanak s kupcem u neki kafić koji mogu samo zamisliti koliko je zadimljen tako da mi se zaista evo ne ide. Bebolina je aktivna i to baš dosta, to me tješi. 
    Bela meni isto od vaginaleta grozno zna curiti, baš dosta.
    Ulošci ja sam probala samo chicco i bili su mi super tako da neću ništa eksperimentirati već ću ih i ovaj put uzeti. Mislim da sam potrošila paket i pol prošli put. Sad mi je kuma dala pola paketa pa ću ja samo 1 još uzeti i mislim da će biti ok.
    Ja na kraju nisam niš s popusta uzela, baš su dosta štekale stranice, to me odma iznervira. Zato sam danas za dobro jutro opelješila Interliber, tj online nakladnike s hrpom slikovnica ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    09. Studeni 2021. 10:19

Limunka pa di si nam ti?? Kak je pregled prošao?

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Limunka 🍋
    09. Studeni 2021. 10:29

Hej Jelenčice :)
    hvala na pitanju i pozdravu :) 
    Redovito vas pratim, za svaku koja je u boli suosjećam i radujem se svim lijepim vijestima koje podijelite no malo se ustručavam tipkati. Ovaj tjedan sam imala prvi redovni pregled u sv. Duhu (premda sam u 27 TT, moja ginekologinja me vodi pod "visokorizično", pa me stoga kod njih ranije prebacila). Prošlo je famozno, jako sam zadovoljna njihovim pristupom. Malecka je preslatka, super se razvija i po svim mjerama je kak treba. To me npr. dosta smirilo jer me redovna ginekologinja uvjeravala da će biti "velika beba" itd. zbog moje inzulinske rezistencije. U svakom slućaju, palac gore za Sv. Duh, premda je u TA baš puno nas trudnica koje prođu u danu, a većina je pred sam kraj i samo što ne puknu ko kokice u čekaoni, jako su profi, smireni i ljubazni.
    Spas je i nova javna garaža koja se nedavno otvorila u sklopu bolnice.
    Mene vode i pod "gestacijski dijabetes" premda sam prehranom od početka trudnoće sve dovela u normalu i nikad mi ne prelazi 5.1 te sam još uvijek na -8 kilograma, no preživjet ćemo i te gnjavaže :) baš preksutra idem na Vuk Vrhovec nositi GUK profile.

anemi2022
    09. Studeni 2021. 10:43

Jutro cure! Nadam se da ste se sve lipo naspavale 🤗
    Mene jutros probudio poštar s novim paketom, pa mi je odma ovaj tmuran dan malo ljepšim učinio 😂 stigla posteljina s dada& Rocco 🤗🤗 stavljam slikicu. A jučer me majka obradovala medom i kompleticem iz C&A. 🥰🥰🥰

https://ibb.co/Zgz4b8c
    https://ibb.co/bj0V4WL
    Slee, i ja jutros ranom zorom dok nisan mogla spavati sastavljala košaricu, i krenila na checkout kad ono 700kn 😳 odma san je ispraznila, i na kraju naručila samo paket Tetra pelena i swaddle dekicu 😅
    A jučer mi je frendica poslala ovaj link za dućan na fejsu koji je ima akciju na pletenice i dekice. Ja sam naručila ovu sa slike, cijena za pletenicu dekicu i jastuk je 320 kn, što mislim da stvarno nije puno s obzirom da su samo pletenice po iznad 400kn inače 😅
    https://ibb.co/Jys742j
    https://www.facebook.com/andybrandyzg/

Odo sad čitati zaostatak. 😅

29👫🏻34
    Termin 👶🏻💙 17.2.2022

aurora12
    09. Studeni 2021. 10:57

Jutro cure 🤗
    Sretno s pregledima 🤞💛
    Jelenko nadam se da ce se mama uspjeti testirati i da ce ti nalaz biti gotov na vrijeme 🤞
    LadyD posteljina je predivna 🤩
    Nela bas mi je drago da se bebac javio, ne mogu vjerovati da tako dugo miruje a vec ste blizu termina 🙈 Moj je jucer opet nastavio sa premjestanjem pa su mu nogice dosle od polozaja sa strane prema ledima skroz okomito ispod grudi. Sad me razmazio s lupanjem tako da kad se smiri samo cekajte da dodem ovdje panicariti 🙈
    Bela drago mi je da je stalo, vjerujem da zbog svega skupa nije lako ali drzi se maleni jos i neka tako nastavi 💪🤗
    Alexandra cestitam na novom velikom tjednu, blizi se dolazak bebe i probaj sto vise uzivati u ovom vremenu dok dode bez straha ❤❤
    Treba li preko zime oblaciti hulahopic/strample doma? Ja sam skroz zaboravila na to. I moram kupiti robicu za izlazak, bodije j majice i hlacice 56 jer dosad imamo sve jednodijelno. Racunam da uglavnom spavaju dok su mali pa je to najudobnije. Fale nam jos krevetic, jaje, podloga za igranje, tjesilica, baby monitor, vrtuljak za krevetic, igracka za kolica. Cini mi se da tome nema kraja 🙈 I sto mislite je li bolja mekana ili tvrda podloga za previjanje (ona spuzvasta)? Prerpostavljam da je tvrda bolja kad su mali.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

aurora12
    09. Studeni 2021. 11:12

Anemi robica i posteljina su predivne 🤩
    Na Andy Brandy sam skroz zaboravila, bas imaju super komplete 🥰 Ja ne planiram nista imati u kreveticu tako da smo srecom stali na gnijezdu 😁
    Stvarno mi se cini da popisu nema kraja, sad sam se sjetila da nemamo ni vrecu za spavanje. Jos sam cijela ponosna sto smo kupili samo hia postere od ukrasa i nemamo nista od personaliziranih stvarcica ali skupi se toga, nadam se da cemo sve koristiti. Ako ne, bar mogu proslijediti prijateljicama 🤰
    Moj muz danas planira na cijepljenje pa drzite fige da dobro prode 💪 Nada se da ce primiti obje doze do poroda a i svakako ce mu trebati za bilo sto obaviti. Posao mu isto ukljucuje povremene odlaske u razne institucije tako da je neizbjezno. Cijepljeni su mu i roditelji i sestra, svekar je onkoloski pacijent i imao je pozitivan nalaz ali prosao je prakticki bez simptoma tako da se nadam da ce bit sve ok 🧡

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.