Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tierra
    09. Studeni 2021. 16:04

Nravo za super preglede i nalaze!
    Pridruzujem se s urednim malazom brisa na streptokok. Narucila sam se na prvi pregled u trudnicku ambulantu na Merkuruu u ponedjeljak  15.11.
    Naravno, zaboravila sam tko je sto pisao, osim shoppinga, to pamtim 😂
    Ubija me lagano to sto nikud ne idem da ne pokupim koronu 😭
    Jos bi ja i otisla, al je muz hitler po tom pitanju i pazi da realiziram svoje planove i odluke 😂 isto je bilo za pusenje... prestala sam kad sam saznala da sam trudna, pa mi je brzo pocelo i smrditi kad bi osjetila dim. Onda mi je pocelo falit pa sam htjela zapalit, ali mi hitler nije dao... ima tako jos situacija kad ga pozelim likvidirat jer mi ne da da odem na kavu i u ducan npr

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Scarlett
    09. Studeni 2021. 16:10

I ja sam okorijeli pušač. Pokušavam smanjit maksimalno. Prešla sam I na iqos, barem nema katrana. Isto sam dobila savjete da ne prestajem naglo osim naravno ako mi se zgadi. A ko za vraga meni sve više miriše 🤦🏻‍♀️
    Kad netko blizu mene zapali odmah imam poriv i ja gurnut čik u gubicu. 😒

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Alexandraaa90
    09. Studeni 2021. 16:16

XOXO super za dobar OGTT. 
    Nada ni ja jos nemam nista.  Gdje ces se poroditi? Sve mi to stignemo. 
    LadyD bravo za curu, drago mi je da je sve OK. 
    Vidjela sam neku vrecu za spavanje, super, tata ce biti sretan. 
    Jos ko je sta pisao nemojte mi zamjerit, zaboravila sam. 🙈🙊
    Mi smo danas otpusteni iz bolnice, i pored kontrola kod moje doktorice, u 32tt imamo kontrolu kod ove doktorice u KBC.  Zene moje, kako je ona divna, jucer me je tako umirila da sam spavala kao beba, ni Normabel mi nije trebao.  Uglavnom moj decko je aktivan i bas zivahan.  Danas je tatu izlupao po licu. 
    Cure koje ste se cijepile kako ste? Koje cijepivo ste primile?  Meni moja dr kaze svakako njena preporuka je cijepiti se Pfizerom ili Modernom.  
    Ljubim vas sve 😘❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

CiribiribelaMare
    09. Studeni 2021. 16:28

Hej curice velike i male i mali dečki. 
    Da vam se malo javim i ja. 
    Jučer smo bili na pregledu, sve je ok, bebi raste po malo i to je to. Prvi put je i budući tata bio i baš mu je to sve super što je mogao vidjeti rukice i nogice i malo srce.  Poslala me doktorica na onaj test za šećer, pa to moram obaviti kroz 10ak dana. Posteljica mi je sprijeda pa malo ublažava pokrete, zato baš ne osjetim puno. Kaže doktorica, to je sve ok. 
    Slijedeći pregled mi je 16.12. Čini mi se jaaako dugo, al onda si mislim i bolje nego previše gnjaviti bebija. Tako da, Mo_zg ne brini, meni su i inače tako veliki razmaci od pregleda do pregleda.
    Čitam vas recimo redovno, al sam zaboravljiva. Od jučer radim od doma i to mi je tak, li-la. Kolko sam zadovoljna jer si mogu ugoditi, tolko i nisam jer fali mi ekipa s posla, a i nemam baš koncentracije. Al ajd, zgurat ću još par tjedana pa na g.o. 
    Voljela bih se ubaciti u grupu na Whatsapp ako me prihvaćate. 
    LadyD svaka čast za šivanje, bacila si mi bubicu da se i ja upustim u tako nešto. Al ako se odlučim, to ću kasnije, nemamo još ni krevetić, a stol za šivanje mi je radni. 
    Gledam ta gnijezda, ima stvarno lijepih i mislim da je praktično za preko dana na kauču. Al ne kužim kak se to opere? Jel ide cijelo u mašinu ili šta? Ne vidim da imaju navlaku. 
    E da, pisale ste o nervozi. Meni starije žene (mama, baka) stalno govore, nemoj se ljutiti jer će ti i dijete biti takvo. Kao bebe sve osjete, a ima tu nešto. Cure, nedajte da vas izbace iz takta. Samo mislite na bebice i radost i mir su tu. Znam da nije to baš lako u ovim ludim vremenima, ja se isto nasekiram, al pokušavam se skulirati brzo. 
    Budite mi dobro
    Pusaaa

• Upitnica_st
    09. Studeni 2021. 16:30

Slee

Bruna ja sam isto htjela vaditi antitijela sad kad sam vadila ogtt pa zaboravila. Zanima me ako mi je ostalo nesto od 2. mjeseca kad sam ju imala. Ili sam u medjuvremenu prohodala, mozda sad kad su sve cimerice u bolnici bile pod koronom
    Roberta ajmeeee macje ociii, sutiiii, ne spominjiii
    Lady ja ni ne znam za takav uredjaj? Mozda bolje da ne znam jer mojoj paranoji ne bi pogodovalo da jos i udahe bebe brojim
    Jelenas zao mi je da se lose osjecas. Bit ce to kroz par dana dobro. I bolje da si ostaa doma. Meni cigareta bas smeta, inace sam bila strastveni pusac 13 godina, sad vec 5 godina ne pusim i ona najgora sam vrsta koja uvijek vristi i na najmanji dim pored sebe, bas mi jako smeta.
    Limunka i ja sam se pitala gdje si! Zasto se ustrucavas pisati? Super za sveti duh i ugodne doktore!
    Anemi ajmeee ja tooo zelim, bas sam gledala! Divnoooo
    Aurora ajmeee, hulahopke, ni ja o tome nisam razmisljala! Znaci hulahopke pa hlacice i gore dugi bodi i majicica za izlazak bi bili ok? I kapica, carapise i neko medo ono mekano? Gdje cete kupiti robicu za izlazak. Ima li netko vec (osim freye, to sam upamtila) da poslika za primjer? Svidja mi se Mihale! Otkud ste vi, sori, zaboravila sam
    Scarlett hahahaha umirem na karticu od dinama. Nego dobro si me sjetila. Ja sam se udala pred 2 godine i nikad nisam zdravstvenu novu radila😂je to moram sad obavezno ili ako je do sad cekalo moze i nakon poroda?
    Josipab bas mi zao da si lose volje, nadam se da je prolazno!
    Jelenko super da su nalazi stigli, javi se nakon pregleda!

Nisam još sve pročitala, samo se ubacujem za zdravstvenu. Vrijedi i stara, isti ti je oib i mbo. Posebno ako nisi mijenjala prezime. Ako jesi, mozes je i promijenit, to ti poslodavac mijenja preko e-hzzo, promijene prezime i onda njima postom stoze nova iskaznica pa te obavijeste (u splitu cekas izmedu 2tj i 2mj) 😁
    Ako si mijenjala prezime, valjda su ti mijenjali na mirovinskom, stoga ne kuzim zasto nisu i zdravstveno #profesionalnadeformacija 😂

33👩‍❤️‍👨32

tierra
    09. Studeni 2021. 16:33

Alexandraaa90

XOXO super za dobar OGTT.
    Nada ni ja jos nemam nista. Gdje ces se poroditi? Sve mi to stignemo.
    LadyD bravo za curu, drago mi je da je sve OK.
    Vidjela sam neku vrecu za spavanje, super, tata ce biti sretan.
    Jos ko je sta pisao nemojte mi zamjerit, zaboravila sam. 🙈🙊
    Mi smo danas otpusteni iz bolnice, i pored kontrola kod moje doktorice, u 32tt imamo kontrolu kod ove doktorice u KBC. Zene moje, kako je ona divna, jucer me je tako umirila da sam spavala kao beba, ni Normabel mi nije trebao. Uglavnom moj decko je aktivan i bas zivahan. Danas je tatu izlupao po licu.
    Cure koje ste se cijepile kako ste? Koje cijepivo ste primile? Meni moja dr kaze svakako njena preporuka je cijepiti se Pfizerom ili Modernom.
    Ljubim vas sve 😘❤

Jos malo boli ruka od cijepljenja :)
    Gledam ove online popuste za dane beba i negdje kad odem na webshop ni nema popusta... bas mi se to sve cini bezveze, popust na jaje koje cemo uzet je trenutno 15% sto je bezveze. Cekam black friday i dalje.
    Gledali smo muz i ja zajedno jucer rodin tecaj za porod, a ja sam sama gledala i onaj od doma zdravlja pa samo malo da se osvrnem na to. 
    Gledamo mi to zajedno kad me muz pocne istitivat stvari ni 2 min nakon sto je pocelo jer su poceli spominjat stvari koje ne objasne... pricaju o dripu ko da svi znaju sto je to... i sve je fokusirano na neki zen porod s etericnim uljima i maskicama na ocima 😂
    Ne znam, mene to nista ne opusta i znam da cu ja samo doktorima vjerovat, a ne svojim instinktima :P
    Zato mi je ovaj od doma zdravlja bio puno bolji jer su medicinski sve objasnili... al svakako se jako puno moze nauciti od oba i preporucam pogledat ih, poslusat savjete i onda napravit po svom :)

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Slee
    09. Studeni 2021. 17:05

Upitnica hmm, dodala sam muzevo na svoje. Tad sam tek bila pocela radit u toj skoli novoj i to na zamjeni pa mozda zto nisu. Poslat cu ove dane tajnici mail. Samo je ta zena tako zbunjena da mi se zbog toga ni ne da bas ulaziti u sve to.
    Mare cestitam na dobrom pregledu! Brzo ce i novi pregled! Iako se meni moj 23.11. cini kao miljama daleko. 
    Neka mene ceka tecaj od zupanije iduci mjesec, a krajem ovog sam cula da ce bit od kbc rijeka pa cure iz Ri, gledajte na stranicama oko 20.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    09. Studeni 2021. 17:10

Ne neka nego tierra. Prvo sam mislila da pise nela l. Uglavnom, sva sam se spetljala

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

freya_444
    09. Studeni 2021. 17:14

Scarlett

I ja sam okorijeli pušač. Pokušavam smanjit maksimalno. Prešla sam I na iqos, barem nema katrana. Isto sam dobila savjete da ne prestajem naglo osim naravno ako mi se zgadi. A ko za vraga meni sve više miriše 🤦🏻‍♀️
    Kad netko blizu mene zapali odmah imam poriv i ja gurnut čik u gubicu. 😒

Ja sam čim sam saznala prestala, a i tjedan dana prije svog plusa na testu imala sam gadnu prehladu i onda nisam niti mogla niti htjela zapaliti. Tako da je to sve išlo u korist tome da prestanem. Ne znam kako će biti nakon što rodim, al sad mi smrdi i smeta jako. 🤢

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    09. Studeni 2021. 17:17

tierra

Nravo za super preglede i nalaze!
    Pridruzujem se s urednim malazom brisa na streptokok. Narucila sam se na prvi pregled u trudnicku ambulantu na Merkuruu u ponedjeljak 15.11.
    Naravno, zaboravila sam tko je sto pisao, osim shoppinga, to pamtim 😂
    Ubija me lagano to sto nikud ne idem da ne pokupim koronu 😭
    Jos bi ja i otisla, al je muz hitler po tom pitanju i pazi da realiziram svoje planove i odluke 😂 isto je bilo za pusenje… prestala sam kad sam saznala da sam trudna, pa mi je brzo pocelo i smrditi kad bi osjetila dim. Onda mi je pocelo falit pa sam htjela zapalit, ali mi hitler nije dao… ima tako jos situacija kad ga pozelim likvidirat jer mi ne da da odem na kavu i u ducan npr

Moj savjet ti je da se ionako što manje krećeš po bolnici, naravno ako nije baš nužno. Ja sam zaradila koronu u bolnici i to mogu sa sigurnošću reći. A išla sam samo vaditi krv jer je ova moja ginekologica paničarka pa me skoro svaki tjedan slala vaditi krv, a tamo bilo hrpa ljudi i nitko ne poštuje neku distancu. Tako da pripazi se 🤗☺️

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.