Moram još poslije do banke po novu karticu i u mup po vozačku i to je onda valjda to.
Nadam se da niš nisam zaboravila
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Aurora dragis je okolica zg-a, ja medjimurka.. Al i dalje mi nis ne pada na pamet 😂
Cure kad vas citam sto sve narucujete svaki put mi jos nes fali.. Bome trebalo je dobit na lotu prije trudnoce.. Kad pogledas cijene i kad sve kupis, ako ko ja nemas nikog da dobis.. Bome kupio bi komot novi mali auto.. Strasno kako nabijaju cijene na djecje stvari
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Bruna ja sam pisala za paket i pol 😂😂 Ja sam prvih tjedana dana jako krvarila, ali čak mislim da ima veze s carskim rezom jer kako sam većinom ležala to bi se iz mene samo slijevalo kak bi se digla i onda bi mi baš cijeli uložak natopilo. Ja sam se isto onda prebacila na klasične uloške. Uglavnom svakako mislim da je jedan paket dovoljan, uvijek se lako nadokupi.
Slee ja sam isto pušila, prestala sam samo jedan dan 2017. godine i od onda ne mogu smislit cigaretu, jako mi smrdi i povraća mi se od dima. 😂
Sad sam se sjetila da me ginekologica poslala vadit KKS, ali obzirom na trenutno moje stanje možda bolje da odem idući tjedan jelda?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
https://m.facebook.com/alunanest/?locale2=hr_HR
Je mozda netko tu narucivao? Cini mi se poprilicno jeftino
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Sretno na pregledima i uzv danas! 🥰
Čestitke žene na punim tjednima, leti nam ovo vrijeme. 😁
-
Anemi prekrasno mi je sve, ove dada & rocco posteljine su mi tako lijepe da mi je malo žao što će bebač spavati u vreći. 😅
Hvala na prijedlogu za stranicu, naravno da moram odmah ići vidjeti šta imaju. 😅
-
Ja pročitam zaostatak i usput odgovorim u bilješkama, a u međuvremenu se promijeni već par tema pa mi bzvz pisati. 😂
-
Scarlett, sad ću ti ja poslikat kakvu vreću za spavanje je naš tata kupio svom sinu https://ibb.co/HhHNM5V 😂 al mogu reći da sam oduševljena, materijal je prekrasan, a cijena je sića iskreno za vreću za spavanje.
-
Mo_zg ma sve će bit okej, čini mi se da je neka od nas radi samoizolacije nakon 7tj išla na pregled (ispravite me ako griješim, ostalo mi u sjećanju) tak da nemaš beda. Meni svaki pregled radi vaginalni, a svaki drugi pregled uzv, pa mi ovaj pregled kad radi samo vaginalni nije ko pregled kad ne vidim bebicu haha, tak da jedva čekam 24.11. da ga vidim nakon skoro 2 mj. 😅
-
Što se imena tiče, suzili smo izbor na 2, moj i njegov prijedlog. Meni je moj naravno puno ljepši jer bolje paše uz prezime, dok mi je njegov prijedlog imena lijepi al mi ne ide nikako uz njegovo prezime, više bi pasalo s mojim nego njegovim prezimenom. 😂
-
Ja sam odlučila otići do ljekarne, malo da udahnem svježeg zraka pošto je tak lijepo vrijeme kod nas i da sebe i bebu opremim malo. https://ibb.co/bKFJ5xx
Kupujem stalno po malo, još imam na popisu neke stvari, to se nadam da će ljekarne online imati neke popuste za crni petak pa da uzmem još. 😊
Dobila sam i preporuku za kremu za guzu, SAN prirodna kozmetika, predložila ju je teta iz ljekarne koja ju je na svojima koristila, rekla je da i babica na trudničkom tečaju kod nas isto daje preporuku baš za tu kremicu, te da iz staračkih domova puno uzimaju tu kremu. Pa ću njihovu uzeti, isprobala sam je u ljekarni i dale su mi i testerčiće za doma. Ima na webu više o njoj, baš sam čitala i sviđa mi se. 😊
Ajme, kako se zove ova stranica na fejsu sto je anemi poslala, ne mogu sada naci vise. Zelena za ovu tvoju nisam cula, bacim oko.
Jelena tako sam i ja samo odjednom, tj. imala sam neki gadni bronhitis i astma mi se pogorsala pa sam se malo usrala. Nitko nije vjerovao da cu tako sam odjednom prestati buduci da sam znala i po kutiju i pol na dan ubiti
Luu hahahahah vreca je hit! Vidjela sam da je ima na instagramu ona mako, vidim da je ona zadovoljna.
Ja se dvoumim za tu vrecu koju debljinu da uzmem. Tu kod nas na kvarneru stvarno nisu jake zime, treba nam mozda dva tjedna sve skupa poplun debeli, mi evo jos uvijek s otvorenim prozorom spavamo i u kratkim rukavima
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Ja samo prijavljujem super brzinu dostave svega sto sam narucila! Kolica narucena u petak iz Baby centra, stigla jutros, a nosiljka Ergobaby embrace s najnaj narucena sinoc, stigla maloprije! Zbilja su brzi!😀
Popodne imam online trudnicki tecaj preko doma zdravlja, danas i sutra, bas me zanima hoce biti sto korisno.
Pitanje oko pranja robice za mame koje su koristile Becutan: jeste samo deterdzent njihov koristile ili i omeksivac?
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Jagodica ja mislim da sam ja koristila njihov 2u1, ali meni se ispostavilo da mi je curka intolerantna na Becutan pa sam ga izbacila. I stvarno joj je koža puno puno bolje (uz naravno još druge stvari koje smo promijenili).
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Luu hvala na rijecima utjehe, ma zdrav razum mi govori da mora sve bit ok, i nadam se da i je i nisu sad ta 3 dana neka razlika, ali znate i same kako sve s uzbuđenjem odbrojavamo dane do pregleda🥰
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Ja obavila pregled, polako idem natrag za bjelovar pa se javim☺️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji