Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    09. Studeni 2021. 11:44

Cure stigla ja smireno i dosta ranije na rebro 😅
    Nalazi stigli na mail, škicnula sam ih i baš su šareni, vjerojatno se još nije krvna slika oporavila do kraja od one prehlade, kašlja, što već je to bilo ali pitat ću i neurologicu
    Mamu će nazvat dr da joj kaže kada će ići na testiranje, tako da ako ispadne pozitivna ja ću si ili platit test odma ili tražit uputnicu ali stvarno se nadam da nije😶🤞

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Slee
    09. Studeni 2021. 11:58

Bruna ja sam isto htjela vaditi antitijela sad kad sam vadila ogtt pa zaboravila. Zanima me ako mi je ostalo nesto od 2. mjeseca kad sam ju imala. Ili sam u medjuvremenu prohodala, mozda sad kad su sve cimerice u bolnici bile pod koronom
    Roberta ajmeeee macje ociii, sutiiii, ne spominjiii
    Lady ja ni ne znam za takav uredjaj? Mozda bolje da ne znam jer mojoj paranoji ne bi pogodovalo da jos i udahe bebe brojim
    Jelenas zao mi je da se lose osjecas. Bit ce to kroz par dana dobro. I bolje da si ostaa doma. Meni cigareta bas smeta, inace sam bila strastveni pusac 13 godina, sad vec 5 godina ne pusim i ona najgora sam vrsta koja uvijek vristi i na najmanji dim pored sebe, bas mi jako smeta. 
    Limunka i ja sam se pitala gdje si! Zasto se ustrucavas pisati? Super za sveti duh i ugodne doktore! 
    Anemi ajmeee ja tooo zelim, bas sam gledala! Divnoooo
    Aurora ajmeee, hulahopke, ni ja o tome nisam razmisljala! Znaci hulahopke pa hlacice i gore dugi bodi i majicica za izlazak bi bili ok? I kapica, carapise i neko medo ono mekano? Gdje cete kupiti robicu za izlazak. Ima li netko vec (osim freye, to sam upamtila) da poslika za primjer? Svidja mi se Mihale! Otkud ste vi, sori, zaboravila sam
    Scarlett hahahaha umirem na karticu od dinama. Nego dobro si me sjetila. Ja sam se udala pred 2 godine i nikad nisam zdravstvenu novu radila 😂 je to moram sad obavezno ili ako je do sad cekalo moze i nakon poroda? 
    Josipab bas mi zao da si lose volje, nadam se da je prolazno! 
    Jelenko super da su nalazi stigli, javi se nakon pregleda! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Mo_zg
    09. Studeni 2021. 12:06

Pozdrav svima curke 🥰
    Ja se dosla malo pojadati (bez veze, ali hormoni🙄)
    Prosli petak sam trebala ici na pregled, pa su mi pomaknuli na ovaj sad petak jer je doktorica bolesna, da bi me sad zvali da je nece biti ni ovaj petak 😭😭 i sad idem "tek" u ponedjeljak, kod neke druge doktorice. Pa sam se naravno rasplakala, jer inace idem svaka 4 tj, ovo ce sad vec biti 5 i pol tjedana i to mi je bas nekako punoo. Mislim, nije zena kriva, ima i ona pravo bit bolesna, samo je mene sad uhvatila panika da li je to preveliki razmak izmedju pregleda i da li je sve ok i ostala klasicna pitanja🙄 eto, morala sam se samo malo pojadati 🙊

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

Bruna257
    09. Studeni 2021. 12:09

Slee ja sam odijelce(onaj debeli pajac sa kapuljačom) naručila u nextu .. tamo ću i tu neku robicu za kući iz bolnice... Ima divnih stvari, takvih da se ne mogu niti odlučiti što bi uzela 🤣🤦a ne bi previše jer od prve cure imam robe...
    Chicco ulošci- netko piše(sorry,mozak na off) da je potrošio paket i pol... Ja sam moooožda pola paketa, ona 4 dana u bolnici i to je to... Nakon toga sam se prebacila na vir i zatim noćni libresse...krvarenje trajalo 2tj i onda još 2 neko glupo slinavljenje... I prva menga nakon 8mj 💪

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Scarlett
    09. Studeni 2021. 12:16

Slee

Bruna ja sam isto htjela vaditi antitijela sad kad sam vadila ogtt pa zaboravila. Zanima me ako mi je ostalo nesto od 2. mjeseca kad sam ju imala. Ili sam u medjuvremenu prohodala, mozda sad kad su sve cimerice u bolnici bile pod koronom
    Roberta ajmeeee macje ociii, sutiiii, ne spominjiii
    Lady ja ni ne znam za takav uredjaj? Mozda bolje da ne znam jer mojoj paranoji ne bi pogodovalo da jos i udahe bebe brojim
    Jelenas zao mi je da se lose osjecas. Bit ce to kroz par dana dobro. I bolje da si ostaa doma. Meni cigareta bas smeta, inace sam bila strastveni pusac 13 godina, sad vec 5 godina ne pusim i ona najgora sam vrsta koja uvijek vristi i na najmanji dim pored sebe, bas mi jako smeta.
    Limunka i ja sam se pitala gdje si! Zasto se ustrucavas pisati? Super za sveti duh i ugodne doktore!
    Anemi ajmeee ja tooo zelim, bas sam gledala! Divnoooo
    Aurora ajmeee, hulahopke, ni ja o tome nisam razmisljala! Znaci hulahopke pa hlacice i gore dugi bodi i majicica za izlazak bi bili ok? I kapica, carapise i neko medo ono mekano? Gdje cete kupiti robicu za izlazak. Ima li netko vec (osim freye, to sam upamtila) da poslika za primjer? Svidja mi se Mihale! Otkud ste vi, sori, zaboravila sam
    Scarlett hahahaha umirem na karticu od dinama. Nego dobro si me sjetila. Ja sam se udala pred 2 godine i nikad nisam zdravstvenu novu radila😂je to moram sad obavezno ili ako je do sad cekalo moze i nakon poroda?
    Josipab bas mi zao da si lose volje, nadam se da je prolazno!
    Jelenko super da su nalazi stigli, javi se nakon pregleda!

Meni su to u firmi automatski odradili tako da ne znam proceduru. Ali pretpostavljam da ako nisi dosad imala problema možeš pričekati do poslije  poroda. Možda da pošalješ mail sa upitom na hzzo ili u svoju firmu? 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Scarlett
    09. Studeni 2021. 12:18

Moram još poslije do banke po novu karticu i u mup po vozačku i to je onda valjda to. 
    Nadam se da niš nisam zaboravila 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

• Zelena36
    09. Studeni 2021. 12:21

Aurora dragis je okolica zg-a, ja medjimurka.. Al i dalje mi nis ne pada na pamet 😂
    Cure kad vas citam sto sve narucujete svaki put mi jos nes fali.. Bome trebalo je dobit na lotu prije trudnoce.. Kad pogledas cijene i kad sve kupis, ako ko ja nemas nikog da dobis.. Bome kupio bi komot novi mali auto.. Strasno kako nabijaju cijene na djecje stvari

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

jelenas
    09. Studeni 2021. 12:23

Bruna ja sam pisala za paket i pol 😂😂 Ja sam prvih tjedana dana jako krvarila, ali čak mislim da ima veze s carskim rezom jer kako sam većinom ležala to bi se iz mene samo slijevalo kak bi se digla i onda bi mi baš cijeli uložak natopilo. Ja sam se isto onda prebacila na klasične uloške. Uglavnom svakako mislim da je jedan paket dovoljan, uvijek se lako nadokupi.
    Slee ja sam isto pušila, prestala sam samo jedan dan 2017. godine i od onda ne mogu smislit cigaretu, jako mi smrdi i povraća mi se od dima. 😂

Sad sam se sjetila da me ginekologica poslala vadit KKS, ali obzirom na trenutno moje stanje možda bolje da odem idući tjedan jelda?

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Zelena36
    09. Studeni 2021. 12:25

https://m.facebook.com/alunanest/?locale2=hr_HR

Je mozda netko tu narucivao? Cini mi se poprilicno jeftino

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

MissBlue
    09. Studeni 2021. 12:28

Sretno na pregledima i uzv danas! 🥰
    Čestitke žene na punim tjednima, leti nam ovo vrijeme. 😁
    -
    Anemi prekrasno mi je sve, ove dada & rocco posteljine su mi tako lijepe da mi je malo žao što će bebač spavati u vreći. 😅
    Hvala na prijedlogu za stranicu, naravno da moram odmah ići vidjeti šta imaju. 😅
    -
    Ja pročitam zaostatak i usput odgovorim u bilješkama, a u međuvremenu se promijeni već par tema pa mi bzvz pisati. 😂
    -
    Scarlett, sad ću ti ja poslikat kakvu vreću za spavanje je naš tata kupio svom sinu https://ibb.co/HhHNM5V 😂 al mogu reći da sam oduševljena, materijal je prekrasan, a cijena je sića iskreno za vreću za spavanje. 
    -
    Mo_zg ma sve će bit okej, čini mi se da je neka od nas radi samoizolacije nakon 7tj išla na pregled (ispravite me ako griješim, ostalo mi u sjećanju) tak da nemaš beda. Meni svaki pregled radi vaginalni, a svaki drugi pregled uzv, pa mi ovaj pregled kad radi samo vaginalni nije ko pregled kad ne vidim bebicu haha, tak da jedva čekam 24.11. da ga vidim nakon skoro 2 mj. 😅
    -
    Što se imena tiče, suzili smo izbor na 2, moj i njegov prijedlog. Meni je moj naravno puno ljepši jer bolje paše uz prezime, dok mi je njegov prijedlog imena lijepi al mi ne ide nikako uz njegovo prezime, više bi pasalo s mojim nego njegovim prezimenom. 😂 
    -
    Ja sam odlučila otići do ljekarne, malo da udahnem svježeg zraka pošto je tak lijepo vrijeme kod nas i da sebe i bebu opremim malo. https://ibb.co/bKFJ5xx
    Kupujem stalno po malo, još imam na popisu neke stvari, to se nadam da će ljekarne online imati neke popuste za crni petak pa da uzmem još. 😊

Dobila sam i preporuku za kremu za guzu, SAN prirodna kozmetika, predložila ju je teta iz ljekarne koja ju je na svojima koristila, rekla je da i babica na trudničkom tečaju kod nas isto daje preporuku baš za tu kremicu, te da iz staračkih domova puno uzimaju tu kremu. Pa ću njihovu uzeti, isprobala sam je u ljekarni i dale su mi i testerčiće za doma. Ima na webu više o njoj, baš sam čitala i sviđa mi se. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani