Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nada 🍀
    08. Studeni 2021. 21:12

Hvala puno cure svima na dobrodošlici, baš ste sve redom drage…
    Termin mi je 14.02. na Valentinovo 😍 a sljedeći pregled 18.11. imam preglede svaka dva tjedna već od početka trudnoće… 

• Upitnica_st
    08. Studeni 2021. 21:18

Slee

Upitnica ja te totalno kuzim ovo za ginekologicu, ali sigurna sam da nju bas briga gdje ti ides i da ce ti bez problema dati komplikacije.

Hvala na razumijevanju mog ludog mozga 😂 ok je doktorica, nezz zasto kompliciram.
    --
    Iz drugih vijesti - kupljeno: krevetic i madrac iz ikee te kadica (isto ikea). Još kolica. Robica (nemam ni komad!) I kozmetika. Ide to brzo kad se spojim na wifi 😁
    --
    Cula sam od nedavnih rodilja u splitu da za bebu ništa ne treba nositi (osim robice za izlazak) a ni spavacica ne treba (iako bolje imati bar jednu za svaki slucaj).

33👩‍❤️‍👨32

• Upitnica_st
    08. Studeni 2021. 21:19

Nada 🍀

Hvala puno cure svima na dobrodošlici, baš ste sve redom drage…
    Termin mi je 14.02. na Valentinovo 😍 a sljedeći pregled 18.11. imam preglede svaka dva tjedna već od početka trudnoće…

Jao valentinovo 🥰 iako ja to ne "slavim" 😂
    Stariji član obitelji mi je rođen na taj dan al kaže da je "praznik ljubavi" bar 50 godina mlađi od njega 😂

33👩‍❤️‍👨32

freya_444
    08. Studeni 2021. 21:40

aurora12

Freya bez brige, nisi sigurno nikoga zarazila jer niste bile u nekom bliskom kontaktu, a i to sto kazu da si zarazan dva dana prije pojave simptoma uglavnom ne bude tako. Svi koje ja znam da su imali koronu nisu prosirili na kontakte od prije simptoma. Muz je dan prije bio sa cijelom svojom familijom i nije im bilo nista, samo su bili u izolaciji.

Ma da, hvala ti, sad mi je lakše malo 🤗❤️💗

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    08. Studeni 2021. 22:11

Cure 😩😩
    Jel ima neka valunge i napadaje vrućine? Znači mene zadnjih tjedan, dva peru takvi napadaji vrućine da je to nepodnošljivo 🥵🥵 kao da je vani 40 stupnjeva. I to ne samo po noći, nego i po danu. Tuširam se svako malo jer mi sva roba bude mokra od znoja 🥵🥵 nije zbog korone niti nemam temperaturu, nego baš ovi trudnički hormoni 🙈🙈🙈 još malooo🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗

Teeny
    08. Studeni 2021. 22:34

Hvala vam cure, divne ste zaista ❤️ 
    Bit ce to bolje samo dok se ja malo presaberem i dodjem sebi.
    Slee ici cu 3x da mi uzimaju bris i nisam sigurna koliko se ceka nalaz. Na pregled idem otprilike za mjesec dana, nemam jos tacan termin. On zeli da mu dodjem s tim brisevima da ih pogleda  pa nakon toga da idem na uzv, tako sam ga shvatila. I da, jako je detaljan. U prvoj trudnoći sam imala uzasnu doktoricu, hvala Bogu pa sam je se rijesila.
    Alexandra vjerujem da ti nije lako zbog situacije u kojoj si bila, ali ovaj braco jako lijepo napreduje i vjerujem da ce sve biti ok 💞
    LadyD tebi to super ide !
    Piba drago mi je da si kuci, izdrzat veze vi jos malo 2 u 1.
    Nada dobrodosla i od srca ti želim da ovu trudnocu izguras do kraja i bez ikakvih problema!
    Nelanr vjerujem da je samo naisao takav dan da je beba mirnija, već si pri kraju pa sigurno ima i manje mjesta. Poprati za svaki slucaj, ako ne mozes biti mirnija javi se svom doktoru neka te opet pregledaju.

JanaL.
    08. Studeni 2021. 23:00

Tenny držim fige za dobre nalaze. Ma bit će sigurno! Šaljem virtualni zagrljaj ❤ i čestitam na dobrom pregledu! 
    LadyD svaka čast na radu i trudu! Predivni volančići 🥰 Malecka će imati posteljinu za princeze! 
    Nada dobrodošla!
    Uputnica ma zašto misliš da bi ti filozofirala za komplikacije? Pa ona ima manje posla kad si kod privatnika, tako da trebala bi biti neka totalna crazy dr. ako ti komplicira za ic na komplikacije u 32 tj. 

💙👶 07.12.

Slee
    08. Studeni 2021. 23:45

Teeny super da mu vjerujes i da si nasla nekoga tko te strucno vodi! Drzim fige da ave prodje ok, nadam se da si se malo umirila
    Feeya ta sam. Imam strasne valunge, al samo navecer. Otvaram sve prozore, skidam se, muz ludi sa mnom. Nepodnosljivo mi bude vruce, onako na granici s ludilo da zelim kozu sa sebe svuci. Po noci se takodjer sva preznojim iako spavam otkrivena. I onda ujutro normalno, kao da nista nije bilo.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Miraclebaby28
    09. Studeni 2021. 00:01

freya_444

Cure 😩😩
    Jel ima neka valunge i napadaje vrućine? Znači mene zadnjih tjedan, dva peru takvi napadaji vrućine da je to nepodnošljivo 🥵🥵 kao da je vani 40 stupnjeva. I to ne samo po noći, nego i po danu. Tuširam se svako malo jer mi sva roba bude mokra od znoja 🥵🥵 nije zbog korone niti nemam temperaturu, nego baš ovi trudnički hormoni 🙈🙈🙈 još malooo🤞🤞

Mene ubijaju znaci stalno mi je vruce ...inace sam zimogrozna uvijek.. a sad stalno dobivam pitanja što sam crvena u licu..reko vruce mi je ljudi moji 🥵

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

LadyD
    09. Studeni 2021. 00:04

Aurora cestitke na punom tjednu 💗  Spremit cu recept 😆 stvarcice su super 😍 slikaj i tetrice i gnjezdo kad stigne 😉
    Meaa predivno iznenađenje 😍
    JanaL tjesilica je bas slatka 😍svaka ti cast 💪 i ja sam cula a i citala za te Pezly uloske i stoje mi na popisu 😉
    Slee opet me nasmija sa kak je fora svekrvi 😆 nije ti ideja losa 😂😂😂😂😂
    Lorena cestitam na super pregledu 💗
    Alexandraaa super za prsten i drzim fige da nalazi budu uredni 💪💗 bebica ti je velika 😍
    Mamasitao super za porodiljni 😉
    Taya jos sitno brojis 😉 samo hrabro brzo ce ona 😍💪💗
    Scarlett super za susilicu💪 ja svoju jos cekam da dragi doveze... nepocinjem sa robicom prije njega 😂😂😂😂😂
    Miraclebaby steta za masinu al nebrini se nije skup popravak... ja to mjenjam bar 1 godisnje sreca tata mi promjeni pa nekosta vise od 80kn i nesica
    Bela_le zao mi je za mirovanje al izdrzi jos to i bit ce sve ok. 💪💗 ja nevidim sliku ali po opisu mi je super kombinacija 😉
    Teeny  cestitke na dobrom pregledu 💗 drzim fige da  to sa sukrvicom prođe i da se neponavlja a i da nije najgore 💪💗 ja vjerujem da je od trudnoce i zao mi je da si tuzna i zabributa a i suprug... saljem vam big hug 😘
    Baltazar super za shoping 💪 super cjena za sve a torba je prekrasna 😍
    Nelanr nadam se da ce se javljati i dalje samo ostani smirena 😘💗
    Piba miruj sto vise i izgurat ces ti to 😘 saljem big hug 😘
    Jelenko nadam se da ces se umiriti do sutra i da ces uspjeti odvest i vratiti se a za krv nesikiraj mozes to naknadno pa se telefonski konzultiraj 😘 samo pozitivno i bez stresa 😉💪
    Nada dobrodosla nam i nadam se da ces ostati s nama 💗 zao mi je za sve sto si prosla i nadam se da ce ova biti uredna 😘  samo hrabro i bit ce sve ok do kraja 💪💪💪💪💗💗💗 docekat cemo tvog sincica u terminu sigurna sam 👍💙
    Upitnica _st nemoj se stresati toliko sigurna sam da ces otvoriti komplikacije bez pol muke 💪💗 super za shoping i nesumnjam da ces uskoro i robicu rijesiti samo da se konektiras 😉 pa nam uslikaj 😆
    Freya  super za uputnicu i da sto brze prođe korona  a nadam se da nisi prenela al nemoj se muciti s tim kad ni sama nisi znala nije to za zamjeriti kad je tako bilo 😘💪💗 ti valunzi su cari trudnoce 😉 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.