Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    08. Studeni 2021. 20:21

Nada, dobrodošla i drago mi je što si nam se pridružila...žao mi je zbog tvoje tužne priče, ali vjerujem da će ovaj put sve biti okej 💙
    nelanr, i meni se danas mala slabije javljala, inače je luda, pa sam se malo zabrinula, probala sa slatkim, pa pikam prstom itd. Ujutro se javila, pa neko vrijeme nije, pa onda je došao tata njen i čim je progovorio u trbuh s njom, odmah se javila i sad evo udara 🤣💗 dođu takvi dani da, meni pogotovo jer imam tu koronu, pa sam počela zabrijavati da nije nešto njoj 🙄😔 
    Piba, drži se odmaraj i čuvaj se bit će to sve dobro 🤗
    Ja sam se napokon čula sa svojom ginekologicom k dala mi je na kraju uputnicu D1 za bolnicu i porod i rekla je da kad prebolim koronu da se tamo javim za dalje, ali i njoj da se javim da zna. Uglavnom ne bi htjela da sam tamo u petak na pregledu nekoga zarazila, a bilo je dosta trudnica na ctg-u, al eto nisam znala da sam zarazna jer tada nisam imala simptome 😪😩

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    08. Studeni 2021. 20:51

Nada dobro nam dosla! Napisi termin poroda i kad ti je iduci pregled pa ce te cure ubaciti na nase liste. Cerviks ti je super i vjerujem da ce ovaj put biti sve dobro! 
    Nekanr evo i ja sam se zalila danas da je mirniji, mozda im je takav dan svima. Ipak, ako bides jako zabrinuta rdje odi negdje da pogledaju nego da glavu razbijas. 

Mene grci pa sam popila spasmex. Danas bas neki glupi dan

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Scarlett
    08. Studeni 2021. 20:58

Nada dobro nam došla! 🤗

Mirniji je dan izgleda općenito svima. Moja curka se sad tek javila. Očito joj je dopizdilo peglat 😂😂😂
    Gotova sam s ovom turom napokon. Sad dan-dva odmora pa ćemo dalje. Još mi muž mora dofurat robe iz "skladišta" da vidim jel tamo možda ima još 50/56.
    Cure, jel koja možda planira koristit platnene pelene? Ja si nekak mislim barem probati. Dobila sam punu kutiju, nisam ih sve ni pregledala. Ne znam koliko je to komplicirano za ufurat se. 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

aurora12
    08. Studeni 2021. 21:00

Freya bez brige, nisi sigurno nikoga zarazila jer niste bile u nekom bliskom kontaktu, a i to sto kazu da si zarazan dva dana prije pojave simptoma uglavnom ne bude tako. Svi koje ja znam da su imali koronu nisu prosirili na kontakte od prije simptoma. Muz je dan prije bio sa cijelom svojom familijom i nije im bilo nista, samo su bili u izolaciji.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Slee
    08. Studeni 2021. 21:07

Upitnica ja te totalno kuzim ovo za ginekologicu, ali sigurna sam da nju bas briga gdje ti ides i da ce ti bez problema dati komplikacije. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Nada 🍀
    08. Studeni 2021. 21:12

Hvala puno cure svima na dobrodošlici, baš ste sve redom drage…
    Termin mi je 14.02. na Valentinovo 😍 a sljedeći pregled 18.11. imam preglede svaka dva tjedna već od početka trudnoće… 

• Upitnica_st
    08. Studeni 2021. 21:18

Slee

Upitnica ja te totalno kuzim ovo za ginekologicu, ali sigurna sam da nju bas briga gdje ti ides i da ce ti bez problema dati komplikacije.

Hvala na razumijevanju mog ludog mozga 😂 ok je doktorica, nezz zasto kompliciram.
    --
    Iz drugih vijesti - kupljeno: krevetic i madrac iz ikee te kadica (isto ikea). Još kolica. Robica (nemam ni komad!) I kozmetika. Ide to brzo kad se spojim na wifi 😁
    --
    Cula sam od nedavnih rodilja u splitu da za bebu ništa ne treba nositi (osim robice za izlazak) a ni spavacica ne treba (iako bolje imati bar jednu za svaki slucaj).

33👩‍❤️‍👨32

• Upitnica_st
    08. Studeni 2021. 21:19

Nada 🍀

Hvala puno cure svima na dobrodošlici, baš ste sve redom drage…
    Termin mi je 14.02. na Valentinovo 😍 a sljedeći pregled 18.11. imam preglede svaka dva tjedna već od početka trudnoće…

Jao valentinovo 🥰 iako ja to ne "slavim" 😂
    Stariji član obitelji mi je rođen na taj dan al kaže da je "praznik ljubavi" bar 50 godina mlađi od njega 😂

33👩‍❤️‍👨32

freya_444
    08. Studeni 2021. 21:40

aurora12

Freya bez brige, nisi sigurno nikoga zarazila jer niste bile u nekom bliskom kontaktu, a i to sto kazu da si zarazan dva dana prije pojave simptoma uglavnom ne bude tako. Svi koje ja znam da su imali koronu nisu prosirili na kontakte od prije simptoma. Muz je dan prije bio sa cijelom svojom familijom i nije im bilo nista, samo su bili u izolaciji.

Ma da, hvala ti, sad mi je lakše malo 🤗❤️💗

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    08. Studeni 2021. 22:11

Cure 😩😩
    Jel ima neka valunge i napadaje vrućine? Znači mene zadnjih tjedan, dva peru takvi napadaji vrućine da je to nepodnošljivo 🥵🥵 kao da je vani 40 stupnjeva. I to ne samo po noći, nego i po danu. Tuširam se svako malo jer mi sva roba bude mokra od znoja 🥵🥵 nije zbog korone niti nemam temperaturu, nego baš ovi trudnički hormoni 🙈🙈🙈 još malooo🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani