Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alexandraaa90
    08. Studeni 2021. 18:47

Lori hvala ti puno ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Alexandraaa90
    08. Studeni 2021. 18:48

piba da je nesto jako lose mislim da te ne bi pustili kuci.  Ali ti si vec sad u super tjednima.  Bit ce sve OK.  😊❤ drzi se. 

Jelenko93
    08. Studeni 2021. 19:07

Cure bit će to sve super vjerujem 🤗
    Ja sam toliko nanervirana tom koronom, testiranjem odnosno ne testiranjem i tako, sva sam jadna, uopće mi se ne ide sutra u zagreb još kad sam se sjetila da sam zaboravila obavit krvnu sliku od ove sve muke baš mi se ne ide. A sad moram ić sama pošto je mama bolesna, ne znam kak ću odvozit od bjelovara do zagreba i natrag jer i ko suvozač se više ne mogu namjestit. Užasno sam sad pod stresom😒

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Nada 🍀
    08. Studeni 2021. 19:12

Drage cure pratim vas već neko vrijeme i pomogle ste mi dosta savjetima i iskustvima. Počela sam čitati negdje kratko prije nego su Alexandra i Lorena završile u bolnici sa skraćenim cerviksima i od tada ne mogu da ne pratim kako koja napreduje…
    Moja priča je jako slična Alexandrinoj i od tada najviše zbog nje pratim a vi sve ostale ste divne i pune podrške i baš ste super ekipa…
    Ja sam isto izgubila bebu u prvoj trudnoći, cerviks se otvorio na 26+6 i moj je beban došao na svijet isto sa 930 gr, živio je samo 4 dana jer je dobio infekciju u bolnici.
    Sada sam ponovo trudna i danas sam točno 26 tt i jako dobro znam Alexandra kroz šta prolaziš. Također imam serklažu koja mi je stavljena u 14 tt preventivno jer se ja nisam usudila bez toga u veće tjedne…
    Svima puno sreće i curama koje se bore sa covidom i virusima brz oporavak… 

• mamasita05
    08. Studeni 2021. 19:16

nelanr_

Cestitam na dobrim pregledima❤️
    Curama koje muku muce sa prehladom i koronom zelim da sto prije se oporave ❤️
    bela samo odmaraj
    ja sam danas na pola luda beba je juce bila super aktivna, jutros se malo javio i od tad nista sve sam pokusala sto mi padne na pamet i ne javlja se ☹️ ako ovako miran bude do sutra ujutro zovem doktora ili hitnu ☹️

Tako je meni bilo prije 4-5 tjedana. Nisam se mogla sjetiti kad se uopce javio zadnji put, pa sam 2h bila u drami jer nikakav pokret nisam osjetila. Vec sam se pripremila za hitnu i idem kao leci na bok 10min u miru i tisini na krevet i tad se javio. Inace je bas preaktivan. Izgleda mi kao da nikada ne spava jer me mlati i u hodu, lezanju, stajanju, voznji.. bit ce prava baraba 😊
    Probaj leci na bok i opustit se

Alexandraaa90
    08. Studeni 2021. 19:25

Nada ❤ onda razumijes sve kroz sta sam prosla i prolazim.  Ali izdrzat cemo mi sve zbog nasih bebica i ovaj put ce biti sve uredu.  Kako se ti osjecas?  Moras li strogo mirovati ili?  Cekas li sad decka ili curicu? 

Nada 🍀
    08. Studeni 2021. 19:47

Alexandra tako je, ovaj put će sve biti u redu, guramo dan po dan…
    Ja se osjećam za sada dobro, cerviks je još na 4cm šta me jako raduje, doktor mi je rekao da dok je tako mogu sve normalno ali ja sam već tjednima jako pažljiva i najčešće sam na kauču na lijevom boku 😊. Skuham svaki dan i odradim satić u uredu stojeći i to je sve šta radim. 
    I ovaj put je dječak, jako aktivan i radoznao, budi se čim tata i ja pričamo nešto 🥰
    Ovaj tjedan će valjda biti psihički najteži al imam osjećaj kao da me moj mali andjeo drži za ruku i daje mi snagu da sve izguram i da braco dodje zdrav i živ i u terminu ❤️

jelenas
    08. Studeni 2021. 19:51

Nada dobro nam došla! Ovdje imaš punu podršku. Drago mi je da si nam se odlučila pridružiti jer kao što znaš neke dane jadikujemo i tugujemo, ali neke se baš dobro nasmijemo. 
    Nadam se da ćeš ostati s nama da dočekamo i tvog dečkića!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Nada 🍀
    08. Studeni 2021. 19:58

Hvala Jelenas na dobrodošlici… to i jeste smisao života, imati drage ljude oko sebe (pa makar i virtualno) i u tuzi i u sreći ❤️

Jelenko93
    08. Studeni 2021. 20:02

Dobrodošla🤗
    Moja cura se opasno gura negdje, ubija mi pupak i cijela kvrga desno mi izašla, pretpostavljam guza😆🥰

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.