Jutro cure sretno svima danas🤗
Ma ja sam ljuta kao pas, malo na svoju mamu jer je tvrdoglava i neće nikakvu pomoć a jako na sestru koja se javila kod moje dr, znači nije ona koja inače radi, ja sam super sa dr i sestrom i stvarno sve riješimo i ništa ne prepuštaju slučaju. A ova što se javila bila bezobrazna, rekla da glavne sestre nema jer vadi krv i da bi ona to trebala znat i to onako tonom, da će joj pustit neki antibiotik i samo da mjeri temperaturu sutra do 9 pa nek zove. Ja onak i bez obzira na to što si ostala bez mirisa, kašlješ i sinoć je dobila temperaturu nije ti rekla ništa za testiranje🤨 Uglavnom poslala sam ja toj glavnoj poruku da provjeri to pa ćemo vidjet a na kraju krajeva ako mi se ne uspije javit napravit ću nešto što inače nikad ne radim a to je iskoristit svoj položaj pa doći do doktorice, jer ovo je totalno ne logično sa takvim simptomima bez testiranja i ičega, glupa sestra🤬
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Dobro jutro! Želim svima nama dobar tjedan s pregledima i trudničkim tegobama😎
Freya drago mi je da su ti blazi simptomi. Neka tako ostane. Prpa me od cijele te situacije s koronom. Evo opet jučer na vijestima neke preporuke za trudnice i cjepivo. Mene je jednostavno strah. Imala sam u planu prije poroda kod kozmetičarke, pa na šišanje…sad me strah bilo gdje ic. Mislim da ću sama sve doma… nokte na nogama neću moć sigurno. A za farbanja kose mi držite fige🙈😜
Čuvajte se❤
Slee super su kolica!
Upitnica i ja imam napokon topla stopala🤣
Jelenas ajme i da nisam trudna popiz* bi😅 drugi put reci da ne može… zauzeta si gledanjem u zid🙈
XOXO i Bela predivne kompletiće ste kupile ❤
Piba hvala na dojavi za vreće. To im je nova kolekcija očito jer nisu imali prije.
Lady hvala za ideju s tajicama. Nažalost moje vještine šivanja ograničene. Mama bi mi to super odradila ali dolazi tek 15. Ali već kad smo kod toga da se pohvalim… s tješilicom koju sam zašila od majice dragog 🤭 https://ibb.co/GJs03PZ Da se razumijemo…to je prva stvar koju sam šivala u životu, osim botuna (gumba). Za žlicu…. Vidjela sam nešto slično na Aliju.
Za grupu sam i ja za😎 ali nemam insta. Može Wapp ili viber.
Schinin hvala na dokumentu. Krećem u čitanje…
💙👶 07.12.
Meaa bravo za cure, bas su super to odradile 💞🎂
Jelenko ja bi isto poludila na tvom mjestu, neka se mama obavezno testira da barem zna na cemu je. Javi nam kad uspijes nesto rijesiti.
Nama su danas 32 tjedna i ulazimo u 8.mjesec 🤰🤩
Nije mi jasno sto mali izvodi unutra jer se zadnja dva dana rasteze od pupka pa skroz prema ledima. Ne znam jel moguce da je glavica dolje a guza kod pupka i onda noge skroz desno jer tu jako lupa 🙈 Presladak je, napokon ga jace osjetim i vise se vidi izvana, bas su jaki pokreti 💙
Sad ste me dovele u napast da uzmem dada&rocco gnijezdo a to sam ostavila pod mozda iako vjerujem da cemo uzeti i da dobro dode. Mozda da cekam da se rasprodaju, ubit ce me muz 🤣
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Aurora12 čitam i bas kod mene je bebac tako smješten 🤭 tj guza je malo vise meni s lijeva, noge desno, a glavica dolje 🙈 i gura i guzom i nogicama 😂
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Schinin nasa, sts bi mi bez tebe ❤
Jelenas drzim fige da test ostane negativan 🤞
Slee bravo za novi talent 😂, ja bi vjerojatno pala
Mea bas lijepo iznenadenje
Jana super ti je ispala mazilica
Aurora cestitam na punom tjednu
Moj pregled je danas u 14:40, kod moje socijalne pa cemo vidit sta ona kaze iako ne vjerujem da se stanje ista mjenjalo od cetvrtka i petka

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Cure sretno svima danas na pregledima 😘
Freya nadam se da će ova korona proći sa što lakšim simptomima.. 😘 a za poštu pa morali bi imati razumijevanja s obzirom na situaciju u kojoj se nalazis..
Bela_le kompletić je predivan.. 😍
Jelenko sličnu situaciju sam imala ja kad sam imala koronu.. pošto sam bila na komplikacijama u 15tt nije me htjela poslati na testiranje jer ionako doma odmaram.. rekla je da imam prehladu i nije me htjela primiti.. a kad su od mene dobili suprug i mama onda je rekla da je sad prekrasno za testiranje.. 🤷♀️ svakakvi dr. i sestre danas rade.. nadam se da će ipak dr. imati razumijevanja i poslati je na testiranje.. 🤞 i nadam se da će ti mama proći sa lakšim simptomima..
Aurora čestitke na ulasku u 8mj.i 32tt.. 🥳
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Jana bas je dobra tjesilica, ide to tebi 😊
Minigreeny meni se cini da nisu jos azurirali popuste ali da hoce. Pod proizvodi imaju kategoriju 40.dani beba a toga jutros nije bilo. Stavili su popust na marame i neke sitnice a na vrhu je popis svega sto je snizeno pa pretpostavljam da ce i to tijekom dana. Ako se ulazi sa stranice dani beba ne rade im linkovi na snizeno.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Jana preslatko si to zasila! Mozete ti i lady neki obrt otvorit zajedno 😀
Aurora cestitam na punom tjednu i ulasku u predzadnji mjesec! 🎉🎉🎉
I super za aktivnu bebicu! Ovaj moj i dalje nije aktivan jutros. Toliko me isprepadao da sam nakon ne znam koliko upalila baby watcher. Jedva nasla otkucaje jer zadnji put kad sam slusala je bio skroz nisko dolje, sad je gore. Valjda su to otkucaji, bili su preko 130. Bas jedva cekam i ja da i moj pocne tako stalno ludovati. Kad citam da se neki tako javljaju po cijele dane i da ne mozete spavati od njihovih udaraca bas sam ljubomorna. Moj se javi tu i tamo, a samo jednom na dan ima neku zivahniju akciju i to ne svaki dan.

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee vezano za pokrete bebe ja sam u prvoj trudnoći imala jako jako mirnu bebu. Sada je to jedan preživahan dvogodišnjak. Kad mi je gin. rekao da trebam pratiti pokrete 3 puta dnevno i da mora biti najmanje 10 pokreta u sat vremena ja sam bila potpuno luda jer meni se beba čak i pred kraj trudnoće jako slabo javljala i nekad sam imala svega par polupokreta u cijelom danu. Često smo zbog toga jurili na hitnu, čak su me i jednu noć zadržali na promatranju i ustanovili da je beba aktivna ali ju ja zbog položaja posteljice ne osjetim. Naravno da sam sad u drugoj trudnoći kupila baby watcher. Ali eto ova bebica je zasad lijepo aktivna pa ga slabo koristitim. 😊 Recimo znam više osjetiti ovu bebu sada nego prvu u puno kasnijim tjednima. Možda jer stalno čuje svog brata kako priča i viče pa mu se javlja 🥰
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji