Dobro jutro cure!
Ja se probudila strgana i s grloboljom i suhim kašljem. Kućni test zasad negativan tako da se nadam da sam samo nešto ovako pokupila.
Schinin hvala na tekstu!
Jagodica od mene preporuka isto za Ergobaby! Moji kumovi su imali stokke nosiljku i poludili s njom jer se navodno komplicirano stavlja i kupili si isto Ergo. Ja sam sad još uzela elastičnu maramu, to ne mogu reći ništa jer ćemo tek probati.
Freya nadam se da si dobro!
Piba javi nam se nakon vizite!
Nego gdje bi trebao biti taj online sajam? Konkretno gledam minigreeny gnijezda i doslovno niti jedno nije sniženo na njihovoj stranici... 😳
Sretno svima danas na pregledima!!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro drage trudnice !
Sretan početak novog tjedna 🥰
Schinin super članak , i super za operaciju , neka oporavak malenog bude uspješan !
Slee super kolica , super haljina 👍🤰
Freya nadam se da će krenuti na bolje i da će sto brže proći , vidim cure su dale dosta savjeta o prirodnim “lijekovima “ - to nam jedino preostaje , sto vise tekućine i sto vise odmaraj , javljaj nam se 😘
Jelenko nadam se da ti je mama dobro ?
Lori i mi smo u radovima , ja ne stajem doslovno , al još koji dan . Super za jaje .
Netko je spominjao whats up grupu - odlična ideja , ja nemam ni instagram ni fejsbuk - fejsbuk već godinama 😂 instagram mi se zgadio 😂🙈 Uglavnom ja sam za !
Nadam se da nisam pobrkala nikog ovdje , upravo se probudila al sinoć sam vas čitala i čitam kad god stignem ali bas mi je ludnica doma .
Malena je bas aktivna , preslatko mi je kako se pokreti vide na trbuhu , a tati se uvijek javi - on oduševljen !
Čuvajte se i sve koje imate preglede ovaj tjedan neka je sretno - a sto se tiče hormona - ja sam na početku trudnoće bila “cmizdrava” ali poslije sve super , nikad bolja nisam bila 😂 puse svima
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Lillio i Teeny nadam se da kisa vise nece padati i da ce se stanje stabilizirati! Bas je tesko gledati te scene iz prekrasnog Sarajeva!
Jelenas, jao, pa ja bi poludila, javi kako je proslo druzenje. Imas li preporuku za koji tocno ergobaby model?
Xoxo evo sad moram i ja zaru cekirati, uopce je se nisam sjetila, nju kao izbjegavam da ne bi sebi nesto usput kupila
Bela divan je bozicni outfit! Jedva cekam onaj iduci da i ja svog malog tako oblacim!
Anemi ja isto rekam online ponude, ali vec gidim da cu bit razocarana
Lori - bas sam se pitala gdje si! Neka radovi sto prije dodju kraju.
Ri - hvala! Preslatko kako se curica javlja svom tati, taj odnos tata-curica je uvijek poseban!
Freya kako si? Jelenko kako mama?
Schinin hvala puno za link, sigurno ce pomoci, pogotovo nakon trudnoce kd se ja planiram cijepiti. Mene sada strah zbog moje trombofilije i zbog rasta d dimera, mozda sam u krivu. Sto se tice sakice - doktorica je na pregledu prosli put vidjela da drzi sake povijeno, tj. I jednu i drugu ruku drzi u polozaju za “ljubim ruku” i rekla da to moramo popratiti. Do sada je uvijek normalno drzao pa je rekao da je mozda do polozaja, ali kako sat vremena nije pomaknuo niti ispravio ruku je rekla da cemo na iducem to prokontrolirati. Guglajuci sam dosla do iste dijagnoze kao ti, samo za ruku, ali ne zelim vjerovati dr. googlu. Iduci dan sam isla kod drugog doktora na drugo misljenje jer nisam mogla cekati i na tom pregledu je drzao ruke u istom polozaju, ali je za razliku od dana prije jednu ruku sroz ispravio i normalno se s njom ponasao, a drugu je isto ispravio na kratko, ali nismo mogli dobro vidjeti od posteljice koja ga je stisla. Taj doktor misli da je to normalan polozaj i da on samo tako voli drzati rukice (ja u ostom takvom polozaju spavam, ruke stavim u taj polozaj prema sebi). Ugl, vidjet cemo iduci put.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Dobro jutro! Mene danas opet uhvatila ona ranojutarnna nesanica pa ne spavam od 6😭 i vrtim po glavi sve sto bi me eventualno moglo brinuti 😂. Vec vidim da cu pola dana biti strgana!
Stigla mi je poruka da je spreman paket iz Baby centra, znaci da kolica stizu danas ili sutra 😀 Samo se nadam da gls jos uvijek nema onu foru da si zbog covida sama moram doci pred zgradu po paket jer nije da bas mogu i smijem tesko dizati sad :/
Schinin - hvala za link, procitala! 😊
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Ne znam ima li koja danas pregled, ako ima - sretno! Cudno mi je kad se nasa Freya prva ne javi s popisom, nadam se da si dobro!
Grupa - ja sam uvijek inicijator ideja, ali slaba sam nesto s realizacijom pa ako koja hoce to na sebe preuzeti, slobodno 😂
Supertalent - samo da se pohvalim svojim novim talentom - znaci sve stvari s poda podizem nogama. Preponosna sam na razvoj te nove vjestine!
Vrijeme - tu kod nas tmurno, puse, kisa, uzas. Dobro pa mirujem pa ne moram nigdje
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
E da, netko je pitao gdje je online sajam, jucer sam bas i ja trazila gdje ce biti pa saznala da je na www.danibeba.com !
- MM 33, ja 32
Lady D bebac nije u kompletu al sigurna sam da ce i nase bebice bit tako slatke i savrsene sve 🤩
Anemi kod mene ni nema zare tako da ja jedino online i mogu narucivati.
Schanin ne brini za pravopis ima nas i koji zivimo u hrv pa imamo poteskoca (znam sram me je)
Hvalaaa za text stvarno si si dala truda. Ja imam jos jedno pitanje ako slucajno znas da li bi moglo bit kakvih problema izmedu cjepiva i Gilberovog sindroma tj dal bi jetra mogla izreagirati?
Popratila sam i drago mi je da je operacija dobro prosla. Za Maxa nisam pohvatala al sam sigurna da sa takvim roditeljima ce se sve brzo pozlozit i doc na svoje. ❤️
Lori bas sam se pitala di si nestala. Drago mi je da je sve ok 🤩
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Slee mi imamo Ergobaby Omni 360. Ta je ona svemoguća, svi položaji i sve dobi. Mi smo ju počeli nakon pregleda kukova koristiti, tako s nekih 30 dana.
Druženje na kraju prošlo super, malo sam i ja pretjerala. Još im muž napravio kavu i ponudio kekse, a te kekse sam ja kupila malenoj jer ih voli, tako da je muž isto dobio porciju cendranja kasnije 😂😂🙈
Jagodica nemaju dostavne službe više ta pravila ali im je jako teško penjat se i SVAKI put me pitaju jel se može netko spustit i SVAKI put kažem da ne pa dođu gore. I onda ja fino složim mail na customer care i zamolim ih da zamole dostavljače da odrade od točke A do točke B jer da mi se nosilo gore onda bi si otišla kupit u dućan. Grozna sam, al me nerviraju.🙈
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Slee mi imamo Ergobaby Omni 360. Ta je ona svemoguća, svi položaji i sve dobi. Mi smo ju počeli nakon pregleda kukova koristiti, tako s nekih 30 dana.
Druženje na kraju prošlo super, malo sam i ja pretjerala. Još im muž napravio kavu i ponudio kekse, a te kekse sam ja kupila malenoj jer ih voli, tako da je muž isto dobio porciju cendranja kasnije 😂😂🙈
Jagodica nemaju dostavne službe više ta pravila ali im je jako teško penjat se i SVAKI put me pitaju jel se može netko spustit i SVAKI put kažem da ne pa dođu gore. I onda ja fino složim mail na customer care i zamolim ih da zamole dostavljače da odrade od točke A do točke B jer da mi se nosilo gore onda bi si otišla kupit u dućan. Grozna sam, al me nerviraju.🙈
Uf drago mi je da vise nemaju ta pravila! Bas sam se zabrinula kako cu sama dotegliti paket u tom slucaju! 😅 Ja sam u prizemlju pa dostavljaci uvijek budu sretni sto se ne moraju penjati dalje, ali ipak i tih par stepenica do ulaznih vrata treba donijeti veliki paket pa mi je definitivno lakse da dostavljac to odradi nego ja s trbuhom 🤣 Ali slazem se s tobom, da sam htjela sama nositi, nosila bih iz ducana 😅
- MM 33, ja 32
Thanks Jagodica, koliko zasad vidim baš i ne funkcionira online sajam...
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji