Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lorena3009
    07. Studeni 2021. 21:47

LadyD

Moram uletiti s pitanjem… slucajno sam ovo vidjela al nisam zamjecivala da to ima igdje za kupiti po trgovinama… nezz za online shopove…https://www.instagram.com/reel/CV-vm5OqRpT/?utm_medium=share_sheet
    Molim vas ako ijedna zna ili je vidjela gdje ima da javi

Imaš u svijetu beba. Ja sam sestri kupila a i sebi cu... 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Lorena3009
    07. Studeni 2021. 21:51

https://ibb.co/HVZKQk4
    Evo ga... 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Bela_le
    07. Studeni 2021. 21:54

Slee ma vecina zivotinja je bila unutra, ali curica jako voli ici, a i svjez zrak ju usoava pa onda popodne fino odspava, ja sam super nakon sto sam se malo odmorila, cak smo poslijepodne isli u "dogovr s djeda bozinjakom" odnosno u shoping bozicnih poklona jer nekako se bojim to prepustit muzu, a ko zna u kakvom cu ja stanju biti kasnije.. nadam se da ce alergije proci blago, kazu da u trudnoci budu blaze, a sto se harry pottera tice, nikad nije prerano ili prekasno 😁
    Xoxo presladak je kompletic
    Jelenko drzim fige za mamu 🤞
    Piba nadam se da ce te uskoro pustiti kuci
    Izak je danas dobio outfit za Bozic https://ibb.co/ZxrKKGF

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

LadyD
    07. Studeni 2021. 22:14

Slee nadam se da se astma nece aktivirat i da ces proc bez tegoba makar ovu sezonu 💪💗
    Josipab i tebi zelim da te zaobiđe 💗💪 ja ciljam na vrecu sa rukavicima koji se mogu skinuti iz c&a ... jedna je prije par tjedana objavila al nezz tko i nisam sliku uspjela sacuvati pa molim ako se prepozna da ponovno ucita 😉 bdw ima onako u koso zaobljeni zatvarac s prijeda 😆
    Jelenas 😂😂😂😂😂😂😂😂 nasmija me sa mamom... kod mene je sva obitelji rodbina takva 😂😂😂😂😂 bas luda kuca bude uvjek... nadam se da ces iskulirat i izdrzat 😉
    Ana super za kupovinu i ocekujemo slicice 😆
    Freya moras ostat pozitivna i ne mislit na sta bi moglo bit... 😘
     Nelanr bas sam dragom rekla kad god mi se tako stomak stegne moram na wc ic ... nekad odmah al najduze kroz pol sata...
    Spominjete mandarine... ja u zadnjih par dana cim pojedem toliko me stomak stegne i neznam kao da se napusem i nikako mi nesjednu dobro... danas sam pojela jednu i isto se ponovilo a zdjela puna a oci gladne 😂😂😂 malo cu pricekat par dana pa pokusat ponovno 😉
    XOXO preslatko je 😍😍😍 jel i ta bebica u kompletu 😆😍 bas si me nasmijala za bocicu za pse... kontam da nisam krvo vidila jel djete hrani 😂😂😂 totalno sam zbunjena 😂😂😂
    Jelenko ja se nadam da ipak nema i da je samo jaca prehlada 💗
    Tierra  💪👍za cjepivo
    Sto se tice cjepiva mene odbija iskljucivo cinjenica da u mojoj familiji skoro svi su cjepljeni i par njih je imalo prvobitne simptome ali samo tih par nije imalo naknadne simptome nakon prve doze cca mjesec poslje pola ih zavrsilo sa srcanim i sa trombovima pa su na zahvate isli... nadam se da vas nisam uplasila al mene je radi tog strah... bar za sada u trudnoci... jer nije pocetak bio uredan ...  svakako skidam vam kapu na hrabrosti 😉💪
    Piba izdrzi jos malo i nadam se da ces ubrzo doma 😍😘
    Lori super za shoping💗 i nadam se da ce radovi brzo zavrsiti 😉
    Mireclebaby ja neznam naruciti sa tih stranih... mada sam tamo vidjela slicno nesto davno... zato pitam ima li ovdje igdje... svakako hvala 😘
    Lorena hvala ti 😘
    Bela_le preslatko je odjelce 😍 jelenko 😆

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Slee
    07. Studeni 2021. 22:16

Cure, nisam danas nista stigla citati, nadoknadim kasnije.
    Prije toga imam pitanje: je vam se kad dogodilo da vas odjednom stegne u prsima, zaboli cak kod udaha? Preisujem to trudnoci jer sim sam se ustala i malo prosetala bilo je ok, al bas sam se prepala

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

aurora12
    07. Studeni 2021. 22:35

Xoxo i Bela robica je preslatka 👌🥰
    Freya brzo ozdravite ti i muz ako je i njega uhvatilo ❤
    Ja se ne usudim cijepiti ali cure koje jeste drago mi je da dijelite svoja iskustva. Nadam se da necete imati nikakvih nuspojava 👍 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Lilli07
    08. Studeni 2021. 00:19

Freya želim ti da što prije ozdravite i da prođete s blagim simptomima... Meni je za kašalj mnogo pomoglo ulje od ćurokota, ali mi je mama spominjala da curokot bas i ne treba konzumirati u trudnoći pa ne znam, možda da se raspitas 
    Jelenko nadam se sa kod mame nije korona i da će brzo biti bolje
    Xoxo kompletic je presladak nije mi ni napumpalo da u zari vidim šta ima 😂 
    Nisam primijetila da nam se Teeny javljala ovih dana, nadam se da je kod nje sve ok i da je nisu zahvatile ove poplave u Sa
    Djevojke koje su pitale za situaciju u Sa... Evo danas nije padala kiša, pa bi trebalo biti bolje, ali još uvijek je jako tmurno i oblačno. Magla cio dan pogotovo navečer, jako gusta. Zapravo smog, ne magla. 

anemi2022
    08. Studeni 2021. 03:55

Još jedna neprospavan noć. Probudila se nakon precudnog sna. U sobi mi je led ledeni, a ja se evo probudila mokra u golu vodu. Očito me hormoni pucaju na najjače. 😅 

Xoxo, Ova kombinacija iz Zare mi je preslatka. 🥰 Primjetila sam da kod nas u Zd Zara nema u dućanu ništa newborn robice. Jedino online. Neznam jel tako inače u svim Zara dućanima.

Jelenas, nadam se da je sve prošlo u redu s obitelji i improviziranim ručkom-kavom 😂

Bela, presladak božićni outfit ☺️ kad vidim tu slatku božićnu robicu bude mi žao što mi je termin tek u 2ombmisecu 😁

Slee, meni se to znalo događati u prvom tromjesečju, sad nije već neko vrime.

Danas kao počinje taj online sajam beba, što ne? Možda bolje da sakrijem karticu sama od sebe 😅

29👫🏻34
    Termin 👶🏻💙 17.2.2022

• Schinin
    08. Studeni 2021. 07:18

mogu vam vec pozeljeti jutro 🌞
    kod mene vikend radni, zato ne stigoh pisati😅 jucer smo curu vodili na balet pa popodne puhali lisce, danas ja radila (i shvatila sam koja sam ja koza - doktorand se ne javlja citav vikend i onda kaze bio sam zauzet (a nema ni zenu ni djecu) a ja uskoci za svako 💩 a fino sam mogla sa djecom neku glupost radit)
    kako sam obecala i vama sam napisala esej na temu covid - mislim da sam malo pretjerala, budem stavila nekako dokument, pa koga interesuje nek cita, koga ne nek preskoci 😁
    zao mi je sto sam i vas rasplakala na tenisice 😥 budemo mi kupilli puno novih, samo da on bude dobro (evo sad me bas lupka) uopceno kad pogledate moj zadnji post, ja sam bas neka placipizda da prostite na izrazu🙈
    Hvala vam za divne rijeci podrske i ohrabrenja, divne ste ❤️❤️❤️
    a budem sad zbog vas morala napravit IG profil 😂 jos ga nemam iako prijateljica navaljuje vec dugo, kaze da stavljam kolace 🤦‍♀️ a za grupu sam i ja za 😃 evo ako nije hitno, imam ja forum email, pa stavim, pa saljite meni brojeve tel i skupim nas u Whatsapp gruppu, ili viber, ili signal
    Xoxo slijedi citav esej na temu covid 🙈
    Slee sto je MArulu sa sakocama? to sam nesto propustila? mozak ce se vratit na staro nakon trudnoce. evo i moj je u momentu ko puding
    Jelenas divne ste curke 😍
    Masa ja idem protiv vecine, meni ona druga torba puno ljepsa 🙈
    Jagodica od mene preporuka za ergobaby nosiljku, mi smo nasu maximalno i skoristili i sad ceka slijedeceg 😁
    Lorena nazalost svi ti bolovi su "normalni". mora da je muskarac izmislio naziv "blazeno stanje"🙄
    Josipa ma vraga ja popamtim, imam dva tab otvorena 😂 a pamcenje mi je ko kod drosophila, ni ne okrenem se vec sam pol zaboravila 😂
    ----------------------------------
    cure moje, kod mene ponoc prosla... oci mi polako otkazuju poslusnost, nastavim citati i odgovarati sutra, mozda jos od dr  ako jos koja ima pregled nek je sretno !
    jos postavim link na izljev njeznosti prema cjepivu pa idem 😁

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

• Schinin
    08. Studeni 2021. 07:23

evo obecani dokument na temu cjepljenje, kao sto rekoh  koga interesuje nek cita, koga ne nek preskoci.
    nadam se da sam pomogla sa informacijama, ako mogu bar jednoj pomoci pri odluci, misija ispunjena  ako ima sto ili koje pitanje koje nisam ovdje adresirala, javite, lako doradimo 
    https://www.mediafire.com/file/75wh90mbib0hzvi/cjepljenje.docx/file
    nemam p[ojma hoce li ovo ovako funkcionirati, javite mi jel islo za procitat. i zelim vam puno "uzivanja", a oprostite mi na pravopisnim greskama, kao sto sam rekal vise od pol zivota sam u inostranstvu  Slee budem isla kod tebe na poducavanje 

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.