Obavljen pregled, i dalje otvorena prst, napravila je bris za streptokok pa nosim to sad, dobila sam vaginalete jer je ona primjetila iscjedak koji ja nisam pa to sad 6 dana stavljam, danas sam nesto sitno krvarila pa sam dobila strogo mirovanje jos ova 3 tjedna i to je uglavnom to, slijedeca kontrola je u trudnickoj 24.11.

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bela ajde pa ok pregled... Super mi je kak moramo nosit te briseve, a pogotovo vi koje morate mirovati. Evo da ne povjeruješ. Pripazi se sad još tri tjedna i bit će sve super!
Taya uvjerena sam da će se okrenuti na pravu stranu! U subotu ideš u bolnicu jelda? Baš si u lijepim tjednima, kad god ona odluči bit će to sve dobro!
Freya nakon koliko dana simptoma ti je kućni test bio pozitivan? Evo meni je temp sad 37, opet sam išla raditi test, ovaj put iz nosa i opet negativan. Iskreno najviše me strah jer idem po malenu u vrtić, stvarno ne želim tamo nikome prenijeti. Sutra ću se opet testirati.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Moja mama je preksinoć radila taj test kad nije osjetila mirise i bio je negativan, sinoć je dobila laganu temperaturu opet je napravila test negativan🤷♀️ Danas je počela pit antibiotik, temperatura 38,4 popila lupocet i nakon sat vremena se ništa nije spustila temperatura😒 Sutra treba zvat ujutro dr pa eto vidjet ćemo dali će je napokon poslat na pcr, stvarno se nadam da nije korona ipak😟
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Aurora hvala za ideju i to za hljeb, bas super izgleda. Morat cu ga i ja napraviti. Cestitke na ulasku u 8 mj 🎊
Mea bas su ti priredile lijepo iznenađenje ☺️
Jelenko nadam se da ce ti mama biti ok 🤞
Janal tjesilicu si super sasila !
Lorena cestitke na pregledu.
Alexandra sretno s profilima i bravo za velikog djecaka.
Mamasita cestitke na otvaranju porodiljskog 🎉
Zelena porodila sam se u februaru. Beba je izasla u SAD-u, obukla sam joj medo odijelce i preko dekicu.
Jakne i skafandere ne bi trebalo u as, ispravite me ako griješim.
Taya drzim fige da se bebica okrene kako treba 🤞
Bela nadam se da neces vise krvariti i da ce bris biti uredan.
Jelenas ne sjecam se jesam li komentarisala ali nadam se da je oobicna pregleda i da nije ova glupa korona!

Joj cure i ja se nadam jer u subotu imamo treći roćkas od male i ona je preuzbuđena!
Jelenko nadam se da je mama skupila isto što i ja i da to NIJE korona!

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Mene brine što dosta kašlje i temperatura tu je baš strgala al opet i ja sam kašljala kao stari djed jedno tri tjedna i imala malo povišenu temperaturu do 37,4 pa nije bila korona🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
E sad izvjestaj s pregleda.
Na poslu sam pa se nisam stigla prije javiti. S bebom je hvala Bogu sve uredu, ima 1105g, okrenuta je kako treba. One blage kontrakcije su smirile tako da je to za sad sve uredno.
E sad lose vijesti su te da se i doktor zabrinuo za ovu sukrvicu koja se javlja iz dojke, trazio je da pogleda i dao mi je uputnicu da idem 3x skupljati uzorak, tj. da rade bris pa nakon sto dobijem te nalaze vjerovatno ce me slati na uzv dojke. Rekao je da nije bas ok sto se javlja krv, ali da uvijek postoji mogućnost da je to samo zbog trudnoce.
Tako da sam danas nikakva, malo sam se isplakala u autu pa mi je mrvicu lakse.
Suprug se jako potresao, prije nekoliko godina dok se moja mama borila s karcinomom dojke on je izgubio oca od karcinoma pluca i vidim da mu nije nimalo svejedno.
Eto ne znam sta da mislim, pokusavam ne misliti o tome, ali ne ide, strah me je.

Cure, bravo za preglede i bebice!
Jelenas, bio je pozitivan u nedjelju, a u petak sam imala simptome s time da mi je u petak bio negativan. Ja nisam imala visoku temperaturu uopće, kažem da se nisam testirala mislila bi klasična prehlada kod mene jer evo uopće se ne osjećam loše...ma joj, toliko ima viroza sada i toga, ne mora sve biti korona :) nadam se da kod tebe nije!
Jelenko, nadam se da nije ni kod tvoje mame :)

Lucija 16.12.2021.💗
E sad izvjestaj s pregleda.
Na poslu sam pa se nisam stigla prije javiti. S bebom je hvala Bogu sve uredu, ima 1105g, okrenuta je kako treba. One blage kontrakcije su smirile tako da je to za sad sve uredno.
E sad lose vijesti su te da se i doktor zabrinuo za ovu sukrvicu koja se javlja iz dojke, trazio je da pogleda i dao mi je uputnicu da idem 3x skupljati uzorak, tj. da rade bris pa nakon sto dobijem te nalaze vjerovatno ce me slati na uzv dojke. Rekao je da nije bas ok sto se javlja krv, ali da uvijek postoji mogućnost da je to samo zbog trudnoce.
Tako da sam danas nikakva, malo sam se isplakala u autu pa mi je mrvicu lakse.
Suprug se jako potresao, prije nekoliko godina dok se moja mama borila s karcinomom dojke on je izgubio oca od karcinoma pluca i vidim da mu nije nimalo svejedno.
Eto ne znam sta da mislim, pokusavam ne misliti o tome, ali ne ide, strah me je.
Žao mi je draga zbog ovakvih vijesti, držim fige da ipak nije ništa ozbiljno, već da je tome razlog trudnoća. 💗💗 Šaljem puno zagrljaja i pozitivnih misli 💋

Lucija 16.12.2021.💗
Taya pa ti si vec tako blizu, kupi jos tu dekicu sto prije 🤣 Izdrzat ce curica jos malo, nadam se da ce se i okrenuti da ti olaksa 🤞💛 Uskoro nam je jos par bebica na redu, bas lijepo 🤩
Vidjela sam neka bozicna odijelca, ja nekako mislim da ce moj doci do tada ali termin je 3.1. pa necu pretjerivat, vec sam mu kupila carapice born in 2021 🙈
Bela jos malo se pripazi, vjerujem da nije lako ponovo mirovati ali ovaj put je jos malo i stize Izak 💙 Drzim fige za uredan bris i da nije nista zabrinjavajuce to s krvarenjem i iscjetkom, neka sve prode 💪
Ja od velicine 50 nemam nista, ako nas beba ranije iznenadi u bolnici ce dobiti njihovu robicu a moji stignu pripremiti u tih par dana. Imam jedino bodije 50/56 koji su manji nego sto sam ocekivala tako da cu ih zadrzati za svaki slucaj pa ako ne zatrebaju idu prijateljicama.
U cemu vasi deckici izlaze iz bolnice? Ja jos nemam ideju za kombinaciju.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji