Mene brine što dosta kašlje i temperatura tu je baš strgala al opet i ja sam kašljala kao stari djed jedno tri tjedna i imala malo povišenu temperaturu do 37,4 pa nije bila korona🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
E sad izvjestaj s pregleda.
Na poslu sam pa se nisam stigla prije javiti. S bebom je hvala Bogu sve uredu, ima 1105g, okrenuta je kako treba. One blage kontrakcije su smirile tako da je to za sad sve uredno.
E sad lose vijesti su te da se i doktor zabrinuo za ovu sukrvicu koja se javlja iz dojke, trazio je da pogleda i dao mi je uputnicu da idem 3x skupljati uzorak, tj. da rade bris pa nakon sto dobijem te nalaze vjerovatno ce me slati na uzv dojke. Rekao je da nije bas ok sto se javlja krv, ali da uvijek postoji mogućnost da je to samo zbog trudnoce.
Tako da sam danas nikakva, malo sam se isplakala u autu pa mi je mrvicu lakse.
Suprug se jako potresao, prije nekoliko godina dok se moja mama borila s karcinomom dojke on je izgubio oca od karcinoma pluca i vidim da mu nije nimalo svejedno.
Eto ne znam sta da mislim, pokusavam ne misliti o tome, ali ne ide, strah me je.
Cure, bravo za preglede i bebice!
Jelenas, bio je pozitivan u nedjelju, a u petak sam imala simptome s time da mi je u petak bio negativan. Ja nisam imala visoku temperaturu uopće, kažem da se nisam testirala mislila bi klasična prehlada kod mene jer evo uopće se ne osjećam loše...ma joj, toliko ima viroza sada i toga, ne mora sve biti korona :) nadam se da kod tebe nije!
Jelenko, nadam se da nije ni kod tvoje mame :)
Lucija 16.12.2021.💗
E sad izvjestaj s pregleda.
Na poslu sam pa se nisam stigla prije javiti. S bebom je hvala Bogu sve uredu, ima 1105g, okrenuta je kako treba. One blage kontrakcije su smirile tako da je to za sad sve uredno.
E sad lose vijesti su te da se i doktor zabrinuo za ovu sukrvicu koja se javlja iz dojke, trazio je da pogleda i dao mi je uputnicu da idem 3x skupljati uzorak, tj. da rade bris pa nakon sto dobijem te nalaze vjerovatno ce me slati na uzv dojke. Rekao je da nije bas ok sto se javlja krv, ali da uvijek postoji mogućnost da je to samo zbog trudnoce.
Tako da sam danas nikakva, malo sam se isplakala u autu pa mi je mrvicu lakse.
Suprug se jako potresao, prije nekoliko godina dok se moja mama borila s karcinomom dojke on je izgubio oca od karcinoma pluca i vidim da mu nije nimalo svejedno.
Eto ne znam sta da mislim, pokusavam ne misliti o tome, ali ne ide, strah me je.
Žao mi je draga zbog ovakvih vijesti, držim fige da ipak nije ništa ozbiljno, već da je tome razlog trudnoća. 💗💗 Šaljem puno zagrljaja i pozitivnih misli 💋
Lucija 16.12.2021.💗
Taya pa ti si vec tako blizu, kupi jos tu dekicu sto prije 🤣 Izdrzat ce curica jos malo, nadam se da ce se i okrenuti da ti olaksa 🤞💛 Uskoro nam je jos par bebica na redu, bas lijepo 🤩
Vidjela sam neka bozicna odijelca, ja nekako mislim da ce moj doci do tada ali termin je 3.1. pa necu pretjerivat, vec sam mu kupila carapice born in 2021 🙈
Bela jos malo se pripazi, vjerujem da nije lako ponovo mirovati ali ovaj put je jos malo i stize Izak 💙 Drzim fige za uredan bris i da nije nista zabrinjavajuce to s krvarenjem i iscjetkom, neka sve prode 💪
Ja od velicine 50 nemam nista, ako nas beba ranije iznenadi u bolnici ce dobiti njihovu robicu a moji stignu pripremiti u tih par dana. Imam jedino bodije 50/56 koji su manji nego sto sam ocekivala tako da cu ih zadrzati za svaki slucaj pa ako ne zatrebaju idu prijateljicama.
U cemu vasi deckici izlaze iz bolnice? Ja jos nemam ideju za kombinaciju.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Lorena bravo za pregled i da se curka okrenula 😀 kad bude ona još veća osjetit ćeš pokrete a onda će se već i vidjeti .. ja isto imam sprijeda posteljicu.. ne osjetim baš kad štuca ali ostalo sve da.. 😃 kako beba raste sve ćeš osjetiti.. nekad ti bude i previše, kao što je sad i meni.. 😅
Mamasita bliži se polako i tvoj datum poroda 😀
Jelenko ja imam spremno 2 torbe tj. manji kofer na kotačiće za rodilište i sportsku torbu za rađaonu.. kod mene sve čeka spremno od 32tt.. na prvom pregledu u TA u 34tt dobila sam popis što je potrebno ponijeti za sobom. A s kupnjom sam počela oko 30tt.. tj. naručila sa sve potrebno online iz dm-a i ljekarne..
Zelena ja ću bebu staviti u medo odijelce.. nisam čula da nebi smjelo iti u as.. 🤷♀️ pripremila sam joj štrampice, bodić dugih rukava, hlačice, malo deblja majca/vesta na kopčanje, rukavice tanke, kapica i medo odijelce.. i naravno za jaje uzet ćemo još i toplu deku da je pokrijemo.. 🥰
Piba nadam se da ćeš što prije doma.. 😀 kako se osjećaš, jesu prestale kontrakcije?
Alexandraaa sretno sa guk profitom 😀 I za dečkića.. još se on stigne okrenuti na glavicu.. ima još dosta vremena.. 😉
Aurora odličan shopping.. počinju polako slatke pripreme.. 😀
- Evo ja sam još uvijek u komadu.. 😊 bebi se ne žuri van.. lupa sve jače po maminom trbuhu i nadam se da će se do poroda rotirati tako da mi olakša porod.. jer je sad glavicom dole ali na krivu stranu.. leđima leži na mojim leđima, a gleda prema gore a morala bi biti suprotno, a posteljica mi je sprijeda zbog toga i imam takav pritisak na leđa i očito tiska neki živac ili nešto pa mi je slabo.. dr. kaže ako tako ostane da će biti težak porod.. pogotovo jer mi je to prvi porod.. 🙈 ona je baš aktivna zadnjih 2-3 tjedna, baš bolni pokreti, boli me oko pupka jer tu udara rukama 🤛 i desno rebro gdje su joj noge.. ne spavam, vrti se cijelu noć pa i ja s njom.. baš je hiperaktivna beba.. jučer sam imala kroz noć neke grčeve/kontrakcije ili šta je već to uz menstrualne bolove ali se ujutro to sve primirilo..već me uhvatila panika da je krenulo ali dobro, smirilo se.. 🤗
Nisam uopce pametna.. Jel to nije previse do auta? Da se ne skuha u autu 😂
Totalna sam neznalica, svaki dan me sve vise strah kak cu ja to
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Teeny zao mi je sto se doktor zabrinuo pa onda i vi ali ne mora biti nista lose, ja se isto nadam da je zbog trudnoce i da cete imati brigu manje kad dodu nalazi 💪 Nije lako razmisljati pozitivno kad ste imali losa iskustva ali samo hrabro, ne mora biti i kod vas isto.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Freya hvala ti! Ja ću se svakako testirati još sutra/prekosutra. Temperatura mi je u jednom trenu bila 37, sad je opet ispod ali osjetim grlo i neku slabost u nogama. Inače vidim da sva djeca u vrtiću kašlju i šmrkavi su pa mi je možda stvarno mala nešto donijela.
Teeny vjerujem da si uplašena. Pokušaj koliko toliko pozitivno razmišljati, iako znam da nije lako pogotovo obzirom na obiteljsku anamnezu. Dobro je što te doktor poslao na daljnju obradu pa ćeš biti mirnija kad dobiješ neke odgovore, sigurna sam!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Mah joj toliko sam nervozna sad zbog toga svega, ona inače nije bolesna i sad ovo me baš zabrinulo😒
Od toga svega sam zaboravila da danas moram ići izvadit krvnu sliku jer sutra idem na rebro kod neurologa na kontrolu i to me sad dodatno iznerviralo😶 Sva sam se pogubila 🥺
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jelenko93 pa kaj je to za dr da je nije odma poslala na test?
Mislim da ovi dr obiteljske med malo strajkaju jer moraju zvat na cijepljenje pa ovo za vozacku i to kaj su ima nakalemili.. Ja sam svoju zvala u 4 dana valjda 80 puta jer mi trebala uputnica za vadit krv.. Nit se javila dr nit sestra.. Pa sam isla u ambulantu, po novom je zakljucano, nutra nikog.. Pa sam tak cekala vani jedno sat i pol da dodje sestra i onda mi napravila🙄
aurora12 za decke nam je bas suzeni izbor.. Jos uz to, mi ne znamo ni za ime jer meni ni jedno musko nije lijepo 😂
Pa ako ima ko kakve prijedloge....
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji