Dobar dan drage moje. Sretno vam na pregledima i Lorena drago mi je da je sve OK.
Ja sam jutros primljena u bolnicu, vade mi krv stalno... Gladna sam jer nisam jela od dorucka 😂. Doktorica koja me primila kaze da je prsten na mjestu 😂 a to je bitno. Radili su mi prvi CTG 😊❤
Sad idem na vadjenje krvi prije rucka, pa rucak i rekla je moja dr da ce mi radit briseve danas 😊
Nadam se da vi ostale uzivate i kupujete fine stvarcice za bebu. Moja beba jos nema nista 😊
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Cestitam Lorena! Znaci to je normalno s pokretima za nas s posteljicom naprijed. Ja ga isto najvise osjetim kad se mazem ili kad legnem na ledja i ispruzim noge!
Aleksandra super zanprsten i sretno s tim profilima. A ne smijes nista jesti?
Piba sto kaze vizita? Eee vidis, bazara se nisam ni sjetila! Hvalaaa
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Ja sam malo počela čačkat po internetu za autosjedalice i to i shvatila da ništa ne kužim, znanstvena fantastika 🤣 Ja imam jaje koje mi je sestra donesla od svojih klinaca al ne kužim ništa🤣 Znam da se može kupit onaj isofix ili se vezat pojasom jel tako? A za nakon koliko 6 mjeseci bi trebala kupit "pravu" autosjedalicu? Glupa sam🤦♀️🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Vizita je rekla da će me pregledati, pa nakon pregleda odlučiti kad idem doma. Pa čekam pregled, ponedjeljak je pa im je vjerojatno gužva.
Ja sam malo počela čačkat po internetu za autosjedalice i to i shvatila da ništa ne kužim, znanstvena fantastika 🤣 Ja imam jaje koje mi je sestra donesla od svojih klinaca al ne kužim ništa🤣 Znam da se može kupit onaj isofix ili se vezat pojasom jel tako? A za nakon koliko 6 mjeseci bi trebala kupit "pravu" autosjedalicu? Glupa sam🤦♀️🤣
U jaju bi beba trebala biti najmanje 6mj, a pozeljno je i godinu dana. Moj mali je izdrzao 9-10 mjeseci jer je bio dug i usko mu je jaje bilo, iako je i size, kao do 87cm.
Cure, ja danas otvaram porodiljni 🙃 kako je vrijeme brzo proslo, mislim da je to zbog starijeg dijeteta jer mi je prva trudnoca predugo trajala. Bila sam fokusirana samo na to i analizirala sve zivo, sad nisam imala vremena.🤣 Ginekologica mi vodi termin po menstruaciji, a zapravo je tjedan dana ranije od samog pocetka, kako mi racuna dr koja mi vodi trudnocu, tako da imam jos 39-40 dana 😅
Ah dokučit ću valjda do prvog mjeseca te sjedalice 🤣
A kada ste počeli kupovat stvarčice za rodilište, one sve silne sitnice, sve mi se čini da kod mene bude stignem stignem onda odjednom budem sve išla kupovat🤣 I nemam pojam kako to polagat, imam jedan koferčić u koji sam mislila stavit sve stvari za poslije poroda, njega sam koristila kad sam znala putovat avionom pa da mi stane u avion da ne moram plaćat prtljagu tako da nije velik ali nije ni mali... A ove stvari za rađaonu ne znam u što bi stavila. Kako ste vi to organizirale?
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jeste se raspisale, jos nisam ni s proslim zaostacima na ti 😂
Mislim da je vec jednom bilo, ali sto cete uzimati za bebe za izlazak iz bolnice? Ne znam dal ono medo odijelo smije imat u as?
I tocno mi dodje da placem kad vidim u svakom ducanu obleke za curice milijarde, a za decke nis skoro.. I vecinom plavo 🙄
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Slee danas jedem samo sta mi oni daju. Jer radim taj GUK profil. Vade mi krv nataste, pa prije jela, pa dva sata posle jela. Ali proslo me. Jela sam sad malo.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Jelenko ja sam počela polako kupovati neke stvrčice za rodilište, tipa dudice, multimam komprese jer su snižene, jastučiće za dojenje. U siječnju na žutoj srijedi planiram uzeti još chicco uloške i purelan kremu i to je zapravo to. Tako da sredinom siječnja mogu spremiti torbu. U jednu veću torbu ili mali kofer ću staviti te sve stvari za sobu (tajice, potkosulje,uloske itd) a u manji ruksak stvari za rađaonu.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji